Öneri lumia 1020 Fotoğraf boyutu

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaşlar DNG bir fotoğraf biçimi değil. yüksek olmasının sebebi sadece photoshop formatı olması. çözünürlük aynı. tek fark JPEG'te DNG kadar detaylı oynama yapılmıyor. DNG çekimi JPEG olarak kaydedip atabilirsin Facebook'a
peki JPEG olarak kaydedip nasıl atabiliriz ?

oysu

oysu

Üye
    Konu Sahibi
photoshop ile açıp projeyi farklı kaydet dememiz gerekiyor eğer facebook'un sınırı aşmıyor ise yüklenir aşıyor ise çözünürlüğü düşürüp atarsınız
Kısacası photoshop programınız yoksa Photoshopda da uzman değilseniz DNG formatı gereksiz

sekajmer

sekajmer

Üye
Ben sürekli fotoğraf çekiyorum Dng de olsa 5+38 de olsa 4:3 boyutunda çektiğim halde 15 mb geçmedi fotoğraf boyutum. 15 den yüksek nasıl çekiyorlar?
yanlışın olmasın abi ben dng formatında en az 40mb çektim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Şimdi çektim işte 2 mb. Bana kamera ayarlarını yazar mısın?

sekajmer

sekajmer

Üye
Abi telde gösterdiği 5 mplik resim bilgisayara takıp bakman gerek telefon açmıyor DNG'yi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Abi telde gösterdiği 5 mplik resim bilgisayara takıp bakman gerek telefon açmıyor DNG'yi

Merak ettiğim şu Bu arkadaş 47 mb fotoğraf çekmiş telefonda iken o fotoğraf kaç mb gözüküyor acaba

ON9

ON9

Üye
facebookta 25mb üstü hiç bir şeye izin verilmiyor yani yüklenemez onu çeşitli resim yükleme sitelerinden görüntüliye bilirsiniz ancak
Facebook ve Twitter için aynı fotoların 5 mb lık halleri yükleniyor bildiğim kadarıyla

Üst Alt