Karşılaştırma Nokia Black Sonrası Batarya Performansı???

Sponsorlu Bağlantılar

edtaah

Üye
şuan ki durum telelfonla herhangi bi oyun oynadığım zaman veya internette 2 saat geçirince şarj edin yazıyor batarya boşalıyor ve kapanıyor

Tmobile

Tmobile

Üye
Black Güncellemesi Cihazdan Cihaza Bataryayı ya iyileştirdi yada mahvetti çoğu kullanıcı bunu dile getiriyor ama yapıcak birşey yok ek güncelleme falan verilmez Bence .:D. ayrıca kalibrasyon yaparsanız performansı mutlaka artıcaktır (1.2 aylık kullanıcıların yapmasına gerek yok) .:D.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sarj konusa degirnirsek bu gün aşagı yukarı 2 saatten fazla subvay surfes oynadım %70 civarında olam sarjım %38de falan bıraktım fena degildi bence sizce performansı nasıl

Tmobile

Tmobile

Üye
sarj konusa degirnirsek bu gün aşagı yukarı 2 saatten fazla subvay surfes oynadım %70 civarında olam sarjım %38de falan bıraktım fena degildi bence sizce performansı nasıl
2 saat subway surfers oynamadım dedin doğrumu anladım .:D.

musti3535

Üye
ben arka plan da çalışan uygulamaları kapattım şarzı enaz bir kat arttı normalda eve gelince işten şarza takardım ama zaat 23 u geçti şarz hala yarım

dakamon

dakamon

Üye
11 saatte yüzde 11 kalmış. Oyle aman aman da kullanmadım arka planda twitter çalışıyor

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Black Güncellemesi Cihazdan Cihaza Bataryayı ya iyileştirdi yada mahvetti çoğu kullanıcı bunu dile getiriyor ama yapıcak birşey yok ek güncelleme falan verilmez Bence .:D. ayrıca kalibrasyon yaparsanız performansı mutlaka artıcaktır (1.2 aylık kullanıcıların yapmasına gerek yok) .:D.
kalibrasyon derken ???

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dün akşam sajr ettim ben telefonu bu gün sabah olsun ve ögleden sonra 2 sat oyun oynadaım şuan sarjım %20 de şuanlık bir sorun yok güzel gidiyor normalde kapalı ikende sarjı gitmesi konusunda biraz fazla olabiliyor daha dogrusu şebeke çekimi fazla sarj yiyor gibi burdan bu anlaşılıyor onu kısmaları gerekiyor artık ne yapıyorlarsa bilemiyorumda onun dışında ekran açık iken baya iyi bence

kartal-78

Üye
merhaba lumia 920 kullanıyorum Black güncelleme sinden sonra batarya çabuk bitmeye başladı bir günü tamamlamıyor nerdeyse önceden böyle birşey yoktu bunun nedeni ne olabilir sizce arkadaşlar

Tmobile

Tmobile

Üye
merhaba lumia 920 kullanıyorum Black güncelleme sinden sonra batarya çabuk bitmeye başladı bir günü tamamlamıyor nerdeyse önceden böyle birşey yoktu bunun nedeni ne olabilir sizce arkadaşlar
merhaba belki black güncellemesine sistem uygulamaları güncellenmediği için yani black güncellemesi tüm cihazlara daha gelmediği için sistem uygulamalarıda güncellenmedi ondan olabilir..520 nin şarjı bitti 30 dk subway surfers 2saate yakın internet .:D. an itibariyle kapandı.

• Beğen
Tepkiler: ON9

edtaah

Üye
arkadaşlar insider denen salak uygulamayı sildim telefonun batarya performansı arttı13 saat oldu kullanıyorum ve hala 1 gün daha var yazıyor önceden 10 saatte bitiyordu

Tmobile

Tmobile

Üye
arkadaşlar insider denen salak uygulamayı sildim telefonun batarya performansı arttı13 saat oldu kullanıyorum ve hala 1 gün daha var yazıyor önceden 10 saatte bitiyordu
Lütfen Salak Malak Gibi Kelimeler Kullanmayın!

Gopluumit

Gopluumit

Üye
920 kullanıyorum benimde batarya sürem arttı :) daha seyrek takıyorum şarja

serinaga

serinaga

Üye
insider uygulaması, Black güncellemesinden sonra resmen sapıtmıştı, doğru bilgiler vermediği gibi meğer şarjıda sömürüyormuş. Sildim ve akşamı çıkardı bugün ...

Üst Alt