toprak00
Üye
i tekrar dene yardımcı olayım sana oldu muolmadı değil yapamadım![]()
![]()
tabi istersni tekrar dene yardımcı olayım sana oldu muolmadı değil yapamadım![]()
![]()
tabi istersntabi ki de isterim ama dediğim gibi şimdi de indirdiğim dosya ve programları silmeye çalışıyorum olmuyor telefon beni zorluyori tekrar dene yardımcı olayım sana oldu mutabi istersn

o zaman uygulama yöneticisnden onları kaldır bide rombcher ve xplore kalsın tamamtabi ki de isterim ama dediğim gibi şimdi de indirdiğim dosya ve programları silmeye çalışıyorum olmuyor telefon beni zorluyor![]()
tamam tekrar denerimo zaman uygulama yöneticisnden onları kaldır bide rombcher ve xplore kalsın tamam

hocam hatanız galiba yalnış hatırlamıyosam freamvork hatasıydı demiben flash atmak istiyorum da forumda da C6-01 Dead Phone ve Flash resimli anlatım başlıklı konuda daha ilk başta hata ile karşılaştımmesaj yazdım ama ilgilenen çıkmadı
sen rompatcher da kaldır Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3) bu yöntemle hackletamam tekrar denerim![]()
9) İnstallserver zip içindeki "sys isimli klasörü" xplore ile c ana dizine bırakın
yapıyorum bu sefer Klasör oluşturulamıyor: C:\sys uyarısı çıktı.
o hatayı vermesi normaldir azat sen şimdi dosyaya tıkla sonra altındakine sonra içinde ki instalserverı c:/sys/bin içine kopyala bana demiştin ki sys klasörü kopyalama yaparken gözükmüyor hala gözükmüyorsa bi sorun hala vardır tek çözüm format sonra flash9) İnstallserver zip içindeki "sys isimli klasörü" xplore ile c ana dizine bırakın
yapıyorum bu sefer Klasör oluşturulamıyor: C:\sys uyarısı çıktı.
program kaldırılmıyor bütün sorunlar beni buldu hard format atacam olacak en iyisimuhammed4949' Alıntı:sen rompatcher da kaldır Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3) bu yöntemle hackle

onları yaptım bir yerde sorun var hala çözmüş değilimXplore gizli dosyalari gorunur yap ve yamalar acik olsun
onları yaptım bir yerde sorun var hala çözmüş değilim
sys klasörü var bin yok bin klasörü açıyorum o da açılmıyor.o hatayı vermesi normaldir azat sen şimdi dosyaya tıkla sonra altındakine sonra içinde ki instalserverı c:/sys/bin içine kopyala bana demiştin ki sys klasörü kopyalama yaparken gözükmüyor hala gözükmüyorsa bi sorun hala vardır tek çözüm format sonra flash
evet kapatıp açtım olmadı. neyse arkadaşlar ilgilendiğiniz için sağolun yapacak birşey yokTelefonu kapatip actinmi
evet kapatıp açtım olmadı. neyse arkadaşlar ilgilendiğiniz için sağolun yapacak birşey yok
bence de bi soft format atevet kapatıp açtım olmadı. neyse arkadaşlar ilgilendiğiniz için sağolun yapacak birşey yok
daha önce hard format attım telefon çok değişti fotoğraf ve video düzenleyici gitti. Phoenix ile flash at düzelir dediler. flash atmak istiyorum ama işte orda da sorun çıktı ilgilenen de olmayınca öyle kaldıSoft format atip tekrar dene ama ezbere yapma sorun cikmayacagina emin olabilirsin
daha önce hard format attım telefon çok değişti fotoğraf ve video düzenleyici gitti. Phoenix ile flash at düzelir dediler. flash atmak istiyorum ama işte orda da sorun çıktı ilgilenen de olmayınca öyle kaldı
onlar sorun değil video foto dzlyici falan geri yüklebilr sindaha önce hard format attım telefon çok değişti fotoğraf ve video düzenleyici gitti. Phoenix ile flash at düzelir dediler. flash atmak istiyorum ama işte orda da sorun çıktı ilgilenen de olmayınca öyle kaldı
Soft atabilirsin zarari yok
Ayrica foto video duzenleyici sis olarak mevcut forumda
onlar sorun değil video foto dzlyici falan geri yüklebilr sin