Karşılaştırma LG G2 Mi? Nexus 5 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
O baya buyuk bi sikinti dusunsenize nexus 5 18 aydan sonra guncelleme almayacak ama s3 2 senedir guncelleme aliyo

Nexus aynı erkek aslanlar gibi ilk önce güncellemeyi yiyip geriye çekiliyor,bizimkiler ise garibim dişi aslan gibi geriye bi parça güncelleme,oda ne zaman geliyor belli değil,ikiside güzel telefon ama ben sırf dizaynı için nexus diyebilirim hoşuma çok gidiyor,bu arada hatırlamışken nerede lan note 2 4.3 güncellemesi :duvar2::off::sahan::destere:

avast

avast

Üye
Valla ben sirf 18 aya indi diye tedirginim yoksa 5s le nexus 5 i kiyaslayip nexus alcaktim rom falanda atiyorum cunku duydum bi yerden inanamadim 18 e dustugune

KD1907

KD1907

Üye
Nexus aynı erkek aslanlar gibi ilk önce güncellemeyi yiyip geriye çekiliyor,bizimkiler ise garibim dişi aslan gibi geriye bi parça güncelleme,oda ne zaman geliyor belli değil,ikiside güzel telefon ama ben sırf dizaynı için nexus diyebilirim hoşuma çok gidiyor,bu arada hatırlamışken nerede lan note 2 4.3 güncellemesi :duvar2::off::sahan::destere:
Galaxy s3 e bile verdiler ama note 2 için hala bi güncelleme yok bence saçmalık. Şimdi S4 falan 4.4 kitkatı alıcak ama note 2 hala 4.1.2 de ya da 4.2 de tam bilmiyorum bende :D

• Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman
avast

avast

Üye
4.1.2 de dogru hatirliyosun note2

avast

avast

Üye
Normalde benim bildigim galaxy nexus ve nexus 4 baya guncelleme aldilar

avast

avast

Üye
:D bakalimya temmuzda ise gircem 2000 lira biriktirirsem 3 ayda falan o zaman bi secim yapcam note3 mu g2 mi 5s mi falan bi konusuruz yine

KD1907

KD1907

Üye
:D bakalimya temmuzda ise gircem 2000 lira biriktirirsem 3 ayda falan o zaman bi secim yapcam note3 mu g2 mi 5s mi falan bi konusuruz yine
Tamam konuşuruz tabi :D Zaten o zamana kadar iphone 6 ve lg g3 çıkar onlar hakkında konuşuruz bu sefer :)

avast

avast

Üye
İ 6 cikarda alinirmi bilinmez artik 3000 lirami olur ne olur :D

avast

avast

Üye
3000 verememde 2000 biriktirip vercem gerci ben biriktirene kadar oda duser belki :D

• Beğen
Tepkiler: KD1907

Üst Alt