sarisinboy123
Üye
Tamamdır susuyorumYok canım Estağfurullah seviyesiz demedim sana sadece uzatmaya gerek yok.![]()

Tamamdır susuyorumYok canım Estağfurullah seviyesiz demedim sana sadece uzatmaya gerek yok.![]()

sanırım aynı şeyi belirttik![]()

saniye ve saliseye bakmak gerekAhaha ne tesadüf aynı anda yazdık heralde![]()

Yeni touchwize i9505 in kitkatlı versiyonunun videolarından bakabilirsin youtube de baya var video. Ayrıca bana biraz nexus 5 özentisi gibi geldi ve birazda karmaşık. Ama daha güzel ve hızlı olduğu kesingençler sakin olun biraz milletin yaptığı şey için birbirinizi yiyorsunuz
bu arada yeni touchwiz nasıl olacak sızıntı falan bişey varmı ben pek bişey bulamadımda
Evet hem maliyeti azalıyor hem de insanın kendi ürettiği birşeyi geliştirmesi (performans açısından) daha verimli oluyor.
Hemde daha sonralarda yani 4.4 ile nasıl bir performansın ram kullanımın nasıl olacağını bilmiyoruz ve arayüz değişecek buda an 5 ay sonraya çıkar sonrası ne olur bilmiyorum 
Yeni touchwize i9505 in kitkatlı versiyonunun videolarından bakabilirsin youtube de baya var video. Ayrıca bana biraz nexus 5 özentisi gibi geldi ve birazda karmaşık. Ama daha güzel ve hızlı olduğu kesin
Rica ederimBakacağım tavsiye için teşekkürler

8 çekirdeğin 8 nin birden çalışmaması bence çok daha iyi. Zira s4 ler o zaman akşama çok zor çıkardıeğer başka işlemci kullansaydı cihazdaki sorunların ne olup olmadığını anlamazdı hem maliyet fazla olurdu hemde pek iyi olmazdı 8 çekirdek kullanması da ayrı bi güzellik tabikieğer 8 çekirdek aynı anda çalışırsa cihazın hızlanmasıda cabası olacak ama pek iyi olacağını sanmıyorum
Hemde daha sonralarda yani 4.4 ile nasıl bir performansın ram kullanımın nasıl olacağını bilmiyoruz ve arayüz değişecek buda an 5 ay sonraya çıkar sonrası ne olur bilmiyorum
![]()

Onu bilemem s5 te yeni arayüz mü eski arayüz mü ama kitkat s4 ün arayüzünü değiştirmiş diyim. Videolarda gördümben note 3 de kitkat kullanıyorum arayüzde bi değişme yokki s5 le yeni arayüz çıkacak diye biliyorum
Off şu s5 in çıkmasını hiç istemiyorum ya s4 ün değeri düşecek falan. Amiral gemi olma özelliğini de kaybedecek. İnşallah çıkmadan yok edirler bütün s5 leriLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan bakabilirsiniz arkadaşlar

Onu bilemem s5 te yeni arayüz mü eski arayüz mü ama kitkat s4 ün arayüzünü değiştirmiş diyim. Videolarda gördüm
bende bunu diyorum zatende arkadaş s4 de kitkatla değişiyor deyince şaşırdımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan bakabilirsiniz arkadaşlar
izlediğin videoyu paylaşırsan daha net olur 
İ9505 in videolarında yani google edition un videolarında gördüm zaten. Ama güncelleme her iki telefon için de aynı olacağından bi fark yok yani ikiside aynı arayüz olacak. Ayrıca link yok yani youtube ye yaz çıkarYok mudur link?? Google edition ile karıştırmamak lazım
Tamam ya durun link atıcambende bunu diyorum zatende arkadaş s4 de kitkatla değişiyor deyince şaşırdım
sen custom rom görmüş olmayaın ? video izledim aynı arayüzizlediğin videoyu paylaşırsan daha net olur
![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan bakabilirsiniz arkadaşlar