SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

toprak00

toprak00

Üye
tabi ki de isterim ama dediğim gibi şimdi de indirdiğim dosya ve programları silmeye çalışıyorum olmuyor telefon beni zorluyor :)
o zaman uygulama yöneticisnden onları kaldır bide rombcher ve xplore kalsın tamam

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
azattt

azattt

Üye
9) İnstallserver zip içindeki "sys isimli klasörü" xplore ile c ana dizine bırakın
yapıyorum bu sefer Klasör oluşturulamıyor: C:\sys uyarısı çıktı.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
9) İnstallserver zip içindeki "sys isimli klasörü" xplore ile c ana dizine bırakın

Xplore gizli dosyalari gorunur yap ve yamalar acik olsun

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
o hatayı vermesi normaldir azat sen şimdi dosyaya tıkla sonra altındakine sonra içinde ki instalserverı c:/sys/bin içine kopyala bana demiştin ki sys klasörü kopyalama yaparken gözükmüyor hala gözükmüyorsa bi sorun hala vardır tek çözüm format sonra flash

azattt

azattt

Üye
o hatayı vermesi normaldir azat sen şimdi dosyaya tıkla sonra altındakine sonra içinde ki instalserverı c:/sys/bin içine kopyala bana demiştin ki sys klasörü kopyalama yaparken gözükmüyor hala gözükmüyorsa bi sorun hala vardır tek çözüm format sonra flash
sys klasörü var bin yok bin klasörü açıyorum o da açılmıyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapatip actinmi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
evet kapatıp açtım olmadı. neyse arkadaşlar ilgilendiğiniz için sağolun yapacak birşey yok

Soft format atip tekrar dene ama ezbere yapma sorun cikmayacagina emin olabilirsin

• Beğen
azattt

azattt

Üye
Soft format atip tekrar dene ama ezbere yapma sorun cikmayacagina emin olabilirsin
daha önce hard format attım telefon çok değişti fotoğraf ve video düzenleyici gitti. Phoenix ile flash at düzelir dediler. flash atmak istiyorum ama işte orda da sorun çıktı ilgilenen de olmayınca öyle kaldı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
daha önce hard format attım telefon çok değişti fotoğraf ve video düzenleyici gitti. Phoenix ile flash at düzelir dediler. flash atmak istiyorum ama işte orda da sorun çıktı ilgilenen de olmayınca öyle kaldı

Soft atabilirsin zarari yok

Ayrica foto video duzenleyici sis olarak mevcut forumda

toprak00

toprak00

Üye
onlar sorun değil video foto dzlyici falan geri yüklebilr sin

azattt

azattt

Üye
Soft atabilirsin zarari yok

Ayrica foto video duzenleyici sis olarak mevcut forumda

onlar sorun değil video foto dzlyici falan geri yüklebilr sin

biliyorum forumda görmüştüm onlarda da telefon hackli olması lazım :)
daha önce galiriden resmin üzerine tıkladığımda düzenle çıkıyordu görüntüyü kullan çıkıyordu daha kolay oluyordu onun için flash atmak istedim. şimdi format atıp tekrar deniyorum umarım bu sefer hacklenir :)

• Beğen

Üst Alt