Tavsiye Gta san andreası çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben G2 Noteden daha iyi bir cihaz demedim ki :) s4 ten daha iyi bir cihaz dedim :) sen de s4 kullandığına göre not 3 ü övmeye gerek yok :)
o özellik gelirse s4 e şarj yetmez. Bence o özelliğin gelmesi kötü olur s4 için. Note 3 belki kaldırabilir az da olsa ama s4 ün bataryası daha düşük..

Son dediğine katılıyorum

sarisinboy123

Üye
Ben G2 Noteden daha iyi bir cihaz demedim ki :) s4 ten daha iyi bir cihaz dedim :) sen de s4 kullandığına göre not 3 ü övmeye gerek yok :)
Ben note 3 ü övmüyorum ki? Ayrıca s4 ün ekranı g2 nin ekranını yer bitirir. Kameraya gelince daha sabaha kadar ois ne demek onu bile bilmiyodun şimdi gelmiş buraya ois var daha iyi diyosun. Halbuki ikiside 13 mp.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ama yeni Touchwiz güncellemesi ile IOS kadar stabil olacak Samsung merak etmeyin :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben note 3 ü övmüyorum ki? Ayrıca s4 ün ekranı g2 nin ekranını yer bitirir. Kameraya gelince daha sabaha kadar ois ne demek onu bile bilmiyodun şimdi gelmiş buraya ois var daha iyi diyosun. Halbuki ikiside 13 mp.
O sabah tı dikkat edersen akşam oldu :) Neyse kardeşim s4 ile mutluluklar :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Saol sanada dünyanın en iyi telefonu olan (!) g2 ile mutluluklar.
Aynen öyle hem şarj performansı hem telefonun kendi performansı hemde stabilitesi artıcak telefonun bu kitkat güncellemesiyle

Kitkat androidi çok degistirecek dostum.

• Beğen
Tepkiler: sarisinboy123
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ama yeni Touchwiz güncellemesi ile IOS kadar stabil olacak Samsung merak etmeyin :)
Yav gelirse gelsin teknolojinin gelişmesi bizim için daha yararlı :) ben marka sampizanı değilim. Hangi telefon iyiyse ona iyi derim :) Nokia da kullandım htc de kullandım şimdi de g2 kullanıyorum. samsung ta çıkarsın şöyle donanımı yüksek fiyatı ile oranlı o zaman samsung ta kullanırım :

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu arada konu amaçlarından çok sapti :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aynen öyle hem şarj performansı hem telefonun kendi performansı hemde stabilitesi artıcak telefonun bu kitkat güncellemesiyle
Aynen bende onu dedim şimdi

Dostum ayıptır sorması sende hangi cihaz var?? Sadece merak yanlış anlaşılmasın

Üst Alt