pttcell faturam 16.25 tl geldi yardim edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
pttcell faturam 16.25 tl geldi yardim edermisiniz
Arkadaslar ben aralik ayinda hattimi pttcell gectim 5 gunde faturam iyi gelmisti ocak ayinda kullanmaya basladim hattimi ve kesim tarihi geldigi gun den 3 gun sonra 9333 aradim faturamin nekadar oldugunu ogrenmek icin ve 16.25 oldugunu ogrendim nasil boyle birsey olabilr yardim edermisiniz [/URL]

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ne kadar gelmesi gerekiyordu?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
15 tl geçmemesını beklıyordum

istisna97

istisna97

Üye
Gecikme parasıdır çok uçuk gelmemiş

smh60

smh60

Üye
14 tl lik paketi kullanıyosun sanırım fazladan mesaj atmış veya konuşmuş olabilirsin internet zaten sınırsız

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Faturayı hıc gecıktırmedım

nino4u

nino4u

Üye
Arkadaslar ben aralik ayinda hattimi pttcell gectim 5 gunde faturam iyi gelmisti ocak ayinda kullanmaya basladim hattimi ve kesim tarihi geldigi gun den 3 gun sonra 9333 aradim faturamin nekadar oldugunu ogrenmek icin ve 16.25 oldugunu ogrendim nasil boyle birsey olabilr yardim edermisiniz [/URL]
yardım derken paramı toplayalım sana?
14lira +1.35kr 1 lirada fark var kullanımlarını bilmeden ne diyelim sana ?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Yardım derken yanı neden boyle geldı onu anlayamadım1.15 telsız kullanım vergısı

nino4u

nino4u

Üye
Kullanım detaylarını yaz

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
En cok nette takılırım az sms ve dk kullanırım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Telsiz kullanimi 1.35 geriye 90 kuruş kaliyor onu kurtaricam derken daha fazla masrafa girmede :)

smh60

smh60

Üye
Bencede 90 kuruştan iflas etcek değilsin ya :D

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
90 kuruş için degıl de her seferınde 90 kurus artsa bayagı bı fatura gelırTelsiz kullanım ucretı 1.15 tl

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Tsz kullnm ucreti zamlandi dostum.
Ayrica vergi yansimalaridir onlar korkacak bisey yok duzene girer. Bende aveadayim 1.40 fazladan geldi banada gun icinde ivira zivira verdigim paralara bakinca 1 ayda 1 tl için araştırma filan yapamam yani illaki yansitilan ucretin vardir bi dayanagi :)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Tsz kullnm ucreti zamlandi dostum.
Ayrica vergi yansimalaridir onlar korkacak bisey yok duzene girer. Bende aveadayim 1.40 fazladan geldi banada gun icinde ivira zivira verdigim paralara bakinca 1 ayda 1 tl için araştırma filan yapamam yani illaki yansitilan ucretin vardir bi dayanagi :)
Benden en son alinan telsiz kullanim vergisini soyledim oda 1, 15 tl

smh60

smh60

Üye
Arkadaşlar ben aveayım pttcele geçmek istiyorum gecis ücreti varmı varsa ne kadar ve kaç saate gecebiliriz

smh60

smh60

Üye
Yarın gidicem de merak ettim

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Ben fatura cok geldi demedım sadece neden boyle geldigini anlamadım bazı arkadaslarıma 20 25 tl arası gelende varSen kimsin ki bana hakaret edıyorsun biraz duzgun konuş sen once ben dılencı deyılım burda

istisna97

istisna97

Üye
Ben sana dilenci mi dedim :) sadece 1tl için böyle çabalara girme dedim :)

Üst Alt