Püf Noktası Galaxy S3 smart dialer boşluk tuşu sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 smart dialer boşluk tuşu sorunu.
arkadaşlar S3 e gelen 4.3 güncellemesini iki gün önce kurdum. fakat şöyle bir durum var ki smart dialer dediğimiz akıllı aramada rehberimdeki birini arayacak zaman boşluk koyamıyorum. Örneklendirmek gerekirse, 4.3 yazılımından önce ben rehberimdeki "Ali Veli" ismindeki birini arayacağım zaman smart dialer da "254*8354" tuşladığımda "*" tuşu boşluk görevi görüyordu. fakat şu an 4.3 güncellemesi ile bu fonksiyon kaldırılmış. o yüzden sadece isim veya sadece soyisim arayabiliyorum. boşluk bırakıp ikisini birlikte arayamıyorum. aynı durum kendi s4'ümde de var. bilgisi, tavsiyesi olan var mı?

TheMadness

TheMadness

Üye
0 ile dene bi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bosluk birakmadan yapiyorum ben ilk defa duydum hatta yildizi. rom farkli ama onceki telefonlarimda da boyle yapiyordum

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
bosluk birakmadan yapiyorum ben ilk defa duydum hatta yildizi. rom farkli ama onceki telefonlarimda da boyle yapiyordum
Boşluk bırakmadan isim soyisim direkt yazınca hiç bir şey bulmuyor.Belki sizin kullandığınız android modundan kaynaklıdır ama orijinal romda böyle bir sorun çıktı 4.3 güncellemesinden sonra

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bir haftadir kitkat dialer uygulamasini kullaniyorum onda da bosluk gerekmiyor istersen marketten deneyebilirsin. 4.3 ile bazi kucuk ve gerekli seyler kayboldu nasil guncellemeyse artik.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
bir haftadir kitkat dialer uygulamasini kullaniyorum onda da bosluk gerekmiyor istersen marketten deneyebilirsin. 4.3 ile bazi kucuk ve gerekli seyler kayboldu nasil guncellemeyse artik.
3. Parti uygulamalar yerine orijinalini bozmasalar iyi olacaktı.

Üst Alt