G2 Bataryası ile harikalar olmuşturmaya devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Servisin herseye yetkisi var. Bunu gozardi etmeden yorum yapmak daha saglikli olur :good:

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Brendee

Üye
aynen önemli olan kullandığında ne kadar dayandığı :)

O zaman öyle anlayacağınız şekilde açıklayarak anlatayım, wifi+mobil veri sürekli açık, gün içinde mesai saatlerinde sürekli telefon elimde işle ilgili sürekli arama yapıyorum, günde en az 2-3 saat aktif görüşmem var. sosyal ağlar ve mesajlaşma uygulamaları (facebok+viber+wats uo vs) sürekli senkronize halde ve bağlı, mail kutusu her 15 dk'da senkronize açık oda sürekli bağlı, gündüz genelde bluetooh açık ve kablosuz kulaklığa bağlı. Teldeki led ışıklar 24 saat açık, çoğu şarj %50 ye düşene kadar GPS açık. Oyun az oynarım ama sürekli bağlı bi kaç oyunum da var (örn: kelimelik). Buna rağmen çok sık internete girerim.

Bütün bunlara rağmen Telefonun şarjı 48 saatten kısa sürede bitince erken bitti diyorum. Umarım yeterince anlaşılır olmuştur. Tek kişiye değil sözüm; bilmeden yorum yapmaktansa nasıl olduğunun sorulması daha mantıklı. Bence !! .. İyi günler..

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Türe

Türe

Üye
Bu kadar dayaniyorsa bravo gercekten. Malum note 2 bile bu kadar degil(?)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar dayaniyorsa bravo gercekten. Malum note 2 bile bu kadar degil(?)
İş sadece batarya da mı bitiyor ? Neden Note 2 G2 den daha mı üstün bir cihaz ?

Anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz gelip burda stand-by deyip boş boş yorum atıyorsunuz.

İş sadece 3000 mAh lık bataryada bitmiyor. Bunun için de sistemin kendi çalışması var. S4 ün bataryası hakkında o kadar iddialı konuştular çıkmadan önce ama tam aksine Sorunlu çıktı bataryası. övüldüğü kadar beklentileri karşılamadı. Eğer sen telefonu yeterince stabilleştiremezsen telefon içinde ki yazılımlar birbiri ile uyumlu olmazsa batarya şarjını çok büyük oran da etkiler.

Ve son olarak sayın türe lütfen bir daha bilip bilmeden milletin konularını baltalamayın! bu ikinci konum oldu "stand-by" deyip baltalıyorsunuz. kabullenin artık herşey konunun açıldığı resimlerde görüldüğü gibi ?:cool
O zaman öyle anlayacağınız şekilde açıklayarak anlatayım, wifi+mobil veri sürekli açık, gün içinde mesai saatlerinde sürekli telefon elimde işle ilgili sürekli arama yapıyorum, günde en az 2-3 saat aktif görüşmem var. sosyal ağlar ve mesajlaşma uygulamaları (facebok+viber+wats uo vs) sürekli senkronize halde ve bağlı, mail kutusu her 15 dk'da senkronize açık oda sürekli bağlı, gündüz genelde bluetooh açık ve kablosuz kulaklığa bağlı. Teldeki led ışıklar 24 saat açık, çoğu şarj %50 ye düşene kadar GPS açık. Oyun az oynarım ama sürekli bağlı bi kaç oyunum da var (örn: kelimelik). Buna rağmen çok sık internete girerim.

Bütün bunlara rağmen Telefonun şarjı 48 saatten kısa sürede bitince erken bitti diyorum. Umarım yeterince anlaşılır olmuştur. Tek kişiye değil sözüm; bilmeden yorum yapmaktansa nasıl olduğunun sorulması daha mantıklı. Bence !! .. İyi günler..
Yüreğine sağlık kardeşim güzel bir şekil de özetledin. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum bazıları çıkıyor yok stand by yok bilmem ne diye konu baltalıyorlar işte

badmus

badmus

Üye

Dünkü kullanımım. %75 otomatikte parlaklik. Mobil veri cogunlukla acik. 1 saat oyun. Whatsapp'ta sürekli sohbet ettim. Bence telefon kesinlikle hakkini veriyor. Tabi standby ile 10 gün de acik tutarsin orasi ayri

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Dünkü kullanımım. %75 otomatikte parlaklik. Mobil veri cogunlukla acik. 1 saat oyun. Whatsapp'ta sürekli sohbet ettim. Bence telefon kesinlikle hakkini veriyor. Tabi standby ile 10 gün de acik tutarsin orasi ayri
şimdi çıkar birisi sana stand-by der

telefon kesinlikle süper

• Beğen
Tepkiler: badmus
.caner.

