pttcell faturam 16.25 tl geldi yardim edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ben fatura cok geldi demedım sadece neden boyle geldigini anlamadım bazı arkadaslarıma 20 25 tl arası gelende varSen kimsin ki bana hakaret edıyorsun biraz duzgun konuş sen once ben dılencı deyılım burda

Boyle bir konu acarsan boyle bir yorumda yazilmasi normal.
Ayni yorumu bende yazacaktim ama bu sekilde bir cevap vereceğini tahmin ettigim icin yazmamistim ;)

istisna97

istisna97

Üye
Bende konu açayım ozaman arkadaşlar faturam 25 kuruş fazla geldi neden böyle yardımmm.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Burda kimse hakkini aramassa herkes birbirini soyar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Belkide arkadaş haklı bende 30 tl gs mobil 5gb aldım Avea subedeki ilgili Ye dedim ki herşey dahil mi 30 tl evet dedi . Ilki 32, tl falan geldi sonra 34 falan geldi . Gidip söyledim yüzüme bile bakmadı . Yani faturali bir şey kullanıyorsanız sanmayinki geçerli ücret odersini . Mutlaka ıvır ziviri vergisi vardır .

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Belkide arkadaş haklı bende 30 tl gs mobil 5gb aldım Avea subedeki ilgili Ye dedim ki herşey dahil mi 30 tl evet dedi . Ilki 32, tl falan geldi sonra 34 falan geldi . Gidip söyledim yüzüme bile bakmadı . Yani faturali bir şey kullanıyorsanız sanmayinki geçerli ücret odersini . Mutlaka ıvır ziviri vergisi vardır .
Cok dogru tam olarak ucret odemessiniz

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Faturalı hat kullanıpta 3-5 TL fazla gelince sızlananları anlayamıyorum. Kusura bakmayın ama faturalı hat kullanıyorsan biraz lükse kaçıyorsun 3-5 fazla gelince başın ağrıyacaksa hiç faturalıya bulaşmayacaksın. Konuda harbiden saçma nerden bilem ben sana niye 1 TL daha fazla kitlediler ? kullanımı geçmişindir deniyor yok diyorsun telsiz kullanım ücreti deniyor onuda biliyorsun eee daha ne denmesini bekliyorsun ki ?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
fralı hat kullanıpta 3-5 TL fazla gelince sızlananları anlayamıyorum. Kusura bakmayın ama faturalı hat kullanıyorsan biraz lükse kaçıyorsun 3-5 fazla gelince başın ağrıyacaksa hiç faturalıya bulaşmayacaksın. Konuda harbiden saçma nerden bilem ben sana niye 1 TL daha fazla kitlediler ? kullanımı geçmişindir deniyor yok diyorsun telsiz kullanım ücreti deniyor onuda biliyorsun eee daha ne denmesini bekliyorsun ki ?
Ben ceptelefonunda sinirsiz internet olsun diye gectim [/URL]Pttcell bizden 4 vergi aliyor

sena5135

sena5135

Üye
peki memnunmusun pttcel'den internet hızı çekim seviyesi falan

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Valla 3g bizim burda pttcell hsm daha iyi cekiyor

epson81

epson81

Üye
ben memnunum güzel

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Pttcell ınternet sorun yok

pendikli_3434

Üye
SELAM ARKADAŞLAR banada 1.75 fatura geldi ödemedim kapandı hahahaa :D
birde gecenlerde gece 1de açtım neti cok hızlıydı 7.2 hızıdayı 3 saat takıldım uykum geldi yattım
250 mb harıç bu dedigim internete HIZLANMASI MÜMKÜN NASIL YAPICAZ BUNU...

onur-1984

onur-1984

Üye
Arkadaşlar bu mesele kafaları çok karıştırıyor.2013'ün sonuna kadar tarifelerden telsiz kullanım ücreti alınmıyordu.Fakat 2014 ocak ayından itibaren 1 küsür tl telsiz kullanım ücreti kesiliyor.Bir de telefon çekmediği zamanlarda sizi arayan numaralar için mesaj gelmiyor.0,85 tl karşılığı abone oluyorsunuz arayan mesajları ondan sonra gelmeye başlıyor.Bu da eklenince fatura 16 tl'yi geçiyor.Bilgilerinize.

bezboll

Üye
arkadasım o fatura ucreti 14 tarife yalnız hat tesis ucreti 5.90 lıra her faturaya yansıyacak ta ki 10 ay boyunca o 14 liraya dahil değil birde dakıka 40 sn baz alınıyor bılginize

murat.122a

murat.122a

Üye
kullanan arkadaslar memmunmu online video izleniyormu canlı tv izleyen varmı

turancen

turancen

Üye
Bende faturalı avea kullanıyorum, kontorlü kullandığım zamanlarda, ne kadar kontör yüklediğimi bile bilemiyordum, 5+5+10 diye diye 100 tl bulduğunu bilirim, önceden korkardım faturalıdan, 3 yıldan fazladır avea faturalı kullanırım, bazen bilerek 75 tl geldiğini bilirim bir kaç ay, onada bazı şeyler aldığım için :D ama hep ortalama 35 tl yada 40 geldi

Tarifem heryöne 500: 500 dakika+2000 mesaj(hiç normal mesaj yazmadım ayda en fazla 10 tane)+2 gb adil kota sınırsız

Geçen gün aveada yeni tarife gördüm, 600 dakika her yöne+4 gb adil kota sınırsız= 12 ay kalma sözü ile 39 tl idi.

Hemen geçtim, zaten normal mesaj kullanmıyorum whatsapp sağolsun :) benim için internet önemli, şehir içinde yaşadığım için internet problem olmuyor :) şu anda memnunum :)

onur-1984

onur-1984

Üye
kullanan arkadaslar memmunmu online video izleniyormu canlı tv izleyen varmı

Ben gayet memnunum. Online tv izlemedim ama facebooktan video izledim. Isim gereği arazide de kullanıyorum. İlçe merkezlerinde gayet iyi sıkıntı yok hele 3g çekiyorsa müthiş. Fakat arazide video kesintili ilerliyor ama yine de idare ediyoruz. Sınırsız olması büyük bir nimet.

murat.122a

murat.122a

Üye
daha ne olsun keske faturasız larada sunsa bu hizmeti

• Beğen
Tepkiler: _YldZEneS_
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Ben fatura cok geldi demedım sadece neden boyle geldigini anlamadım bazı arkadaslarıma 20 25 tl arası gelende varSen kimsin ki bana hakaret edıyorsun biraz duzgun konuş sen once ben dılencı deyılım burda
bizim arkadaşa 3 aydir 25 geliyo banada ilk ay 14 buçuk geri kalanı hep 16 kusurönceki fatura 17 25 gelmişbu fatura 15 kusur gelecek

blastx

blastx

Üye
arkadaşlar bende aynı sorun var bu ay hy 18 dk var 200 sms net malum sınırsız faturam 20.23 tl görünüyor anlamadım nasıl oluyor birde geçmiş ayların fatura detayların da 55kuruş ile 77 kuruş arasında değişen ayar sms i ücreti yazıyor op ayar alımı ücretsiz değil miydi ???

Üst Alt