Karşılaştırma LG G2 Mi? Nexus 5 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 Mi? Nexus 5 Mi?
Başlıkta Dediğim Gibi LG G2 Mi? Nexus 5 Mi? Telefonu 3-4 Sene Kullanacağım Sizce Hangisini Tercih Ederdiniz? (Fiyatlarıda Birbirine Yakın)

avast

avast

Üye
G2 donanimi daha iyi sanirim ama birinin arkasindada google var ama batarya konusu biraz sorun olur belki denemedim

• Beğen
Tepkiler: AndroidTR20
asgz

asgz

Üye
nexus 5 kullanın, LG g 2 gerçekten iyi bir cihaz, ben LG mi nexus 4 mu diye düşünüp LG optimus 4X hd aldım ama güncellememe durumu var gerçi gayet stabil ama yinede 1 önceki yıl amiral gemisi olan cihaz kıt kat almayacak, nexus ise her zaman ilk önce güncelleme alan cihaz bu yüzden tercihinizi nexus tan yana kullanin

• Beğen
Tepkiler: AndroidTR20
KD1907

KD1907

Üye
Bak şimdi önemli özellikleriyle ikisini de karşılaştırdım ve sonuç:
1- İşlemci hızları aynı (ikiside snapdragon 800 yani 4 çekirdekli ve 2.26 ghz)
2- Kamera bakımından nexus 5 1.3 mp ön kamera 8 mp arka kamera g2 ise 2 mp ön kamera 13 mp arka kamera
3- İkisi de 2 gb ram
4- G2 nin ekranı 5.2" nexus 5 in ekranı 4.95" ve ikiside 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip
5- G2 nin ekranı gorilla glass 2 ama nexus un ekranı gorilla glass 3 yani nexus daha iyi
6- İkisininde GPU değerleri aynı
7- İkisininde fiyatı ortalama 1400 tl
8- G2 nin bataryası 3000 mah ama nexus 5 in bataryası 2300 mahBi de nexus 5 g2 ye nazaran güncellemeleri çok daha hızlı bi şekilde alır çünkü nexus 5 in arkasında google var.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: AndroidTR20 ve avast
dark_legolass

dark_legolass

Üye
Güncellemelere takıyorsanız nexsus 5 ama lg g2 'nin de yapısı hiç boş değil güncelleme sıkıntısı olmasa g2 derim çok hoş bir telefon aldığıma memnunum özellikle herkes çantasında şarj aleti taşırken ben bir şarjla 2gün kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
MrExpert

MrExpert

Üye
Daha iyi bir güncelleme desteği için ben nexus5 alırdım.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Bak şimdi önemli özellikleriyle ikisini de karşılaştırdım ve sonuç:
1- İşlemci hızları aynı (ikiside snapdragon 800 yani 4 çekirdekli ve 2.26 ghz)
2- Kamera bakımından nexus 5 1.3 mp ön kamera 8 mp arka kamera g2 ise 2 mp ön kamera 13 mp arka kamera
3- İkisi de 2 gb ram
4- G2 nin ekranı 5.2" nexus 5 in ekranı 4.95" ve ikiside 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip
5- G2 nin ekranı gorilla glass 2 ama nexus un ekranı gorilla glass 3 yani nexus daha iyi
6- İkisininde GPU değerleri aynı
7- İkisininde fiyatı ortalama 1400 tl
8- G2 nin bataryası 3000 mah ama nexus 5 in bataryası 2300 mahBi de nexus 5 g2 ye nazaran güncellemeleri çok daha hızlı bi şekilde alır çünkü nexus 5 in arkasında google var.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) İyi forumlar..
gorilla glass 3
diye biliyorum servis dedi

dark_legolass

dark_legolass

Üye
Bende sordum 3 dendi yabancı yetkililere sordum yine 3 dediler ama çoğu yerde 2 yazıyor...

KD1907

KD1907

Üye
Aynen heryerde 2 yazıyor ama bazıları 3 diyor bende bilemiyorum

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
lg g2 :oke:

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
KD1907

KD1907

Üye
G2 Kullanıcılar kulubü konusunu oluşturan kişi LG ile online bi görüşme yapıp sormuş ve Gorilla Glass 3 cevabını almış öyle görmüştüm :)
Ya bende tam bilmiyorum kardeşim. Yani her yerde 2 yazıyor ama lg 3 diyor. Neyse ya çok abartmayalım neyse ne :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tercihim kesinlikle G2 olurdu .

fk555897

fk555897

Üye
Bence Nexus 5 daha iyi. Çünkü hem stabil hem de güncelleme desteği var. Ama multimedyası iyi olsun dersen G2 daha iyi.

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5.G2 de Gorilla Glass 3 değil 2 var; ama olay bu değil. Çok basit bir şey Gorilla Glass belki de bakacağım son şey olur cihazı alırken. Takılmayın üçe beşe.

Nexus 5 çünkü geliştirici desteği daha fazla ve güncellemeleri alan ve alacak olan bir cihaz ve diğer özellikleri de hemen hemen(kamera ve pil g2de daha üstün) aynı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben cihaz alırken , kamerasına ve ekranına bakarım .
Bunlar iyi değilse cihaz benim için hiç bir şey ifade etmez . Bu yüzden kesinlikle G2 tercihim olurdu...

LimePie

LimePie

Üye
Guncellemeyle pek ilgilenmiyorsan lg g2

Üst Alt