Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
2 3 ss atabilirmisiniz?

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
hangi ekrandan istiyosunuz ?

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
tmam yüklüyorum birazdanbüyük oldu k. bakmayın nette de sorun var devamı geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Performans nasıl

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
sorundan dolayı daha fazla yükleemiyorum ya k.bakma zaten yenilikler kilit ekranında başka bişey yok pekperformans iyi ya 4.3 e göre kilit ekranı daha hızlı açılıyor ram kullanımı biraz azaldı gibi

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Bunlarda yeterli hocam saolun sarj nasil gidiyor acaba

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Türkiyeye resmi olarak dağitılmaya baslandımı

Ayarlardan Güncellemeyi denetle diyoz zaten güncel diyor ?

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
şarj benim kullanımımı söyliyim günlük 250 civarı sms bi saat kadar mobil veri 1 2 saat kadar wifi üzerinden internete girerim günlük ortalama 45 dk falan oyun oynarım birazda fotoğraf çekerim 20 saat civarı gidiyor bu kullanımda gece kullanmıyorum tabi aktif olarak 12 13 saati buluyor bence gayet iyi

ljungberg00

Üye
S4mini ne zaman gelecek ?

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Anil-D

Anil-D

Üye

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Note3 culer bi sorum olacak note 3 ilk 1 hafta şarj performansı kötü oluyor sonra zamanla batarya yerine oturuyor mu s4 deki gibi doldur bosalt yapa yapa?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Note3 culer bi sorum olacak note 3 ilk 1 hafta şarj performansı kötü oluyor sonra zamanla batarya yerine oturuyor mu s4 deki gibi doldur bosalt yapa yapa?

Tam tersi ilk hafta harikaydı çok uzun süre kullanmama rağmet bitmiyordu şimdi 1 hafta oldu bataryada hafif azalma artışı gözlemledim

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Tam tersi ilk hafta harikaydı çok uzun süre kullanmama rağmet bitmiyordu şimdi 1 hafta oldu bataryada hafif azalma artışı gözlemledim

hmm peki saol samsung yine akıllanmamis anlasilan note9 yapsalar yine şarjı 1.5 günü çıkaramaz

Üst Alt