kfahaa
Üye
telefonun yükleme ayarları sadece imzalı mı olcakKonuda nasil anlayacagini belirttim.
Imzasiz dosyayi yukleyip test edebilirsin
telefonun yükleme ayarları sadece imzalı mı olcakKonuda nasil anlayacagini belirttim.
Imzasiz dosyayi yukleyip test edebilirsin
telefonun yükleme ayarları sadece imzalı mı olcak
yaptım imza hatası vermiyor ama uygulama erişimine izin veriyormusunuz diye soru geliyorFarketmez siz konudaki adimlari takip edin yeterli
Tamam şimdi senin tlf hackli artıkvar
var
şimdi bak herhangi bi dosyayi yüklediğn zaman serfika hatası alırsan o dediğm yamayi iki defa üstüne bastığn yeşil olur ve ışte o zaman dosyayi tekrar yükledigde herhangi bi hata almazsin 
şimdi telefona ne gibi fazlalıklar yapabilirimTamam şimdi senin tlf hackli artıkşimdi bak herhangi bi dosyayi yüklediğn zaman serfika hatası alırsan o dediğm yamayi iki defa üstüne bastığn yeşil olur ve ışte o zaman dosyayi tekrar yükledigde herhangi bi hata almazsin
![]()
ya bu sitede istediğn proglami yüklersin oyun ,tema proglamlar uygulamalar Ne istersenşimdi telefona ne gibi fazlalıklar yapabilirim
başka kafana takılan şey varsa şöylene yüklersem telefonda arama izni yapma isteği istiyorya bu sitede istediğn proglami yüklersin oyun ,tema proglamlar uygulamalar Ne istersenbaşka kafana takılan şey varsa şöyle
yok bilgisayardan yazıyorum telefon c6-01bilmiyorum ya senin telin modeli ney pekisen nokia browser den yazıyorsun galiba demi
yok kanki onu deniyorum sen c6 dan herhangi bi şey indirisken nerden giriyon internete ?yok bilgisayardan yazıyorum telefon c6-01
ne dediğini anlamadım tekrar yazaarmısınyok kanki onu deniyorum sen c6 dan herhangi bi şey indirisken nerden giriyon internete ?
dedim ki sen telden internette bağlanırken hangi wepten bağlanıyon Yani telin internetin den mi giriyon yoksa opera miniden mine dediğini anlamadım tekrar yazaarmısın
ben telefondan internete bağlanmıyorumdedim ki sen telden internette bağlanırken hangi wepten bağlanıyon Yani telin internetin den mi giriyon yoksa opera miniden mi
saçmahm belki wifi den bağladığın için öyle oluyo![]()
neyse hack benim işime yaramıyacak ben hard format atsam geçermi hack ben geçer diye biliyorumtmm gitsinsen bilirsin ama hart format atarsan hack gider bide foto düzenleyici de gider onu şöyleyim
attım format şimdipeki kardeşim bol şans o zaman![]()