Gopluumit
Üye
İnşallah dostum beta'da iken çok fazla şarj yiyordu fakat black güncellemesi geldikten sonra çok iyi duruma geldiİnşallah böyle hatta daha iyi devam eder.

İnşallah dostum beta'da iken çok fazla şarj yiyordu fakat black güncellemesi geldikten sonra çok iyi duruma geldiİnşallah böyle hatta daha iyi devam eder.

sade tema? çözünürlük orta? efekt? sen yenisin galiba?Arkadaşlar batarya perfomansı gereksiz bildirimleri kapatarak yükseltilebilir,mesela ben gün içinde sosyal bildirimlrini kapatırım efektleri hiç kullanmam tema olarak sade çözünürlüğü orta olan temaları seçerim 3g ve mobil veri kapalı olur nete gireceksem açarım

İşte budur olay. Bize istatistiki bilgi lazımdı. Tebrikler.bu gün insidırı denedim ancak pek fark etmediğini gördüm şöyle bir deneme yaptım ilk başta insider arka planda açık ayarda ve telefon hiç bir uygulama açık degil ve 1 saat boyunca kapalı kaldı ellemedim hiç bir kere baktım değerleri aldım kapadım 1 saat sonra tekrar bakıp sonuçları tekrar yazdım daha sonra insidırı silip tekrar aldım sonuçlar şu şekilde
insidır kurlu iken %56 olan sarjım 1 saat sonra %55 2 saat sonra %54'e indi
insidırı sildikten sonra %39 olan sarjım 1 saat sonra %37 2 saat sonra %36 indi burdan da görülecegi gibi aynı sonuçlar değişen pek bir şey yok testi wifi kapalı iken yapmıştım birde açık iken tekrar yapacagım
bu gün insidırı denedim ancak pek fark etmediğini gördüm şöyle bir deneme yaptım ilk başta insider arka planda açık ayarda ve telefon hiç bir uygulama açık degil ve 1 saat boyunca kapalı kaldı ellemedim hiç bir kere baktım değerleri aldım kapadım 1 saat sonra tekrar bakıp sonuçları tekrar yazdım daha sonra insidırı silip tekrar aldım sonuçlar şu şekilde
insidır kurlu iken %56 olan sarjım 1 saat sonra %55 2 saat sonra %54'e indi
insidırı sildikten sonra %39 olan sarjım 1 saat sonra %37 2 saat sonra %36 indi burdan da görülecegi gibi aynı sonuçlar değişen pek bir şey yok testi wifi kapalı iken yapmıştım birde açık iken tekrar yapacagım
tuş kilidi asla kapanmayacak şekilde ayarlı yani ekran devamlı açık wifi açık devamlı arka plan insider açık performans testi sonuçlarıwifili tekrar test ettim onda da şöyle sonuç aldım kısaca aynı aslında ama uzn hali şöyle
insidir ve wifi açık iken telin tuş klidi kilitli tabiki ilk başta %31 di 1 saat sonra %29 2 saat sonra %27 ye düştü aslında aklımda birde tuş kilidi sürekli açık denemek varda onuda yaparım birazdan
deneyin bir sizinde test sonuçları nasıl çıkacak ben bir çok deneme yaptım pek etkilemiyor gibi hatta hiç nerdeyse sizin sonuçları merakla bekliyorumAllah Allah, Black sonrası aşırı şarj tükenmesi nedeniyle insider silmiştim, merak ettim şimdi, tekrar yükleyip bende test edeyim bari L820 ...
Eğer sorun insider değilse acaba Black güncellemesinden sonra L820 şarj performansı neden düştü acaba ? Genel olarak L920'de iyileşme, L820'de ise ya aynı yada düşme eğilimi var. L820 kullananlar sonuçları paylaşalım ...
, arka planda Whatsapp, face, instagram, insider, Lockmix, hava durumu vs. 1 saat sonunda 21:26'da %97'ye düştü.
...
Saat 00:40, yani 4 saat 15 dk.'da şarj %94 arkadaşlar ... 
güncellemeler geldikçe telefon kendini sıfırladı ve arkada planda çalışan bazı gereksiz silinipte kalan belki şeyler gitti yani o zaman performans artışı olması çok normal insider sarj yemiyor fazla üstte her türlü deneme yaptım sonuç orda yanibir günde olmuyor zamanla bataryayı btiriyor bilgin olsun ben silmeden önce 1 veya 2 ay normal devam etti güncellemeler geldikce telefon sarj suresi azalmaya başladı en son sildim ve şuan 25 saattir kullanıyorum önceden doldurunca 13 saat sonra bitecek yazıyordu şimdi ise 1 veya 2 gün yazıyor