İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
İnsallah ama dedigim gibi nokiani tasarimi ve 41 mp cok etkiledi simdi ki telim 3 mp rezil bi fotograf bile cekmiyorum ama 41 de abartimi olur nasil olur wpye guncelleme gelirse birdaha konusmak isterim sizle hani nokianin gucellemesi samsunga donermi bi modele verip digerine vermememe falan o yuzden 5s demistim

Tmobile

Tmobile

Üye
İnsallah ama dedigim gibi nokiani tasarimi ve 41 mp cok etkiledi simdi ki telim 3 mp rezil bi fotograf bile cekmiyorum ama 41 de abartimi olur nasil olur wpye guncelleme gelirse birdaha konusmak isterim sizle hani nokianin gucellemesi samsunga donermi bi modele verip digerine vermememe falan o yuzden 5s demistim
güncelleme konusu zaten başlı başına bir sıkıntı verilen güncellemeler maalesef sistemin en gerekli eksik özelliklerini getirmiyor bunlar saymakla bitmez 8.1 de devrim yaşancak diyorlar ama görücez devrim mevrim yaşanmaz microsoft la nokianın güncellemesi artık verilmez yani microsofta satıldı ya 8.1 den sonra nokia +bir güncelleme vermez black son olur gibime geliyor ben sizin yerinizde olsam 5s alırdım her yönden daha iyi apple fanboyluğu yapmıyorum forumda bilirler nokia windows phone 8 i ne kadar sevdiğimi ama artık baydı 41mp zaten abartı başlı başına ama çekim kalitesi olsun vb olsun diğer telefonlardan üstün olsada 5s z1 note 3 gibi cihazlarında ondan eksik kalır bir yani yok güncelleme konusunda apple her zaman önde benim tavsiyem 5s almanız 3 yıl garanti rahat götürür 4 yıl bile gider düzgün kullanırsanız iphone 4 son ios 7 güncellemesini aldı seneye 4s ondan sonra 5 5s diye kesilir yani 4 yıl götürür sizi.

• Beğen
Tepkiler: n000k
avast

avast

Üye
Anladim o zaman wp eledim 1020 yerine note3 lg g2 ve 5s arasinda bi karar vermek lazim sizin oneriniz nedir

Tmobile

Tmobile

Üye
Anladim o zaman wp eledim 1020 yerine note3 lg g2 ve 5s arasinda bi karar vermek lazim sizin oneriniz nedir
büyük ekran seviyormusunuz ? tam olarak istekleriniz neler? söylerseniz ona göre cevap veriyim-yanlış yönlendirmek istemem.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
büyük ekran seviyormusunuz ? tam olarak istekleriniz neler? söylerseniz ona göre cevap veriyim-yanlış yönlendirmek istemem.
konu wp nin dışına çıktığını için arkadaşlar lütfen özelden konuşursanız daha iyi olur diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: PureFood
avast

avast

Üye
Buyuk ekranli bi cihaz kullanmadim daha once en buyuk makinem tabletim 8 inc oda donanimi s3 le aymi real racing i falan kasmiyo acaba bidaha android almasammi diyorum ama benim icin uygulama onemli hafiza 16 gbde yeter telefona muxik atmam fizy den dinlerim genelde simdiki telefonda hafiza kartimm16 gb 3 gbsi dolu yani kaliteli ve tasarimi sik olmali kullanim suresi onemli 3 yil gitmeli en az telefonla ilgili aradigim herseyi her magazadan bulabilmeliyim netten film izlerim multitasking onemli on kamera onemli boyutta cok buyuk olmasi cebe koyuyoruz sonucta kot pantolona nasil girecek :D

Tmobile

Tmobile

Üye
Buyuk ekranli bi cihaz kullanmadim daha once en buyuk makinem tabletim 8 inc oda donanimi s3 le aymi real racing i falan kasmiyo acaba bidaha android almasammi diyorum ama benim icin uygulama onemli hafiza 16 gbde yeter telefona muxik atmam fizy den dinlerim genelde simdiki telefonda hafiza kartimm16 gb 3 gbsi dolu yani kaliteli ve tasarimi sik olmali kullanim suresi onemli 3 yil gitmeli en az telefonla ilgili aradigim herseyi her magazadan bulabilmeliyim netten film izlerim multitasking onemli on kamera onemli boyutta cok buyuk olmasi cebe koyuyoruz sonucta kot pantolona nasil girecek :D
Eğer Android İşletim Sisteminden Memnunsanız Note 3 Sizi 3 Yıl Belki Götürür Çünkü Android Sürekli Daha Fazla Ram İstediğinden Sürekli Donanım Yükseltiliyor Ama Note 3 3 Yıl Götürür Note 2 Bile Hala Gayet Stabil Hızlı Eğer Hafıza Kartı Takılsın İstiyorsan 32gb note 3 + 32gb hafıza kartı alırsan senden kebapı olmaz Ama İphone 5s De Bu İstediklerini Karşılar İkisinede Çoğu Uygulama Oyun Var Yani Tercih Senin :D

avast

avast

Üye
Ya abi para yokken su rom bu rom derdi oluyp bu sefer calisacak yer buldum karar veremiyorum

Tmobile

Tmobile

Üye
Ya abi para yokken su rom bu rom derdi oluyp bu sefer calisacak yer buldum karar veremiyorum
Özel Mesajdan Yazarsanız Sevinirim Tam Anlamadım Konu Windows Phone 8 Genel Olduğu İçin.

avast

avast

Üye
Kusura bakmayin aslinda 1020 icin girmistim :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
avast

avast

Üye
Hadi ya peki bu akbaba tarzi kiyafet magazalari nasil olur asgari ucretle

Tmobile

Tmobile

Üye
Hadi ya peki bu akbaba tarzi kiyafet magazalari nasil olur asgari ucretle
bunlar için gereksiz deneme mesajları+konu dışında konu açarsanız iyi olur çünkü burası telefon bölümü olduğu için uygun olmaz :D

avast

avast

Üye
Garson falan denilince bi gaza geldim tekrar pardon :D

YkPkY

YkPkY

Üye
garsonluk diye tuvalet yıkattıkları oluyormuş ayıptır söylemesi :D
para kazanmanın hiçbir şekli ayıp değil.
sadece demek istediğim ilk defa çalışacaksan,orası sana ağır gelebilir.yani Bi telefonu oraya bağlama.
ama azm ederim diyorsan,sağlam tercih yap,emeğini çöpe atma.en baştada androidide kafandan çıkar.
sen paranı toparlayana kadar daha ne cihazlar ve güncellemeler çıkacak.
o yüzden telaş etme şimdiden

• Beğen
Tepkiler: hookword ve avast
avast

avast

Üye
Androidi neden eliyorsunuz ben karar veremiyorum hala

YkPkY

YkPkY

Üye
açık kaynaklı yazılım olduğu için.güvensiz.

Tmobile

Tmobile

Üye
açık kaynaklı yazılım olduğu için.güvensiz.
alınmayın ama windows phone ve diğer işletim sistemlerinin androidden eksik kalır bir yanı yok geçen yaptığım haberde birsuru kullanıcının rehberi ve şifreleri çalınmıştı.

Üst Alt