Konu Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı Oldumu

• Evet

Kullanılan: 17 73.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
FeLonieS

FeLonieS

Üye

Quandrostr

Quandrostr

Üye
Bence hiç düşünmeden yükleyin gitsin ben yükledim birde 360 launcher 541 kurdum telefon hız ve görsellik olarak tam oldu geriside size kalmış zaten

yavuz14

yavuz14

Üye
Çünkü yükledim daha önce

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Çünkü yükledim daha önce
Yazılımsal birşey eğer bir sorunu varsa zaten en fazla 1,2 günde anlarsın ne gibi onu da gözden kaçırdığın için 1,2 gün içindei anlarsın bence rom fena değil şarj ve stabilitesini bilemem ama bir emek sarfedilmiş şimdi kalkıpta çamur atmak doğru değil.

yavuz14

yavuz14

Üye
Iki gün sonra donmaya başladı daha ne söyleyeyim Size piyasadaki her romu nerdeyse kurdum ve kullandım.

karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar görüntülü arama mevcutmudur acaba ? konuşma sesi falan halledildi dimi ... kuracamda kararsızım dmod kullanıyorum hala .. artıları veya eksileri neler acaba dmoda göre

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Iki gün sonra donmaya başladı daha ne söyleyeyim Size piyasadaki her romu nerdeyse kurdum ve kullandım.
Ben kurdum iki gün oldu çokta stabil bir rom. Haksızlık yapmaman lazım romu yapanlara.

yoran09

Üye
Bende tekrar kurdum dun gece 3 te ve suan kullaniyorum wireles disinda hic bir sorum goremedim daha

yoran09

Üye
Romu test ediyorum hala ama biraz sıkıntıları var telefonu 3g den 2g aliyorum teli kapatip actimmi kendisi 3g ye aliyor sonra kapat ac yaptigimda kendini sifirliyor arada sonra uygulama ve oyun yuklemeye basladim tel kasmaya basladi yani akiciligi kayboldu ve msj sesi olsun gelen arama sesi olsun aon ayarda oldugu halde stock romdan az cikiyor yani stock romdan sikılan gecer 2 gun sonra geri doner :) suan hala cm11 deyim nasipse bugun stock roma geri donecegim :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Benim şuan tek sıkıntım biraz daha şarj stabilliği üstüne düşülebilir, telefon bazen tuşlara tıklarken kısık ses çıkarıyor ikinci tıklayışımda ses artıyor ayrıyetten swiftkey ve twitterda ses açıkken çızırtılar oluyor.

yavuz14

yavuz14

Üye
tüm sorunlar giderilmiştir bugünkü sürümde GÜNCEL

FeLonieS

FeLonieS

Üye
tüm sorunlar giderilmiştir bugünkü sürümde GÜNCEL
Ben yükledim ama ses sorunu hala var. Mesela tuş kilidini açtıktan sonra menü tuşuna tıkladığımda ilk önce ses kısık oluyor, ikinciye tıkladığımda ses tekrar yüksek çıkıyor sebebi nedir acaba?

best1905

best1905

Üye
şu ana kadar kullandığım en stabil rom cm dende hız konusunda farkı yok cm nin sorunsuz olması için en az 3 ay daha güncelleme gelmesi lazım sorunsuz olsa bile bu sefer şarjı az gidiyor

FeLonieS

FeLonieS

Üye
şu ana kadar kullandığım en stabil rom cm dende hız konusunda farkı yok cm nin sorunsuz olması için en az 3 ay daha güncelleme gelmesi lazım sorunsuz olsa bile bu sefer şarjı az gidiyor
Cm'de o kadarda kötü değil şarj en fazla 1 saat oynuyor.

best1905

best1905

Üye
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Şuan cm'de çektiğim tek sıkıntı dosya Yöneticisi çok sıkıntılı. Uygun bir dosya Yöneticisi önerecek var mı?

yavuz14

yavuz14

Üye
es file manager

ben bunu kullanıyorum şahsen

Özellikleri

-Kablosuz ağ üzerinde pc den dosya yönetimi

-File Manager Özelliği

-İnternetten Dosya İndirirken Dosya İndirme Özelliği

-Google Drive ve Yandex Disk gibi depolama servislerine bağlanabiliyor

-Telefonu wifi gibi kullanıp pc ye internet verebiliyorsun kablosuz adaptör veya laptopsa

-Uygulama Yöneticisi var

-ve son olarakta temasını değiştirebiliyorsun mükemmel bi araç diyebilirim bu program-----------------------------------------------------------------------------
cm 11 bu sıralar güncelleye güncelleye romu bozdular diyebilirim tek sıkıntı bendemi bilmiyorum müzik dinlerken acayip ses çıkarıyor cırrrrjjjjjjtttttttt diye neden olabilir acaba takıldığı içinmi cihaz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: FeLonieS
ozgunb

ozgunb

Üye
Ben de yükledim. Yaşadığım 2 sorun var. Biri takvim uygulamasına yeni etkinlik ekleyemiyorum. İkincisi şarjı daha hızlı tüketiyor.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bende de şöyle bir sorun oldu; gece saat 2 gibi yatarken şarja baktım %88'deydi. Sabah bir kalktım telefon kapanmış açayım dedim şarj %20'ye düşmüş..