Arakaşlar Lütfen galaxy s2 brick oldu

Sponsorlu Bağlantılar

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
Arakaşlar Lütfen galaxy s2 brick oldu
Arkadaşlar ben bi rom yükledim ama telefon brick oldu telefonumun markası samsung galaxy s2 plus telefon açılış ekranında takılı kalıyor lütfen yardım edin

yesilyolnet

yesilyolnet

Üye
telefonu download moduna al orjinal romu odin ile yülle

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
çok saol kardeşim de orjinal romu nasıl yükleyeceğim ve bide nerden bulacağım bi yardım edersen sevinirim
Not:Bende Rizeliyim :)

ortak42

ortak42

Üye
çok saol kardeşim de orjinal romu nasıl yükleyeceğim ve bide nerden bulacağım bi yardım edersen sevinirim
Not:Bende Rizeliyim :)
hep h-o-t-fileden var dosyaları oda kapatıldı biraz araştır bulursan odinle yüklersin...sen nasıl brick yaptın

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
bi rom yükledim ondan sonra böyle oldu saolun verdiğiniz bilgiler için araştırıyorum
peki almanya sürümünü yüklesem acaba türkçeye çevirebilir miyim çünkü almanya sürümü resmi sürüm ve android 4.2.2 sürümü mevcut

ortak42

ortak42

Üye
bi rom yükledim ondan sonra böyle oldu saolun verdiğiniz bilgiler için araştırıyorum
peki almanya sürümünü yüklesem acaba türkçeye çevirebilir miyim çünkü almanya sürümü resmi sürüm ve android 4.2.2 sürümü mevcut

tabi romda türkçe dil seçeneği vardır...

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
Tmm yaptığınız yardımlar için minnettarım
Bide şey sürümü 4.2.2 yaptım ama beğenmedim 4.1.2 indirsem kurabilir miyim yani sürümünü düşürebilir miyim

ortak42

ortak42

Üye
Tmm yaptığınız yardımlar için minnettarım
Bide şey sürümü 4.2.2 yaptım ama beğenmedim 4.1.2 indirsem kurabilir miyim yani sürümünü düşürebilir miyim

düşürürsün..

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
tmm saolun ben forumda biraz yeniyim düşürmeye çalışıcam da konu nasıl kilitleniyor onu bi anlatır mısınız ?

AIS

AIS

Üye
Onu yalnız yöneticiler yapa bilir.

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
tmm bide bişi sorucam düşük sürümünü odin ile yükledim ama samsung logosu geliyo yeniden başlatıyo neden acaba ?

AIS

AIS

Üye
tmm bide bişi sorucam düşük sürümünü odin ile yükledim ama samsung logosu geliyo yeniden başlatıyo neden acaba ?
Yeniden romu kur. Rom kurulurken hata olmuş.Hangi romu kurmuşsun?

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
hayır öyle diil 4.1.2 romunu indirip kurdum ama hata verdi 2 tane indirmiştim ikiside olmadı zaten internete baktım android sürümü düşürülemiyomuş benim tek istediğim 4.2.2 için recovery moda girince kırmızı bi ünlem geliyo rom yükleyemiyorum

AIS

AIS

Üye
Telefon markanı yaza bilirmisin?

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 Plus GT-I9105P android 4.2.2 orjinal rom

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu videoyu izle odin ile s3 e rom root kurulumu gösteriyor. S2 için istediğin romu indirip nasıl kurulacağına bakabilirsin. Videodaki işlemler aynıdır.Sadece telefon s3 ..

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
Peki diğer yani orjinal olmayan romlari da öylelikle yükleyebiliyormuyuz şuan telefondayım ??

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Bisey soylemeyeyim.Ben hep orjinal yukledim sende odin ile bir dene videodaki gibi

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
tmm saol