.gpk oyunlarini yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
gpk yukleyici ile kur

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi

maskem

Üye
telefonda oyunlar açıyor ama tabletde sorun çıkarıyor varmı yolu ?

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
telefonda oyunlar açıyor ama tabletde sorun çıkarıyor varmı yolu ?
Tabletinin markası ne oyunları genelde samsung ı9000 için seçiyorum o yüzden tablette sorun çıkartabilir

komandoer

Üye
samsung galaxy s3 mini de denendi oyunu kuruyor.kurarken usb nin bilgisayarda takılı olmamasına dikkat edin.tşkrler

sado_27

sado_27

Üye
teşekkürler oyunlar güzel :) emegine sağlık

reelman58

Üye
arkadaşlar hiç extra programa ihtiyaç yok x plore varsa yeterli.x plore yi aç gpk olan uzantıyı zip olarak degiştir .iki üst menüye dön zip olarak algılaması için daha sonra zip klasörü aç içinde apk ve data veya obb dosyası nı göreceksiniz apk dosyasını tıkla ve kur data klasörünü de gerekli yere taşı tamamdır

aqawasazax

Üye
aygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da aygıtın bağlantısı kesilmiş olabilir hatası alıyorum yardım

strucklieben

Üye
2 gameloft oyununda N/A hatası veriyor yüklenmiyor gkp 3 gb oyun 2 si boşa indirdim

arif_can

arif_can

Üye
.gpk formatınıda yeni duydum teşekkürler

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
2 gameloft oyununda N/A hatası veriyor yüklenmiyor gkp 3 gb oyun 2 si boşa indirdim
Süreye bakmayın yuklenmesine bakın yüksek boyuttaki oyunlarda sıkıntı çıkabiliyor ozaman PC den 7zip ile ayrıştırın genel apk ve SD yükleme talimatıjı uygulayın

Serhan

Serhan

Üye
Gpk ? :tşk:

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim Muzhiwan installer daha yeni bu daha guncellenmiyor hata alan onu kullansın

tirisis07

tirisis07

Üye
.Gpk formatında oyun bulmadı ??

tirisis07

tirisis07

Üye
Oyunu hafiza katindan telefon hafizasina tasiyin buluryor

capkın52

capkın52

Üye
Arkadaşlar gpk formatını bir dosya yöneticisi ile apk yapın oluyor