Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
hocam ALLAH RAZI OLSUN SAOLUN YARDIMINIZ İÇİN :D
Rica ederim kardeşim ;)
Github'da kaynak kodlarını bulabilirsen yapabilirsin.
Teşekkürler abi bakayım bi
hocam neye yarıyor program birde onu söyleseniz :)
Hazır beat lar var ve müzik yapabiliyorsun uygulamanın demosu burada izleyebilirsin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Heimdalll

Heimdalll

Üye
fifa 13 ü bulabilen var mı arkadaşlar varsa link atabilirmisiniz

skynet

Üye
fifa 13 ü bulabilen var mı arkadaşlar varsa link atabilirmisiniz
Denemedim ama bi bak istersen :)
Buradan buldum :

Heimdalll

Heimdalll

Üye
o sitedeki olmadı ya yükledim oyundan atıyor anında yinede sağol

YkPkY

YkPkY

Üye
Gdr3 adındaki 3. Windows Phone 8 güncellemesi ile ortaya çıkan bazı tartışmaların sonucunda telefonların garanti kapsamından çıktığı konusunda genel bir kanı var. Bu durum her zaman doğru değil. Microsoft'un Windows Phone için hizmete sunduğu ve hiç bir kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan da uygulama geliştirebileceğiniz App Studio, üyelik işlemi sonunda Microsoft hesabınızı bir geliştirici hesabına çeviriyor. Bu işlem için de herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Ancak güzel bir hizmet gibi dursa da bilmeden yapacağınız bazı işlemler telefonunuzun garanti kapsamından çıkmasına neden olabilir. Preview for Developers uygulaması sayesinde telefonlarımıza yüklediğimiz güncelleme ön izlemeleri, bir çok kullanıcı için güzel görünüyor. Ama yapılan UnLock işlemi eğer 19$ ödeyip resmi geliştirici hesabı almamışsanız telefonunuzu garanti kapsamı dışına çıkarıyor. tarafından as bir geliştirici hesabı alındığında, üyelik sözleşmesinde Microsoft, geliştiricilere UnLock işlemi sonrası ek bir garanti sunuyor. Sözleşmede, SDK (yazılım geliştirme kiti) üzerinden geliştirilen yazılımlar sonucu oluşacak hasarlar ile ilgili cihazınızı ek bir garanti kapsamına alıyor. App Studio da ise durum farklı. Bu hizmet ile UnLock yapmanız Microsoft tarafından bir garanti kapsamına alınmıyor. Cihazınızda bir sorun oluşması ve garantiye başvurmanız durumunda teknik incelemede kapsamda olmayan cihazlar hatalı bir şekilde tekrar iade edilecektir. Bazı kaynaklara güvenip yapacağınız UnLock işlemi kısa vadede olmasa da uzun vadede canınızı sıkacaktır. Özellikle de Windows Phone konusunda, Türkiye'de yeterli birikimi bulunmayan bazı sitelerde ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyebileceğiniz gibi aldatmaca bilgilere, makalelere inanmamanız, sizler için çok daha iyi olacaktır.

ALINTIDIR

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
csH

csH

Üye
Gdr3 adındaki 3. Windows Phone 8 güncellemesi ile ortaya çıkan bazı tartışmaların sonucunda telefonların garanti kapsamından çıktığı konusunda genel bir kanı var. Bu durum her zaman doğru değil. Microsoft'un Windows Phone için hizmete sunduğu ve hiç bir kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan da uygulama geliştirebileceğiniz App Studio, üyelik işlemi sonunda Microsoft hesabınızı bir geliştirici hesabına çeviriyor. Bu işlem için de herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Ancak güzel bir hizmet gibi dursa da bilmeden yapacağınız bazı işlemler telefonunuzun garanti kapsamından çıkmasına neden olabilir. Preview for Developers uygulaması sayesinde telefonlarımıza yüklediğimiz güncelleme ön izlemeleri, bir çok kullanıcı için güzel görünüyor. Ama yapılan UnLock işlemi eğer 19$ ödeyip resmi geliştirici hesabı almamışsanız telefonunuzu garanti kapsamı dışına çıkarıyor. tarafından as bir geliştirici hesabı alındığında, üyelik sözleşmesinde Microsoft, geliştiricilere UnLock işlemi sonrası ek bir garanti sunuyor. Sözleşmede, SDK (yazılım geliştirme kiti) üzerinden geliştirilen yazılımlar sonucu oluşacak hasarlar ile ilgili cihazınızı ek bir garanti kapsamına alıyor. App Studio da ise durum farklı. Bu hizmet ile UnLock yapmanız Microsoft tarafından bir garanti kapsamına alınmıyor. Cihazınızda bir sorun oluşması ve garantiye başvurmanız durumunda teknik incelemede kapsamda olmayan cihazlar hatalı bir şekilde tekrar iade edilecektir. Bazı kaynaklara güvenip yapacağınız UnLock işlemi kısa vadede olmasa da uzun vadede canınızı sıkacaktır. Özellikle de Windows Phone konusunda, Türkiye'de yeterli birikimi bulunmayan bazı sitelerde ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyebileceğiniz gibi aldatmaca bilgilere, makalelere inanmamanız, sizler için çok daha iyi olacaktır.

