Haber iPhone 6 ne zaman tanıtılacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 6 ne zaman tanıtılacak?

Daha önce başarılı tahminler gerçekleştiren Çinli analist Sun Chyang Xu, iPhone 6’nın Haziran ayında tanıtılacağını öne sürdü.

İsabetli tahminleriyle tanınan Çinli analist Sun Chyang Xu, iPhone 6 çıkış tarihi olarak Haziran ayını işaret etti. Motorola Moto X’i tanıtılmadan önce tahmin eden analistin ifadelerine göre iPhone 6, Haziran ayında gerçekleştirilecek WWDC etkinliğinde görücüye çıkacak.

Cihazın Haziran ayına yetişmesi için Mayıs ayından itibaren üretime hız verileceğini ön görenSun Chyang Xu, Apple’ın bir değil iki adet iPhone modeliyle karşımıza çıkacağını belirtiyor. iPhone 6’nın 4.7” ekran boyutunda iPhone 5s’de olduğu gibi 1136 x 640 piksel çözünürlük sunacağını iddia eden analist, daha yüksek ekran çözünürlüğü beklentisi olanlar için de 5.7”ekran boyutlu bir başka modelin piyasaya sunulacağını söylüyor.

iPhone 6 ne zaman tanıtılacak? - MaxiCep

nokia_belle

nokia_belle

Üye
maksimum 4.3"-4.5" olabilir 4.7" modeli cikmaya bilir cunku tam cikma zamanlari eylul-ekim oluyor ayrica yine kameranin pikseli buyuyecek bu buyume olarinada 2 piksel bir yukselme olabilir,kasada degisikler'e gidecekler,kasa sekli farkli olabilir bu kez. Su bilinen bir gercek aniden oyle 5" lere falan gecmez iphone cunku aniden buyuk farkliklar yapmiyorlar,buyuk farkliliklardan kastim tutupta 20m.p. kamera yada 5" lik telefon gibi asiri farkliliklar yapmazlar. Bu kez yine yan bir model cikicak

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şahsen 4.3" ve 4.7" en sevdiğim ekran boyutları gerçi genelde en çok giden ekran boyutları da bunlar sayılabilir. Apple gibi bir firmanın bu boyutlarda bir telefon çıkartması şarttı bence.

• Beğen
smartphone007

smartphone007

Üye
Ne yapıyorsun iphone 6 -yı.

mimaran

mimaran

Üye
Bu kadar hızlı çıkarmasa da kontratımız bitse bari.

• Beğen
frk uzn

frk uzn

Üye
Bu kadar hizli cikmasada bari elimizdeki eskimese iphone 4 ios 6 ya donsem bozulana kadar kullanirimda bende gectim meraktan 7 ye

• Beğen
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ortalama her yil yenibir model cikarirken bu yil 2 model cikardilar,bu arada yakinda iphone 4'e destek bitebilir,demedi demeyin

ozakin70

ozakin70

Üye
Ya apple daha gecen samsungla alay ediyordu buyuk ekranlar icin 5 inc üstü imkansiz
apple politikalarinda steven jobs un kurallarinda her urun yapmasi geren seyi yapmali diyor yani sonucta bu cep telefonu ve cepte insani rahatsiz etmeyecek kucuklukte olmali .buyuk ekran istiyorsan tablet al cep telefonu degil .

Benim fikrimi sorarsaniz apple bu yil 2 tane cikaracagi idda edilen ekran boyunda birini aynı 5 /5c/5s teki gibi 4.0 birakacak digerini 4.7 yapacak ondada enine ve boyuna orantili seklinde buyutecek tasarim olarak yenilige gidecegini dusunuyorum herkez gibi ama bu sefer de 4 le 5 arasindaki gibi kucuk degisiklikler yapacak yani yine klasik bar tibi tek parca sade gorunuslu.

belki tuslardada farklilik olabilir ama genel olarak akla ilk gelen iphone modelinde degisiklik olmayacak

Herkes bisey salliyor bende bunu diyorum not alin bi kenera bakalim ne olacak ;)
Atış serbest;D

• Beğen
Tepkiler: phasan
kartal835

kartal835

Üye
Bılgın ıcın saol

Üst Alt