Öneri S4'ü Satıp Iphone 5 alamayı düşünüyorum...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AhmetShCelik

Üye
gunumuzde cihazlarin hizi yeterli bir seviyeye ulasmis zaten, sirf menu gecislerindeki hiz ile kiyaslamak saglikli degil bence, asil kiyaslama uygulama destegi ve guncelleme olmali kanaatimce ekran malzeme kalitesi kamera vs de var ama oncelikli dikkat etmen gereken magaza ve isletim sistemi guncellemesi bu acidan baktigimizda ios onde duruyor, o yuzden iphone 5 hatta alabilirsen 5S al, 2-3 yil rahat kafayla guncelleme + app store dunyasiyla keyf edersin.
Çok doğru asıl destek Apple'da. Pahalı ama her yönden kaliteli. Tek sıkıntısı herşeyi orjinal almaya zorluyor (iTunes). Benim gibi paran varsa almanı tavsiye ederim. Aylık rahat 1.000 Tl iTunes Store'a gidiyor

0MG90

0MG90

Üye
Çok doğru asıl destek Apple'da. Pahalı ama her yönden kaliteli. Tek sıkıntısı herşeyi orjinal almaya zorluyor (iTunes). Benim gibi paran varsa almanı tavsiye ederim. Aylık rahat 1.000 Tl iTunes Store'a gidiyor
1000 TL ile iTunes'dan ne aldınız Allah aşkına hepsini bir buraya yazar mısınız?

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
KD1907

KD1907

Üye
1000 TL ile iTunes'dan ne aldınız Allah aşkına hepsini bir buraya yazar mısınız?
Aynen heralde baya zengin olmanız lazım 1000 tl harcama yaptığınıza göre. Bide yıllık falan da değil aylık 1000 tl :D

0MG90

0MG90

Üye
Aynen heralde baya zengin olmanız lazım 1000 tl harcama yaptığınıza göre. Bide yıllık falan da değil aylık 1000 tl :D
Yıllık bile o kadar para etmez abartıyorlar iTunes u her şey paralı değil ki.

KD1907

KD1907

Üye
Yıllık bile o kadar para etmez abartıyorlar iTunes u her şey paralı değil ki.
Aynen bende ipad 4 var toplasan 1 asırda falan anca 1000 tl lik harcama yapabilirim. Ayrıca para vermeye gerek yokki 25pp diye bi uygulama var ordan direk indirebiliyosun ücretli uygulamaları bedava olarak.

0MG90

0MG90

Üye
Aynen bende ipad 4 var toplasan 1 asırda falan anca 1000 tl lik harcama yapabilirim. Ayrıca para vermeye gerek yokki 25pp diye bi uygulama var ordan direk indirebiliyosun ücretli uygulamaları bedava olarak.
Aynen o tarz bir sürü program var.

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
umarım kararınızı vermişsinizdir :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...