ALINTIDIR

artık yapacak bişey yok benim için garanti dışı kaldıysa eğer battı balık yan gider yüklemeye devam garanti dışı kalmadıysa da zaten sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
siyahsancak

siyahsancak

Üye
arkadaşlar benim pc Windows 7 64 bit. (SDK LİTE ) kurdum ve ipOverUsb Sorunu var. Ayrıca WP PRO TOOLS Kurum zaman visiul Studio sorunu çıkıyor. KISACASI BU KADAR KİŞİ TLFUNU UNCKLOK ETTİ BARİ ALLAH AŞKINA BİRİNİZ BİR VİDEOLU ANLATIM YAPSIN BİZDE YAPALIM. KONUYU PAYLAŞIN ARKADAŞ SESLENİYORUM NEDEN VİDEOLU ANLATIM YAPMADIZ. LÜTFEN WİNDOWS 7 İÇİN TAM DETAYLI ÇÖZÜM ÖNERİN.. SAYGILARIMLA

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
preview for developers uygulaması garantiden çıkarıyor mu ?

Rainesto

Rainesto

Üye
modern combat için 1.49 gb boş yer var yeter mi
arkadaşlar benim pc Windows 7 64 bit. (SDK LİTE ) kurdum ve ipOverUsb Sorunu var. Ayrıca WP PRO TOOLS Kurum zaman visiul Studio sorunu çıkıyor. KISACASI BU KADAR KİŞİ TLFUNU UNCKLOK ETTİ BARİ ALLAH AŞKINA BİRİNİZ BİR VİDEOLU ANLATIM YAPSIN BİZDE YAPALIM. KONUYU PAYLAŞIN ARKADAŞ SESLENİYORUM NEDEN VİDEOLU ANLATIM YAPMADIZ. LÜTFEN WİNDOWS 7 İÇİN TAM DETAYLI ÇÖZÜM ÖNERİN.. SAYGILARIMLA
peki şuan hazırlıcam videoyu ama biraz süre alıyım unregister felan yapıyım

siyahsancak

siyahsancak

Üye
ademoz05

ademoz05

Üye
youtube uygulaması mükemmelmiş :)

bu yönetim ile yükleme şansım oldu teşekkürler

siyahsancak

siyahsancak

Üye
tmm bekliyorum

nusret2013

Üye
ya bende l520 var

w7 ultimate 64 bit var daha bişey indirip kurmadım acaba çalışıyo mu w7 dide indirirsem boşunamı yapmış olurum ?

Rainesto

Rainesto

Üye
ya bende l520 var

w7 ultimate 64 bit var daha bişey indirip kurmadım acaba çalışıyo mu w7 dide indirirsem boşunamı yapmış olurum ?
önce programları dene açarsa register yaparsınvideo %25 deyapamayanlara twden yardım edebilirim daha yeni birinin yaptım

siyahsancak

siyahsancak

Üye
[queşiçote="Goodjober, post: 6736613, member: 2351403"]önce programları dene açarsa register yaparsınvideo %25 deyapamayanlara twden yardım edebilirim daha yeni birinin yaptım[/quote]

kardeşim Allah razı olsun unlock oldu ana tam detayla video sunar diğer arkadaşlar çok sevinir attı iphone ve anroid kıskansınlar:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu yöntemi kullanarak 1020 ve 1520 için olan bir uygulamayı 920 ye yükleyebilirmiyiz acaba.

pirenuri

pirenuri

Üye
Yükledi ama eksik oldu çok saçma ya bi el atabilir misiniz w7 ye yüklemeye çalışıyorum

Üst Alt