Konu Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı Oldumu

• Evet

Kullanılan: 17 73.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
yavuz14

yavuz14

Üye
virginty v7 mod denemeye aldım bakalım nasıl bir mod kendi sitesinden indirdim. Orjinal Rom değil ama touchwiz gene android sürümü düşük kernel gene değişik şarj süresini şuan için bilmiyorum.Şu cm11 ikede bir güncellemeseler abi olmaz güncelledikçe yeni yeni sorunlar çıkırıyor ya

best1905

best1905

Üye
Şu anda dmod v6 dayım performansi gayet iyi şarj süresi cm ye göre iyi hic bir bug u yok cm 11 bugsuz olana kadar bunu kullanancam

yavuz14

yavuz14

Üye
Ben onu kullandim belli sure ama bozulma yapiyor bir sure sonra tek sikintisi o iste bende viriginty mod yukledim sarj ve suresi ve stabillik dmod gore daha yuksek

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Virginity tavsiye ederim çok iyi, @best1905 hocam arka planı atar mısınız. :D

best1905

best1905

Üye
Virginity tavsiye ederim çok iyi, @best1905 hocam arka planı atar mısınız. :D
Ben onu kullandim belli sure ama bozulma yapiyor bir sure sonra tek sikintisi o iste bende viriginty mod yukledim sarj ve suresi ve stabillik dmod gore daha yuksek
Aynen bir süre sonra bozuluyor 1 ayda bir sifirlamakta fayda var. Virginity performans olarakta batarya olarakta daha iyi test ettim ikisinide

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye

Aynen bir süre sonra bozuluyor 1 ayda bir sifirlamakta fayda var. Virginity performans olarakta batarya olarakta daha iyi test ettim ikisinide
Arka plan için teşekkür ediyorum hocam. :)

best1905

best1905

Üye
[quote"FeLonieS, post: 6739838, member: 2429719"]Arka plan için teşekkür ediyorum hocam. :)[/quote]
Rica ederim şeffaf statusbar istiyorsan xposed mod yükle

FeLonieS

FeLonieS

Üye
[quote"FeLonieS, post: 6739838, member: 2429719"]Arka plan için teşekkür ediyorum hocam. :)
Rica ederim şeffaf statusbar istiyorsan xposed mod yükle
Hemen bakıyorum hocam, özelden yazdıklarıma da bakabilir misiniz? Çok şey istiyormuş gibi oluyorum ama..

karasubasi

karasubasi

Üye
Dmod bozulma yapmıyor orda yanılıyorsunuzda .. bu vigiri mi o neyse işte o romun linkini atarmısınız arkadaşlar

yavuz14

yavuz14

Üye
virginity modun maxicebe konusunu açıyorum arkadaşlar iki gün oldu cm 11 den daha iyi diyebilirim ama şarj süresi iyi stabillik desen iyi görüntülü konuşma var, radyo var, whatsapp,wechat,tango,line,instagram,kamera cm ye göre daha iyi çalışıyor cm 11 ne zaman dönerim final sürümü ve hiçbir sorunu olmayınca anca bu roma dönerim bide eğer s3 mini orjinal romu kitkata geçerse ne cm 11 ne başka roma dönerim her zaman orjinal en iyisidir bence.

yoran09

Üye
virginity modun maxicebe konusunu açıyorum arkadaşlar iki gün oldu cm 11 den daha iyi diyebilirim ama şarj süresi iyi stabillik desen iyi görüntülü konuşma var, radyo var, whatsapp,wechat,tango,line,instagram,kamera cm ye göre daha iyi çalışıyor cm 11 ne zaman dönerim final sürümü ve hiçbir sorunu olmayınca anca bu roma dönerim bide eğer s3 mini orjinal romu kitkata geçerse ne cm 11 ne başka roma dönerim her zaman orjinal en iyisidir bence.
Nezaman aciyorsun konuyu ?ben şimdi indiriyorum virginty v7 ama nasıl kurucam ? pek anlamadım

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Hocam bende bi rom kuracagim da hangisini kurmaliyim? En sorunsuz olani ve en iyisi hangisi?¿

yoran09

Üye
Hocam bende bi rom kuracagim da hangisini kurmaliyim? En sorunsuz olani ve en iyisi hangisi?¿
Birak romu fln en iyisi orjinal :) ama bakalim vitringy mi ne var bide onu deyelim suana kaar busuru rom denedim en iyisi orjinal olayindayim :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Birak romu fln en iyisi orjinal :) ama bakalim vitringy mi ne var bide onu deyelim suana kaar busuru rom denedim en iyisi orjinal olayindayim :)
O zaman sadece root yapim ve neler yapim stabilite için

yavuz14

yavuz14

Üye
Virginity Mod v7 konusunu açtım beyler.

yavuz14

yavuz14

Üye
Son güncellemelerle beraber rom iyi durumdadır.

best1905

best1905

Üye
Yeni bisey kesfettim wifi yavas olanlar denesin ayarlar wifi gelismise girin orda region kod var onu Turkey degilde europe yapin hizlaniyor ben hepsini denicem hangisi hizliysa onda kullanirim

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
videoyu anladımda sonra ne olacak napacaz ne nereeye atacaz