.caner.

Üye

Değerler gayet normal.
Bu da benden :D g2 değil malesef

1 saat sarja takmisim 19 saat kullanım. Full video izledim.

badmus

badmus

Üye
şimdi çıkar birisi sana stand-by der

telefon kesinlikle süper

Stand-by da yapardim da elime almadan duramiyorum :D Yoksa stand-by ile ben bunu 3 hafta da bekletirim.

Underclock yap 300mHz'e al ekranı kapat. Al sana telefon 3-4 hafta acik kalsin. :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve .caner.
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Değerler gayet normal.

1 saat sarja takmisim 19 saat kullanım. fu ll video izledim.
telefon zaten 1 saat şarja takıldığın da fullanmıyor mu batar ya ?

.caner.

.caner.

Üye
telefon zaten 1 saat şarja takıldığın da fullanmıyor mu batar ya ?
Kullanirsan Hayır.
Ss cekerken takmisim orayi dikkate alma kirmizidan onceki yere bak %4 de takmistim.
Üstteki değer batarya süresi.

badmus

badmus

Üye
Değerler gayet normal.

1 saat sarja takmisim 19 saat kullanım. fu ll video izledim.

ya sonucta her telefonun hakkini vermek lazim. Simdi burda samsung'u kotuleyecek degilim. Senin aldigin da gayet iyi degerler.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kullanirsan Hayır.
Ss cekerken takmisim orayi dikkate alma kirmizidan onceki yere bak %4 de takmistim.
Üstteki değer batarya süresi.
sanırım S4te 2600 mahlı bir batarya var. bu değerlere göre gayet başarılı

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
g2 ciler telefonu şarjı bitiresiye kullandığıniz zaman kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?

Brendee

Üye
...
Yüreğine sağlık kardeşim güzel bir şekil de özetledin. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum bazıları çıkıyor yok stand by yok bilmem ne diye konu baltalıyorlar işte

Eyvallah.. Abi gerçek bu. Benimkiyle aynı zamanda Hanıma da S4 aldık. İkisinide bol bol karşılaştırma imkanım oldu. En büyük fark da şarj süreleri. Telefonun kendini gösteren özelliklerinden en önemlisi pili zaten. G2 kullanıcıları pil süreleriyle övünmekte gayet haklı. İçinde gereksiz ıvır zıvır bin tane kullanmayacağımız özellikle doldurulmamış. Tamam Dünyanın en ileri teknolojisini barındıran, en 4/4'lük telefonu değil tabi. Mesela seni ışınlayamıyor, yada havaya uçuramıyor, yada hologramla havaya üç boyutlu görüntü veremiyor. Bide arabaya dönüşseydi iyiydi. ama yok :p.. Geyik bi yana; Günlük ve iş yaşamında kullanmak için gereken tüm özellikleri içinde bulunduruyor. Ve özellikle fiyatı açısından değerlendirince bu telefon otomatikmen en iyisi oluyor.
g2 ciler telefonu şarjı bitiresiye kullandığıniz zaman kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?

Note 3 ü incelemediğimden onu dışarıda tutarak; iddaa ediyorum piyasadaki telefonların hepsinden daha yüksektir.

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Yahu afedersiniz 10 gun gitse bana ne bataryanizdan ?! Oyle bir yorum atiyorsunuz ki goren cikarim oldugunu sanir. Note 2 ornegini vermemdeki amacsa batarya tuketiminde bildigim en iyi cihaz olmasidir.

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Oyun oynayarak sarji bitirmeye yaklastirip ekran goruntusunu buraya atabilirse biri ekran suresini gorelim

codblackops2

codblackops2

Üye
Yahu afedersiniz 10 gun gitse bana ne bataryanizdan ?! Oyle bir yorum atiyorsunuz ki goren cikarim oldugunu sanir. Note 2 ornegini vermemdeki amacsa batarya tuketiminde bildigim en iyi cihaz olmasidir.
Ben note 2 kullanicisi olarak ağzım açık yorumlari okuyorum o derece :ehe

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Türe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt