bende hiç açılmıyor :/bendede açılmadı takımları seçtim, maç başlamadan oyundan atıyor
Hallettim teşekkürler.driver güncelle cab dosyasını klasorunu seç oluyor.

Muhtemelen olmaznsu dan telefonu sıfırlayınca kilit unregister oluyormu?
sistem en baştan yuklendiği için buyuk ihtimalle olucaktır.nsu dan telefonu sıfırlayınca kilit unregister oluyormu?
aynen bende onu soracaktımnsu dan telefonu sıfırlayınca kilit unregister oluyormu?
Bende diğer youtube uygulaması yüklenmedi mesela acaba bu ne olacak.windowsphonehub.in e veya wpgames e girebilen var mı ben giremiyorum .Oyun dışında Google ile ortaklaşa yapılan Youtube uygulamasını kullanmak isteyenler var ise
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresten xap dosyasını indirip kurabilirsiniz.

Service Temporarily UnavailableBende diğer youtube uygulaması yüklenmedi mesela acaba bu ne olacak.windowsphonehub.in e veya wpgames e girebilen var mı ben giremiyorum .![]()
bu ne olacaktan kastın nedir o kısmı tam kavrayamadım.Bende diğer youtube uygulaması yüklenmedi mesela acaba bu ne olacak.
aynı hesapla açarsan unsigned kalırnsu dan telefonu sıfırlayınca kilit unregister oluyormu?
2 den fazla yüklemeye çalışıyorsanız ondan kaynaklı olabilir.merhaba
lumia 520 yi unlock ettim.Angry birds go nun xap dosyasını indirdim.windows phone power tools ile telefona bağlanıyorum ama xap dosyasını gösterip install deyince bir süre bekliyor ve program yanıt vermedi hatasını alıyorum.Yardımlarınızı rica ediyorum.merhaba bazı oyunları atarken wp tols veya app deployment ile invalid xaphatası veriyor.Birçözümü varmıdır acaba?
2 den fazla yüklemeye çalışıyorsanız ondan kaynaklı olabilir.
dosya windows Phone 7 uyumluysa veyatta 1 gb içinse ondan olabilir veyatta dosyayı doğru yere yerleştirmiyor olabilirsiniz.peki hocam buinvalid xap hatası hakkında bir fikriniz varmıdır?
gitmez unregister seçeneği var tek tuşla geri döndürürsünüz
haklısın![]()
Hocam ilk mesajınızda telefon garanti dışı kalabilir diyordunuz. Bu mesajda da kalmaz diyorsunuz. Hangisi doğru? Eminseniz çıkmayacağından yapacağıEminseniz çıkmayacağından yapacağım. Çünkü telefonu kasımda almıştım. Yeni yani. Lumia 520. Garanti kapsamında bakıma falan vermem gerekirse bozulmuş derlerse çok sorun olur bana. Cevabınızı bekliyorum.