Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bendede açılmadı takımları seçtim, maç başlamadan oyundan atıyor

Heimdalll

Heimdalll

Üye
fifa 13 yükledim oda direk oyundan atıyor, girmesiyle çıkması bir oluyor

capkino06

Üye
nsu dan telefonu sıfırlayınca kilit unregister oluyormu?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Oyun dışında Google ile ortaklaşa yapılan Youtube uygulamasını kullanmak isteyenler var ise

adresten xap dosyasını indirip kurabilirsiniz.
Bende diğer youtube uygulaması yüklenmedi mesela acaba bu ne olacak.windowsphonehub.in e veya wpgames e girebilen var mı ben giremiyorum . :(

gurmer21

Üye
merhaba

lumia 520 yi unlock ettim.Angry birds go nun xap dosyasını indirdim.windows phone power tools ile telefona bağlanıyorum ama xap dosyasını gösterip install deyince bir süre bekliyor ve program yanıt vermedi hatasını alıyorum.Yardımlarınızı rica ediyorum.merhaba bazı oyunları atarken wp tols veya app deployment ile invalid xaphatası veriyor.Birçözümü varmıdır acaba?

Tmobile

Tmobile

Üye
merhaba

lumia 520 yi unlock ettim.Angry birds go nun xap dosyasını indirdim.windows phone power tools ile telefona bağlanıyorum ama xap dosyasını gösterip install deyince bir süre bekliyor ve program yanıt vermedi hatasını alıyorum.Yardımlarınızı rica ediyorum.merhaba bazı oyunları atarken wp tols veya app deployment ile invalid xaphatası veriyor.Birçözümü varmıdır acaba?
2 den fazla yüklemeye çalışıyorsanız ondan kaynaklı olabilir.

Tmobile

Tmobile

Üye
peki hocam buinvalid xap hatası hakkında bir fikriniz varmıdır?
dosya windows Phone 7 uyumluysa veyatta 1 gb içinse ondan olabilir veyatta dosyayı doğru yere yerleştirmiyor olabilirsiniz.

gurmer21

Üye
zaten unlock yapınca 1gb uyumlu oyunlarda oynanmıyormu?Aynı şekilde subway surfersı sorunsuz oynuyorum.En son yine bu forumda arkadaşın verdiği linklerden amazing spiderman ve darkknight rises oyunlarını yükledim xap olarak onlarda da aynı hatayı verdi.2 oyundan fazla atamazsınız demiyor direkt invalid xap diyor.Oyunlarda bildiğim kadarıyla wp8 için.

emz

emz

Üye
gitmez unregister seçeneği var tek tuşla geri döndürürsünüz:)

haklısın :)

Hocam ilk mesajınızda telefon garanti dışı kalabilir diyordunuz. Bu mesajda da kalmaz diyorsunuz. Hangisi doğru? Eminseniz çıkmayacağından yapacağıEminseniz çıkmayacağından yapacağım. Çünkü telefonu kasımda almıştım. Yeni yani. Lumia 520. Garanti kapsamında bakıma falan vermem gerekirse bozulmuş derlerse çok sorun olur bana. Cevabınızı bekliyorum.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ilk mesajınızda telefon garanti dışı kalabilir diyordunuz. Bu mesajda da kalmaz diyorsunuz. Hangisi doğru? Eminseniz çıkmayacağından yapacağıEminseniz çıkmayacağından yapacağım. Çünkü telefonu kasımda almıştım. Yeni yani. Lumia 520. Garanti kapsamında bakıma falan vermem gerekirse bozulmuş derlerse çok sorun olur bana. Cevabınızı bekliyorum.

düzeltmeyi unutmuşum , garanti dışı kalır, fakat zaten unregister seçeneği var yani herşey unutturan bi tuş onun için sorun çıkmaz dedim :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Benim Tel unlock bu yöntemle garanti dışı degil sanırsam

Son düzenleme:

Üst Alt