Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 Geliyor
Microsoft'a yakınlığıyla ve güvenilir kaynaklarıyla bilinen Mary Jo Foley yepyeni iddialarıyla bir haber yayınladı.

Mary Jo Foley haberinde Windows 8.1 ve Windows Phone 8.1'in geleceklerine dair bilgiler paylaştı. Buna göre Windows 8.1 Update 1 güncellemesi Mart ayından itibaren RTM sürümüyle üreticilere gönderilmeye başlanacak.

Windows Phone 8.1 cephesinde ise çok daha fazla bilgi var. Mary Jo Foley güvenilir sağlam kaynaklarından edindiği bilgiler ışığındaki iddialarında Windows Phone 8.1 güncellemesinin RTM sürümünün 2 Nisanda başlayacak Build konferansından önce üreticilere gönderileceğini belirtti. Güncellemenin son kullanıcılara ise Build konferansından sonra Nisan ayında ulaşmaya başlayabileceği belirtiliyor.

Ayrıca Microsoft'un GDR3 diğer adıyla Update 3 ile başlattığı güncellemelere erken erişim sağlayan Geliştirici ön izleme programının Windows Phone 8.1'de de devam edeceği gelen bilgiler arasında.

"] ayrılmış ses kontrolü ekran görüntüsü

bildirim ayarları ve ayarlara hızlı erişim ayarları. Nawzil8 tarafından eski bir yapıya ait olduğu belirtiliyor. Yani muhtemelen değiştirilmiş veya geliştirilmiş olabilir.

Windows Phone 8.1 Beta SDK sızıntı görselleri

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cortex47, Mr.Sun, kaygisiz43 ve 10 diğerleri

PureFood

PureFood

Üye
Ooo önizleme sürümü ha, müthiş olur.

MaxipmaN

Üye
merakla bekliyorum windowsun iki sene sonraki halini gözüm var uygun fiyatlı bişey alabilirim daha sonra

beats

beats

Üye
haber için :tşk:

csH

csH

Üye
Üreticilere göndermesin direk kendi yayınlasın nokiaya kaldıysa işimiz hazirana kalır

kursat99

kursat99

Üye
Şubat sonunda ön izleme gelse tamamdır :) ama daha tam sürüm gdr3+black i alamadık.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gelsin gelsin:eller:yine ms ve nokia bizleri heyecanlandırmaya başladı.ama wp 8.1 e daha iyi bir donanıma sahip bir cihazla merhaba demek isterdim:)haber için teşekkürler Alikemal

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer kaynağın verdiği bilgiler gerçekten doğru ve güvenilirse, nisan sonu veya en geç mayıs başında son kullanıcıya dağıtımı başlayacak demektir :smdance:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, kaygisiz43, Esendağlı ve 1 kişi daha
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
8.1 de 512 mb ram kısıtlaması olmaz inşallah :DD

• Beğen
Tepkiler: Serhan, sekajmer, Hagios ve 1 kişi daha

smltrl

Üye
Haziranda dağıtılır tahminimce

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şubat ayında yavaş yavaş WP8.1'le gelecek özelliklerin listesi sızmaya başlar sanırım :eller:
Ben şahsen güncellemenin ne zaman verileceğinden ziyade, içeriğinde gelecek özelliklerin merakı içindeyim. :oku:

• Beğen
Tepkiler: Hagios, Bay H, Esendağlı ve 1 kişi daha

efege

Üye
GTA San Andreas'da geliyordu bir ara..

respection123

Üye
Gelsin gelsin.Önizlemede yeter .D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet,özgür çok doğru söylüyor,ne zaman yayınlanacağından çok, bize nelerle gelecek o önemli.inşallah dağ fare doğurmaz

ON9

ON9

Üye
On izleme seçeneği de iyi bir şey ama asıl güncelleme geldiğinde insanlara heyecan vermiyor. Gdr3 ön izlemeyi yükledim ve sonrasında Black falan geldi ama hiç bir heyecan yoktu bende. Bilmem aynı şekilde mi düşünüyorsunuz. Gerçi 3-5 ay önceden güncelleme almış gibi hissediyorum kendimi:sirit:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
On izleme seçeneği de iyi bir şey ama asıl güncelleme geldiğinde insanlara heyecan vermiyor. Gdr3 ön izlemeyi yükledim ve sonrasında Black falan geldi ama hiç bir heyecan yoktu bende. Bilmem aynı şekilde mi düşünüyorsunuz. Gerçi 3-5 ay önceden güncelleme almış gibi hissediyorum kendimi:sirit:

Sırf resmi olarak geliyor diye beklediğimiz özelliklerden mahrum mu bırakalım kendimizi ? (ekran döndürme kilidi, X ile kapatma vs.) :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Haber için teşekkürler

Rainesto

Rainesto

Üye
daha black güncellemesini alamadık

• Beğen
Tepkiler: skynet
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
katılıyorum size bense aynen sizin gibi heyecan duymadım
kısıtlama olmadan geleceğine zerre inanmıyorum.
mimkinatı yok gelmez katılıyorum size

• Beğen
Tepkiler: ON9

Üst Alt