2 saat subway surfers oynamadım dedin doğrumu anladım .sarj konusa degirnirsek bu gün aşagı yukarı 2 saatten fazla subvay surfes oynadım %70 civarında olam sarjım %38de falan bıraktım fena degildi bence sizce performansı nasıl
.oynadım diyorum yanlış okudunuz galiba2 saat subway surfers oynamadım dedin doğrumu anladım ..
biliyorum yanlış yazdım adını kalbime yazdım da adama bakıyım derken .oynadım diyorum yanlış okudunuz galiba
. bende hilesi olduğundan herşey full .
.pek bir şey anlamadım ama neysebiliyorum yanlış yazdım adını kalbime yazdım da adama bakıyım derken .. bende hilesi olduğundan herşey fu ll .
.
tv izliyordum dedim oynadın yazcaktım .pek bir şey anlamadım ama neyse
.kalibrasyon derken ???Black Güncellemesi Cihazdan Cihaza Bataryayı ya iyileştirdi yada mahvetti çoğu kullanıcı bunu dile getiriyor ama yapıcak birşey yok ek güncelleme falan verilmez Bence .. ayrıca kalibrasyon yaparsanız performansı mutlaka artıcaktır (1.2 aylık kullanıcıların yapmasına gerek yok) .
.
çok iyi bence .11 saatte yüzde 11 kalmış. Oyle aman aman da kullanmadım arka planda twitter çalışıyor
.
pili kalibre ediyorsunuzkalibrasyon derken ???
merhaba belki black güncellemesine sistem uygulamaları güncellenmediği için yani black güncellemesi tüm cihazlara daha gelmediği için sistem uygulamalarıda güncellenmedi ondan olabilir..520 nin şarjı bitti 30 dk subway surfers 2saate yakın internet .merhaba lumia 920 kullanıyorum Black güncelleme sinden sonra batarya çabuk bitmeye başladı bir günü tamamlamıyor nerdeyse önceden böyle birşey yoktu bunun nedeni ne olabilir sizce arkadaşlar
. an itibariyle kapandı.Lütfen Salak Malak Gibi Kelimeler Kullanmayın!arkadaşlar insider denen salak uygulamayı sildim telefonun batarya performansı arttı13 saat oldu kullanıyorum ve hala 1 gün daha var yazıyor önceden 10 saatte bitiyordu
İnşallah böyle hatta daha iyi devam eder.920 kullanıyorum benimde batarya sürem arttıdaha seyrek takıyorum şarja