FeLonieS
Üye
Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz hocam.Evt 4.1.2 tabanlidir orjinal Rom a yakın bir rom dur. Bu tür romlar kısa zamanda bozulur.

Belli olmaz çamur atmak yanlış bence.
Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz hocam.Evt 4.1.2 tabanlidir orjinal Rom a yakın bir rom dur. Bu tür romlar kısa zamanda bozulur.

Yazılımsal birşey eğer bir sorunu varsa zaten en fazla 1,2 günde anlarsın ne gibi onu da gözden kaçırdığın için 1,2 gün içindei anlarsın bence rom fena değil şarj ve stabilitesini bilemem ama bir emek sarfedilmiş şimdi kalkıpta çamur atmak doğru değil.Çünkü yükledim daha önce
Ben kurdum iki gün oldu çokta stabil bir rom. Haksızlık yapmaman lazım romu yapanlara.Iki gün sonra donmaya başladı daha ne söyleyeyim Size piyasadaki her romu nerdeyse kurdum ve kullandım.
suan hala cm11 deyim nasipse bugun stock roma geri donecegim 
Ben yükledim ama ses sorunu hala var. Mesela tuş kilidini açtıktan sonra menü tuşuna tıkladığımda ilk önce ses kısık oluyor, ikinciye tıkladığımda ses tekrar yüksek çıkıyor sebebi nedir acaba?tüm sorunlar giderilmiştir bugünkü sürümde GÜNCEL
şu ana kadar kullandığım en stabil rom cm dende hız konusunda farkı yok cm nin sorunsuz olması için en az 3 ay daha güncelleme gelmesi lazım sorunsuz olsa bile bu sefer şarjı az gidiyorIki gün sonra donmaya başladı daha ne söyleyeyim Size piyasadaki her romu nerdeyse kurdum ve kullandım.
Cm'de o kadarda kötü değil şarj en fazla 1 saat oynuyor.şu ana kadar kullandığım en stabil rom cm dende hız konusunda farkı yok cm nin sorunsuz olması için en az 3 ay daha güncelleme gelmesi lazım sorunsuz olsa bile bu sefer şarjı az gidiyor
en az 5 6 saat oynuyor şarjı sürekli wi-fi de kullan bide az çekiyor onada sinir oluyorum resmi güncelleme bi gelseydiCm'de o kadarda kötü değil şarj en fazla 1 saat oynuyor.

Resmi güncelleme gelir mi belli değil.en az 5 6 saat oynuyor şarjı sürekli wi-fi de kullan bide az çekiyor onada sinir oluyorum resmi güncelleme bi gelseydi![]()