Haber Lumia 1520 Mini ( 1520v ) - ( Güncellendi )

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
fotoğrafta harika görünüyo neden diğer telefonlara vermiyolar anlamıs değilim.
muhtemelen Lumia 1520V Windows Phone 8.1 güncellemesi yüklü olarak tanıtılacak ve Windows Phone 8.1 güncellemesiyle 3.kolon desteği tüm cihazlara verilecek

BelaMonte

BelaMonte

Üye
@papakudioflu Çok iyi bir tespit.. Eğer bu fotoğraftaki 8.1 ise, dış görünüş olarak hiç bir fark yok menüde?

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
Bay H

Bay H

Üye
İşler iyice karışmaya başladı :close_tema: 8.1 ile sanal butonlara geçiş yapılacaktı fakat bu cihaz yine kapasitif butonlu, eğer 8.1 ile çıkarsa belirli modeller için gelmesi söz konusu olacak sanal butonların.

dakamon

dakamon

Üye
Nokia'nın satış politikası birazcık bu büyüklükteki ekranı satacak sonra da 5 inç çıkarıp onu satacak. Para para para

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
1520V'de Windows Phone 8.1

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, BrahimOkumus, kaygisiz43 ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
Sızıntılarda Çin coştu :) viisi nedir nasıl bir kelimedir anlamadım. 5 inçli bir amiral gemisi belki de sene sonuna doğru patlatılır. Böyle snapdragonun 64 bitli işlemcisi olan 3gb ramli 3000 mahluk bir bataryaya sahip bir telefon :) işte bu piyasayı sallar.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sızıntılarda Çin coştu :) viisi nedir nasıl bir kelimedir anlamadım. 5 inçli bir amiral gemisi belki de sene sonuna doğru patlatılır. Böyle snapdragonun 64 bitli işlemcisi olan 3gb ramli 3000 mahluk bir bataryaya sahip bir telefon :) işte bu piyasayı sallar.
Viisi Fincede "5" demekmiş :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Müjdeli haber için teşekkürler, eline sağlık @Sensation :oke:

• Beğen
Tepkiler: Sensation
pissed26

pissed26

Üye
madem bunda var bizim cihazlara 3 kolon desteği gelebilir

ON9

ON9

Üye
minisi olunca kamera pikselide düşmüş bu politikaya sinir oluyorum diğer Bi konuda neden harici hafıza koymuyorlar 32 üstüne bizde 32 lik koysak fena olmazmı
Bence kartların güvenlik durumu sıkıntılı pcdwn virüs falan kapar diye

merkel02

Kapalı Hesap
ms nin yaptığı şey önce eşeği kaybettirdi sonra buldurdu misali.. joe tiwit atıp durdu sadece 5'' üstü gelecek ekstra kolon diye şimdi hepsine gelecek deniyor..

respection123

Üye
Lumia 720 :hmmm 4.3 :hmmm

Tmobile

Tmobile

Üye
3 kolonmu bekliyorsunuz ben söyleyim hiç beklemeyin!
diyelim lumia 520 veyatta 720 nin ekranı 1520v yani miniyle çözünürlüğe kadar aynıda olsa yani atıyorum yinede 3 kolon 520 ve 720 ye gelmez bu sefer şöyle derler aynı ama donanım desteklemiyor :D

dakamon

dakamon

Üye
Çözünürlükle ne alakası var anlamadım ekrana dığarsa çok ufak olmayacaksa verirler. Şimdi kullanımı zorlaştıracaksa vermezler zaten.

Tmobile

Tmobile

Üye
Çözünürlükle ne alakası var anlamadım ekrana dığarsa çok ufak olmayacaksa verirler. Şimdi kullanımı zorlaştıracaksa vermezler zaten.
gayet iyi duruyor ama vermiyorlar bu yüzdende kullanıcı kaybedicekler :D ama bide şu var kutucukların genişlemesi haberini yapmıştım ondan olabilir...

Üst Alt