S4 mini oyunları hafıza kartına oyun yükleme (rootsuz)

Sponsorlu Bağlantılar

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini oyunları hafıza kartına oyun yükleme (rootsuz)
Arkadaşlar telefonun orjinalliğini bozmadan yazılımına zarar vermeden hafıza kartına oyun kurmak istiyorum olabilir mi böyle bir şey?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Rootsuz imkansız rootlu bile çok zor

fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
Rootsuz yapamazsın . Root yap önce . Ondan sonra gl to sd programı var. o direk taşıyor .

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
kewell777

kewell777

Üye
Bu root mudur nedir nasil yapilir bilgilendirseniz s4 8 gb doldu 32 gb hafiza karti aldim ouunlarin hepsini direk tasimak ve oyunlari direk hafiza kartina yuklemek istiyorum

fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
Bu root mudur nedir nasil yapilir bilgilendirseniz s4 8 gb doldu 32 gb hafiza karti aldim ouunlarin hepsini direk tasimak ve oyunlari direk hafiza kartina yuklemek istiyorum
kingoroot programını kullanarak yapabilirsin .

fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
Hangi modeller icin geçerli bu yöntem?
S3 ve note2 gördüm ama diger modeller icin birsey yazmiyordu
Model olarak bi bilgim yok ama internette tek bi sitede bile trend plusın nasıl root olacağı yazmıyordu . 4 tane falan program denedim sadece kingorootla root yapabildim . Sanırım jbli telefonlar için
Peki bişey sorucam kingoroot yapınca garanti devre dışı olmuyomuş doğru mu?
Garantiden düşer büyük ihtimal ama unroot çok zor birşey değil ki ..?

KD1907

KD1907

Üye
Model olarak bi bilgim yok ama internette tek bi sitede bile trend plusın nasıl root olacağı yazmıyordu . 4 tane falan program denedim sadece kingorootla root yapabildim . Sanırım jbli telefonlar için
Garantiden düşer büyük ihtimal ama unroot çok zor birşey değil ki ..?
Ya hayır root yaptın diyelim sonra silmek istedin unroot yaptın sayaç artıyor garanti devre dışı kalıyor bilmiyo musun?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ya hayır root yaptın diyelim sonra silmek istedin unroot yaptın sayaç artıyor garanti devre dışı kalıyor bilmiyo musun?
kingoroot tan rootlayınca sayaç artmıyor unroot yapınca da sayaç artmıyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Vaay iyimiş. Peki diyelim kingoroot la root yaptım uygulamaları nasıl hafıza kartına taşıyacam?
yukardaki arkadaş gl to sd programı ile taşıyabilirsin demiş. çok da zor bişey olmasa gerek zaten :)

Üst Alt