Telefon Tavsiyesi NOKİA 808 & SAMSUNG Mini2

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 808 & SAMSUNG Mini2
Selamin aleyku hocam ben nokia faniyim aslinda ama suanda elimde samsung galaxy mini2 var android 4.2.2 512 ram 1ghz islemci ama nokialari begeniyorum fiyat olarak nasil hic bilmiyorum nedir ne degildir bi yardkmci olurmusunuz almalimiyi almamalimiyim nekadara bulurum

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Guncel

bbakkus

bbakkus

Üye
kardeş symbian bitti istersen alabilirsin 808 güzel cihaz gayet stabil ama uygulama yok

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ayni konunuzdan iki tane bulunmaktadir,bir digeri de fotograf cekmek amacli dusunuyorsaniz tabiki derim ama uygulama ve oyun yonunden sorun cekersiniz s^3 te

bbakkus

bbakkus

Üye
kamera istiyosanız lumialara-808e bakabilirsiniz
oyun uygulama istiyosan ios-android kısacası

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Birini androide birini symbiana actim hocam simdi benim telefonun kamerasi vahim evde tabletim var 4 cekirdekli falan uygulama sorun olmaz whatsapp varsa ama 808 nekadar fiyat onemli ogrenciyom

bbakkus

bbakkus

Üye
telefonculara sor 2.el temiz bulursan iyi olur fazla vermezsin

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Fazladan kasit s3 bile 600 tl olmus nekadardirki bu

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bütceni pek sarsmaz ama isin su yanida var,piyasada cok fazla gitmeten telefon 808,uygun bulma yonunde sorun yasarsin az oldugundan,illa fotograf cekicem diyorsan o fiyatlara bir kamera alip fotograf cekersen icine daha fazla siner,sonucta bir ceptelefonundan, kamera da olan performansi bulamazsin

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anliyorum amacim telefon degistirmek aslinda fotograf degil merak ettim baska tavsiyeniz varsa dikkate alirim

bbakkus

bbakkus

Üye
bende nokia fanıyım lumia 925-1020 yi düşünebilirsiniz kaliteli telefonlar wpde hergün dahada gelişiyo

MaxipmaN

Üye
925e para kaptiracagıma mis gibi note 2 aldım

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
925e para kaptiracagıma mis gibi note 2 aldım
Simdi alirsam fiyat max 700-800 olcak hatta daha dusukte olabilir ama beklerse ygsden 2-3 ay sonra alirsam 1500-2000 cikarablirim yada calisarak

bbakkus

bbakkus

Üye
ben samsungu sevmiyorum olursa nexus olacak sade ve hız istiyosan zaten androidi sevmiyorum zevk meselesi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
4s alinirmi hala yoksa para biriktirmeye calisip iphone 5 s mi almaya calisiyim

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
700 e falan satiliyor 2. Eli de ondam sordum

avast

avast