Haber Nexus 5 Orjinal Görsel

Sponsorlu Bağlantılar

partyhard

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 Orjinal Görsel

• Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap, The Shadow, codblackops2 ve 3 diğerleri

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Symbian :D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

partyhard

Üye
    Konu Sahibi
hangi noktalar ? altta yazılımsal tuş var

PriZm

PriZm

Üye
Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Her paylaşımda söylüyorum yine söyleyeceğim alttaki noktalar aynı Symbian :D
e yuh :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Kafan güzelmiş gule gule kullan :ehe

• Beğen
Tepkiler: BurakTura ve Türe
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Opera Mini fail gençler k.b. :D

leomessi19

Üye
Çok güzel olmuş, Open Source halinde yayınlandığında kesinlikle yükleyeceğim. Minimalist ve canlı renkler kullanmışlar, önceki open source android versiyonlarını sadece görünüş olarak berbat olduklarını düşündüğüm için yüklememiştim. Ama bu haliyle sense 5.5'ten daha güzel görünüyor, bekliyoruz...

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
abi bu telefona g2 tasarımı koy :D tadından yenmez

partyhard

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Invoke, bahaddin53, Penci Hoca ve 1 kişi daha
messevim

messevim

Üye
ön tarafı g2 den kat kat daha güzel ve içinde saçma sapan lg arayüzü yok
Millet G2 nin arayüzünü yükleyebilmek için türlü türlü rom lar deniyorlar biri de çıkıp işte böyle saçma bir söz atıyor ortaya hay Allahım :)

tapatalk

tapatalk

Üye
Millet G2 nin arayüzünü yükleyebilmek için türlü türlü rom lar deniyorlar biri de çıkıp işte böyle saçma bir söz atıyor ortaya hay Allahım :)
lg'nin arayüzünü yükleyebilmek için can atan birini göstersene :kop::kop::kop:

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
bahaddin53

bahaddin53

Üye
katılıyorum g2 nin arayüzünü kim istiyorki ?

PriZm

PriZm

Üye
Xda da LG arayüzünü bırak yüklemeyi, portlamaya zahmet eden birisini bile tanımıyorum..

• Beğen
Tepkiler: Invoke
messevim

messevim

Üye
lg'nin arayüzünü yükleyebilmek için can atan birini göstersene :kop::kop::kop:
Geçenler de Dh de görmüştüm. burada da birkaç kişiye rastladım. Ama arkadaşın dediği gibi xda forumun da böyle bir çalışma göremedim.

tapatalk

tapatalk

Üye
Geçenler de Dh de görmüştüm. burada da birkaç kişiye rastladım. Ama arkadaşın dediği gibi xda forumun da böyle bir çalışma göremedim.
zevkler tartışılmaz ama sisteme yük bindirecek ekstra bi arayüzlü cihaz tercih edecek olsam touchwiz veya senseli bir şey bakarım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt