Tavsiye Gta san andreası çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

sarisinboy123

Üye
Aslında exynos la snapdragon arasında çok bi fark yok işlemci hızı bakımından. S4 lerde az bi farkla exynos geçiyor note 3 lerde ise snapdragon az bi farkla geçiyor. Bakalım s5 te neler olacak

alical33

alical33

Üye
gençler sakin olun biraz milletin yaptığı şey için birbirinizi yiyorsunuz :D
bu arada yeni touchwiz nasıl olacak sızıntı falan bişey varmı ben pek bişey bulamadımda

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

sarisinboy123

Üye
gençler sakin olun biraz milletin yaptığı şey için birbirinizi yiyorsunuz :D
bu arada yeni touchwiz nasıl olacak sızıntı falan bişey varmı ben pek bişey bulamadımda
Yeni touchwize i9505 in kitkatlı versiyonunun videolarından bakabilirsin youtube de baya var video. Ayrıca bana biraz nexus 5 özentisi gibi geldi ve birazda karmaşık. Ama daha güzel ve hızlı olduğu kesin

esmeran3

esmeran3

Üye
Evet hem maliyeti azalıyor hem de insanın kendi ürettiği birşeyi geliştirmesi (performans açısından) daha verimli oluyor.

eğer başka işlemci kullansaydı cihazdaki sorunların ne olup olmadığını anlamazdı hem maliyet fazla olurdu hemde pek iyi olmazdı 8 çekirdek kullanması da ayrı bi güzellik tabiki ;) eğer 8 çekirdek aynı anda çalışırsa cihazın hızlanmasıda cabası olacak ama pek iyi olacağını sanmıyorum :) Hemde daha sonralarda yani 4.4 ile nasıl bir performansın ram kullanımın nasıl olacağını bilmiyoruz ve arayüz değişecek buda an 5 ay sonraya çıkar sonrası ne olur bilmiyorum :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeni touchwize i9505 in kitkatlı versiyonunun videolarından bakabilirsin youtube de baya var video. Ayrıca bana biraz nexus 5 özentisi gibi geldi ve birazda karmaşık. Ama daha güzel ve hızlı olduğu kesin

Bakacağım tavsiye için teşekkürler

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
aynı dakikada .:)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
alical33

alical33

Üye
ben note 3 de kitkat kullanıyorum arayüzde bi değişme yokki s5 le yeni arayüz çıkacak diye biliyorum

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
eğer başka işlemci kullansaydı cihazdaki sorunların ne olup olmadığını anlamazdı hem maliyet fazla olurdu hemde pek iyi olmazdı 8 çekirdek kullanması da ayrı bi güzellik tabiki ;) eğer 8 çekirdek aynı anda çalışırsa cihazın hızlanmasıda cabası olacak ama pek iyi olacağını sanmıyorum :) Hemde daha sonralarda yani 4.4 ile nasıl bir performansın ram kullanımın nasıl olacağını bilmiyoruz ve arayüz değişecek buda an 5 ay sonraya çıkar sonrası ne olur bilmiyorum :)
8 çekirdeğin 8 nin birden çalışmaması bence çok daha iyi. Zira s4 ler o zaman akşama çok zor çıkardı :)

sarisinboy123

Üye
ben note 3 de kitkat kullanıyorum arayüzde bi değişme yokki s5 le yeni arayüz çıkacak diye biliyorum
Onu bilemem s5 te yeni arayüz mü eski arayüz mü ama kitkat s4 ün arayüzünü değiştirmiş diyim. Videolarda gördüm

esmeran3

esmeran3

Üye
burdan bakabilirsiniz arkadaşlar

sarisinboy123

Üye
Off şu s5 in çıkmasını hiç istemiyorum ya s4 ün değeri düşecek falan. Amiral gemi olma özelliğini de kaybedecek. İnşallah çıkmadan yok edirler bütün s5 leri :D

alical33

alical33

Üye
bende bunu diyorum zatende arkadaş s4 de kitkatla değişiyor deyince şaşırdım
sen custom rom görmüş olmayasın ? video izledim aynı arayüz :hmmm izlediğin videoyu paylaşırsan daha net olur :)

sarisinboy123

Üye
Yok mudur link?? Google edition ile karıştırmamak lazım
İ9505 in videolarında yani google edition un videolarında gördüm zaten. Ama güncelleme her iki telefon için de aynı olacağından bi fark yok yani ikiside aynı arayüz olacak. Ayrıca link yok yani youtube ye yaz çıkar :)
bende bunu diyorum zatende arkadaş s4 de kitkatla değişiyor deyince şaşırdım
sen custom rom görmüş olmayaın ? video izledim aynı arayüz :hmmm izlediğin videoyu paylaşırsan daha net olur :)
Tamam ya durun link atıcam :D

Üst Alt