aynen önemli olan kullandığında ne kadar dayandığı![]()
İş sadece batarya da mı bitiyor ? Neden Note 2 G2 den daha mı üstün bir cihaz ?Bu kadar dayaniyorsa bravo gercekten. Malum note 2 bile bu kadar degil(?)
Yüreğine sağlık kardeşim güzel bir şekil de özetledin. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum bazıları çıkıyor yok stand by yok bilmem ne diye konu baltalıyorlar işteO zaman öyle anlayacağınız şekilde açıklayarak anlatayım, wifi+mobil veri sürekli açık, gün içinde mesai saatlerinde sürekli telefon elimde işle ilgili sürekli arama yapıyorum, günde en az 2-3 saat aktif görüşmem var. sosyal ağlar ve mesajlaşma uygulamaları (facebok+viber+wats uo vs) sürekli senkronize halde ve bağlı, mail kutusu her 15 dk'da senkronize açık oda sürekli bağlı, gündüz genelde bluetooh açık ve kablosuz kulaklığa bağlı. Teldeki led ışıklar 24 saat açık, çoğu şarj %50 ye düşene kadar GPS açık. Oyun az oynarım ama sürekli bağlı bi kaç oyunum da var (örn: kelimelik). Buna rağmen çok sık internete girerim.
Bütün bunlara rağmen Telefonun şarjı 48 saatten kısa sürede bitince erken bitti diyorum. Umarım yeterince anlaşılır olmuştur. Tek kişiye değil sözüm; bilmeden yorum yapmaktansa nasıl olduğunun sorulması daha mantıklı. Bence !! .. İyi günler..
Herhangi bir yazılım atildiginda sayac artiyotBabam boyle pasta yapmayi nerden öğrendi?
Orijinal yazilim atmislardir
şimdi çıkar birisi sana stand-by derLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dünkü kullanımım. %75 otomatikte parlaklik. Mobil veri cogunlukla acik. 1 saat oyun. Whatsapp'ta sürekli sohbet ettim. Bence telefon kesinlikle hakkini veriyor. Tabi standby ile 10 gün de acik tutarsin orasi ayri
Değerler gayet normal.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dünkü kullanımım. %75 otomatikte parlaklik. Mobil veri cogunlukla acik. 1 saat oyun. Whatsapp'ta sürekli sohbet ettim. Bence telefon kesinlikle hakkini veriyor. Tabi standby ile 10 gün de acik tutarsin orasi ayri
g2 değil malesefşimdi çıkar birisi sana stand-by der
telefon kesinlikle süper
Yoksa stand-by ile ben bunu 3 hafta da bekletirim.
telefon zaten 1 saat şarja takıldığın da fullanmıyor mu batar ya ?Değerler gayet normal.
Bu da bendeng2 değil malesef
1 saat sarja takmisim 19 saat kullanım. fu ll video izledim.
Kullanirsan Hayır.telefon zaten 1 saat şarja takıldığın da fullanmıyor mu batar ya ?
Değerler gayet normal.
Bu da bendeng2 değil malesef
1 saat sarja takmisim 19 saat kullanım. fu ll video izledim.
sanırım S4te 2600 mahlı bir batarya var. bu değerlere göre gayet başarılıKullanirsan Hayır.
Ss cekerken takmisim orayi dikkate alma kirmizidan onceki yere bak %4 de takmistim.
Üstteki değer batarya süresi.
Evet 2600 mAhsanırım S4te 2600 mahlı bir batarya var. bu değerlere göre gayet başarılı
Yüreğine sağlık kardeşim güzel bir şekil de özetledin. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum bazıları çıkıyor yok stand by yok bilmem ne diye konu baltalıyorlar işte
.. Geyik bi yana; Günlük ve iş yaşamında kullanmak için gereken tüm özellikleri içinde bulunduruyor. Ve özellikle fiyatı açısından değerlendirince bu telefon otomatikmen en iyisi oluyor.
g2 ciler telefonu şarjı bitiresiye kullandığıniz zaman kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?
Ben note 2 kullanicisi olarak ağzım açık yorumlari okuyorum o dereceYahu afedersiniz 10 gun gitse bana ne bataryanizdan ?! Oyle bir yorum atiyorsunuz ki goren cikarim oldugunu sanir. Note 2 ornegini vermemdeki amacsa batarya tuketiminde bildigim en iyi cihaz olmasidir.

Yani iate bu sureleri alan Note 2 kullanicisi bile yok o halde lg iyi is cikarmisBen note 2 kullanicisi olarak ağzım açık yorumlari okuyorum o derece![]()