Kaç tane ekran olduğunu gösteren noktalarhangi noktalar ? altta yazılımsal tuş var

e yuhHer paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Symbian![]()

Kafan güzelmiş gule gule kullanHer paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Symbian![]()

ön tarafı g2 den kat kat daha güzel ve içinde saçma sapan lg arayüzü yokabi bu telefona g2 tasarımı koytadından yenmez
Bence nexus5 tasarımı g2 den daha iyi ve kullanışlıabi bu telefona g2 tasarımı koytadından yenmez

Lg arayüzünün nesi var?ön tarafı g2 den kat kat daha güzel ve içinde saçma sapan lg arayüzü yok
Kişiden kişiye değişir ama bence çok çocukça oyuncak gibiLg arayüzünün nesi var?
ön tarafı g2 den kat kat daha güzel ve içinde saçma sapan lg arayüzü yok

Millet G2 nin arayüzünü yükleyebilmek için türlü türlü rom lar deniyorlar biri de çıkıp işte böyle saçma bir söz atıyor ortaya hay Allahımön tarafı g2 den kat kat daha güzel ve içinde saçma sapan lg arayüzü yok

lg'nin arayüzünü yükleyebilmek için can atan birini gösterseneMillet G2 nin arayüzünü yükleyebilmek için türlü türlü rom lar deniyorlar biri de çıkıp işte böyle saçma bir söz atıyor ortaya hay Allahım![]()

Geçenler de Dh de görmüştüm. burada da birkaç kişiye rastladım. Ama arkadaşın dediği gibi xda forumun da böyle bir çalışma göremedim.lg'nin arayüzünü yükleyebilmek için can atan birini göstersene![]()
zevkler tartışılmaz ama sisteme yük bindirecek ekstra bi arayüzlü cihaz tercih edecek olsam touchwiz veya senseli bir şey bakarım.Geçenler de Dh de görmüştüm. burada da birkaç kişiye rastladım. Ama arkadaşın dediği gibi xda forumun da böyle bir çalışma göremedim.