Karşılaştırma Nokia Black Sonrası Batarya Performansı???

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Black Sonrası Batarya Performansı???
Arkadaşlar Nokia Black güncellemesi sonunda batarya performansınızda değişiklikler oldu mu? Aynı şekilde kullanımda ben akşam eve 35-40 ile geliyordum. Şu anda 3-4 günlük süreçte ortalama olarak 55-60 arasında eve dönmüş oluyorum.GDR3 Prewiew kullanıyordum PAZARTESİ gününe kadar. Cihazım Lumia 920.

nix

nix

Üye
ben çok kurcalıyorum telefonu gün içerisinde ve sürekli internnete giriyorum bigun tam kullanıp sabah şarj etmem gerekiyodu ancak Black ten sonra şu an ikinci gün akşam takıyorum ciddi derecede bataryada iyileştirme var

texasteam

Üye
Evet hocam gdr3 prewiew yüklediğimde farkı bende anladım gece 23.00 gibi biten şarjım gece 1 e kadar uzuyo artık

efeler12

efeler12

Üye
previewde hafif düzelme olmuştu bende işletim sistemi değişmediği için şarj değişmez demiştim konuda ama Black yükledikten sonra ciddi bir iyileşme oldu şahsi fikrim eski uygulamalar Black için güncellenmişti Black yükleyince stabilleştiler

4MaGuS

4MaGuS

Üye
cidden bende fark ettim bu gün mesela 3-4 saat telefonda takıldım boyna sarjım %55 civarında idi şuan %40 da yani baya iyi gibi ama sanki sarj dolam süreside uzadı gibi daha 1 tam dolum yaptım deneme yapmak lazım onuda ne kadar sürüyor diye

drakoja1

drakoja1

Üye
bende bütün gün radyo falan dinlerim. rahat %50 nin altına inerdi şarj ama bugün %70 lerde

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
şarjda gerçekten iyileşme gerçekleşti hissettiriyor kendini

Dejavuex

Dejavuex

Üye
acayip fark var desek yeridir

• Beğen
Tepkiler: ON9
Rainesto

Rainesto

Üye
bence çok fark degil ama var

Hasand.

Hasand.

Üye
:eheo kadar fark yok ama gelıstırılebılır eskısıne bakarsak daha ıyı

liwestime1

liwestime1

Üye
bi an kimse farketmedi sandım :) benim farkettiğime göre batarya dolum süresiyle birlikte dayanıklılığıda arttı :) ve yaklaşık 1 saat asphalt 8 oynamamama rağmen ısınmada olmadı. Isınma konusundada bişeyler var sanki

• Beğen
ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
bi an kimse farketmedi sandım :) benim farkettiğime göre batarya dolum süresiyle birlikte dayanıklılığıda arttı :) ve yaklaşık 1 saat asphalt 8 oynamamama rağmen ısınmada olmadı. Isınma konusundada bişeyler var sanki
valla bizim memlekette hava çok soğuk olduğundan yaz hariç ısındığına şahit olmadım hiç:D
previewde hafif düzelme olmuştu bende işletim sistemi değişmediği için şarj değişmez demiştim konuda ama Black yükledikten sonra ciddi bir iyileşme oldu şahsi fikrim eski uygulamalar Black için güncellenmişti Black yükleyince stabilleştiler
Ben tam tersini duşunuyorum prewiew konusunda. onizleme surumunden sonra batarya performansı tırtmıştı resmen... 2-3 saatte oyun ve internet ile boşalıyordu benimki..

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
GDR 3 preview den çok iyi şuan şarjı normalde akşama kadar biterdi elime fazla almadığım zaman dahi telefonumu ama şuan ciddi bi iyileşme söz konusu. Black güncellemesini beğendim

• Beğen
ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Hatta Black gelmeden bir kaç gün önce bataryadan ötürü servise göndermeyi bile düşündüm ama acele etmişim galiba şu anda tatminkar bir artış gösterdi batarya performansım...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim L920 de aman aman bir iyileşme olmasa da,hatırı sayılır bir iyileşme gözlemledim.

MrtAltg

MrtAltg

Üye
normalde internetim hepaçık 3g ile günü zor çıkarıyordum halen zor çıkarıyorum 2g ye devam yani :)

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
normalde internetim hepaçık 3g ile günü zor çıkarıyordum halen zor çıkarıyorum 2g ye devam yani :)
2g nin daha yavaş olması siteyi açmak için cihazın daha çok çalışması anlamına gelmez mi. Dolayısıyla internet için 3g daha mantıklı olur diye düşünüyorum, Yanılıyorsam uyarın

edtaah

Üye
ya arkadaşlar benim batarya tam doluyken bazen 15 saat yazıyor bazen 10 saat normalde 1 veya 2 gün yazması lazım nokia destek hattını aradım sordum yok şunu kapat yok bunu kapat int. kapat ya dedim ben bu telefonu niye aldım daha önce böyle bir sorun yoktu dedim düzgün bir cevap veremedi sadece kesilen kartlarda sıkıntı oluyormuş o yüzden bağlantı gidip geldiği için 3 g bağlantısı sürekli aradığı için çok enerji harcıyormuş öyle olsa bile ilk doldugunda yüzde yüzken 10 saat yazmaz buna cevap veremedi tabi telefona format attım tamamen sildim tekrar yükledim baktım şarj süresü 1,5 gün yazıyor aradan 1 saat geçti 8 saate düştü kapattım açtım tekrar 1 günün üzerinde gösterdi yani bi dengesizlik var ama tam olarak çözemedimm acaba şarjdanmı yoksa telefondamı sorun birde çok aşırı ısınma oluyor oyunlarda

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar benim batarya tam doluyken bazen 15 saat yazıyor bazen 10 saat normalde 1 veya 2 gün yazması lazım nokia destek hattını aradım sordum yok şunu kapat yok bunu kapat int. kapat ya dedim ben bu telefonu niye aldım daha önce böyle bir sorun yoktu dedim düzgün bir cevap veremedi sadece kesilen kartlarda sıkıntı oluyormuş o yüzden bağlantı gidip geldiği için 3 g bağlantısı sürekli aradığı için çok enerji harcıyormuş öyle olsa bile ilk doldugunda yüzde yüzken 10 saat yazmaz buna cevap veremedi tabi telefona format attım tamamen sildim tekrar yükledim baktım şarj süresü 1,5 gün yazıyor aradan 1 saat geçti 8 saate düştü kapattım açtım tekrar 1 günün üzerinde gösterdi yani bi dengesizlik var ama tam olarak çözemedimm acaba şarjdanmı yoksa telefondamı sorun birde çok aşırı ısınma oluyor oyunlarda

Şahsi kanaatimce gösterilen rakamları pek takma. Çünkü o sureler gerçek anlamda tükeneceği sureyi göstermiyor sadece o anki harcanan pilin genel pile göre hesabına bakıyor. Tıpkı Windows işletim sisteminde dosya kopyalarken çıkan sure gibi. Mantık nasıl işliyor orada. Kopyalanan dosyanın 100 olduğunu varsayarsak herbir dosya 3 saniyede taşınırsa !! 5 dakikada bitecek mantığı var ya... Bır da da aynen böyle. Şu an nasıl tükeniyor ise batarya sürekli öyle olacağını düşünerek hareket ediyor cihaz. Kısa görünmesinin ana nedeni bu. Ya da tam tersi de geçerlidir. Kullanmadığım telefon 2-2,5 gün gösteriyor diye öylemi gidecek şarjımız. Bilmem anlatabildim mi

Takipçi Satın Al

Üst Alt