mahzunikaya
Üye
Discovery Wallpaper
zip in içine dostum.. ama şunu söyleyeyim beğenmeyip değiştirmeye kalkarsan bulamıyorsun attığın dosyayı orda.. kendi kendine kayboluyor nedenseTheme-zip'in içine değil yani öyle mi
o yüzden ben birtane tema attım temalar içinde gözüktü seçtim.. şimdi tema kısmını hiç kurcalamıyorum..öyle attığım temayı kullnıyorum..Hadi be ilk defa duydum fazla gönderme diyor heTelefonla çok mesaj gönderince sürekli fazla mesaj gonderdiniz diye uyari geliyor izin ver diyor bunu kapatma imkani var mi
Evet aynen çok mesaj atinca uyariyor sizde yok mu böyle biseHadi be ilk defa duydum fazla gönderme diyor he
Maalesef yok yada ben bulamadımNote n7000 telefonumda kullandığım cyanogen mod 10.2(android 4.3) de ayarlar-güvenlik kısmında "sms mesaj siniri" diye bir secenek var,programlarin 30 dakika icinde 30dan fazla mesaj gondermesini kisitliyor, sizde de belki böyle bir ayar vardir dedigim yerde,ya da belki mesaj ayarlarinda falan. Bir araştırın.
Güvenli mod'da açmadınız dimi?Bugün sabah açıldığında duvar resmi değişmiş kendi kendine?! İlginç.ilk aldığımız zamanki renkli çiçek'e dönmüş.
Yüklediğin uygulamalar cihazı güvenli moda geçiremez.Hareketli değildi ve güvenli mod'a yüklediğim programlardan biri geçirmiş olabilir.demek ki güvenli moda girince oluyor.
Şimdi tam hatırlamıyorum ama pil seviyesi düşünce bir program güç moduna geçiliyor deyip kendi kendine geçiyordu.ya da yanlış hatırlıyorum