Tavsiye Tablet + Telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Tablet + Telefon tavsiyesi
Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz Ben Tablet ve telefon almak istiyorum.
Tablette aradığım özellikler:7.9-8.4 inç arasında okumaya yönelik kullanacağım bir tablet olacak gözü fazla yormayacak ve arada sırada hızlı not alacağım birde en önemlisi bataryası çin tabletleri gibi olmasın beni 9-10 saat götürsün bu kullanımın yarısında tablete bakarım yarısı da da uykuda olur zaten (Fiyat olarak 400--1200 TL)

Telefonda aradığım özellikler: Ergonomik ,kullanması kolay,stabil, batarya sıkıntısı olmayan ,arada geziye gittiğimde güzel foto çekebilen bir telefon arıyorum (Fiyat olarak 800-1500 TL)

Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür Ederim
......
T:
M:

avast

avast

Üye
Samsung note 10.1falan buyuk demessen icini gorur gibi yada ipad a yonel

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
sizce by nasıl kullanan arkdaşlarınız var mı herşey kafama yattı bir batarya konusunda endişeliyim.

Samsung Galaxy Note N5110 16GB 8"

avast

avast

Üye
Varda sarj olarak yogun kullanimda 10 saat cikarmiyo diyolar gerisi size kalmis benim wpli tabletlerde hosuma gitti onlarada bakabilirsiniz

wweraw2012

Üye
Samsung galaxy note 10.1 telefon olarakta htc lere bakmani oneririm

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
hem akıllı telefon hem tablet almak pek mantıklı değil bence. Note 3' L1520 gibi phablet modellere bakmalısın

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
ozakin70

ozakin70

Üye
hem akıllı telefon hem tablet almak pek mantıklı değil bence. Note 3' L1520 gibi phablet modellere bakmalısın
Aynen katiliyorum yada 3g li bi ipad air illa 2sinide ayri istiyorsan ipad mini 2 ve lg G2 yi öneririm

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Varda sarj olarak yogun kullanimda 10 saat cikarmiyo diyolar gerisi size kalmis benim wpli tabletlerde hosuma gitti onlarada bakabilirsiniz
10 saat yeterli değil mi benim işimi görür yani 10 saat sürekli kullanım degilmi yani arada uykuya alsam bu süreyi uzatabilir miyim

avast

avast

Üye
Uzar sanirim

Invoke

Invoke

Üye
Telefon olarak G2 düşenebilirsiniz.

0MG90

0MG90

Üye
Madem tablet 1200 e kadar fiyatı iPad Mini Retina al rahat 1-2 gün götürür.

0MG90

0MG90

Üye
Samsung Galaxy Note N5110 sence bu nasıl beni 1 gün götürse yeter
birde kalem özelliği var benim için gerekli bu
Ben olsam Android almam bende iPad 2 var mesela harika bir tablet. Sende iPad Mini Retina alacaksın onun özellikleri daha iyi.
Ayrıca yanında dokunmatik ekran kalemide alabilirsin. Ben olsam iPad alırdım çünkü iOS kullanmak çok kolay ve kullanışlı. Hızlı ve stabilde. Oyunlarda kasma olmaz.

Invoke

Invoke

Üye
Tablet için ben de olsam ipad alırdım.

Artles

Artles

Üye
Tablette iPad rakipsiz mende mini retina veya air öneriyorum.

Telefon olarakda stabil demişsin ya ikinci el iphone 5, ya sıfır 4s , yada g2