Bende indiremiyorum ya hata veriyo
GuiTaRisT111 Üye Emre aktaş' Alıntı: L525 Çalışır tabi neden onun 1gb ram sınırlaması Yok sistem windows Phone 8 neden Çalışmasın ki Genişletmek için tıkla ... Sorunsuz çalıştırabilecek mi demek istemiştim. Takılma, kasma gibi sorunlar olmadan.
Emre aktaş' Alıntı: L525 Çalışır tabi neden onun 1gb ram sınırlaması Yok sistem windows Phone 8 neden Çalışmasın ki Genişletmek için tıkla ... Sorunsuz çalıştırabilecek mi demek istemiştim. Takılma, kasma gibi sorunlar olmadan.
Mia Alfanso Üye maxicep ailesine hediyem gezinirken gördüm . Buyurun 512 mb ram unlocklu cihazlar için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 27 Ocak 2014
maxicep ailesine hediyem gezinirken gördüm . Buyurun 512 mb ram unlocklu cihazlar için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
csH Üye Mia Alfanso' Alıntı: maxicep ailesine hediyem gezinirken gördüm . Buyurun 512 mb ram unlocklu cihazlar için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ohaa ne çabuk
Mia Alfanso' Alıntı: maxicep ailesine hediyem gezinirken gördüm . Buyurun 512 mb ram unlocklu cihazlar için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ohaa ne çabuk
Mia Alfanso Üye düzelttim zippyshare linkinden indirebilirsiniz ben denedim oluyor yüklendi şu an fakat extra dosyaları indiricek
düzelttim zippyshare linkinden indirebilirsiniz ben denedim oluyor yüklendi şu an fakat extra dosyaları indiricek
skynet Üye Mia Alfanso' Alıntı: maxicep ailesine hediyem gezinirken gördüm . Buyurun 512 mb ram unlocklu cihazlar için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Diğer indirdiğimde aynısıydı
Mia Alfanso' Alıntı: maxicep ailesine hediyem gezinirken gördüm . Buyurun 512 mb ram unlocklu cihazlar için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Diğer indirdiğimde aynısıydı
Mia Alfanso Üye skynet' Alıntı: Diğer indirdiğimde aynısıydı Genişletmek için tıkla ... hayır ilk attığım linkteki bozukmuş denemeden atmıştım şimdikini indir şimdiki çalışıyor
skynet' Alıntı: Diğer indirdiğimde aynısıydı Genişletmek için tıkla ... hayır ilk attığım linkteki bozukmuş denemeden atmıştım şimdikini indir şimdiki çalışıyor
skynet Üye Mia Alfanso' Alıntı: hayır ilk attığım linkteki bozukmuş denemeden atmıştım şimdikini indir şimdiki çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Valla ben verdiğin ilk linktekini kurdum şuan indiriyor dosyaları
Mia Alfanso' Alıntı: hayır ilk attığım linkteki bozukmuş denemeden atmıştım şimdikini indir şimdiki çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Valla ben verdiğin ilk linktekini kurdum şuan indiriyor dosyaları