Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneribelle kullanan arkadaşlar bişey soracam
Sponsorlu Bağlantılar
yusufgiderim
Üye
Konu Sahibi
belle kullanan arkadaşlar bişey soracam
bisey soracam arkadaşlar bluetoot ile gönderdigimiz öğeleri sonradan görebilirmiyiz yani biyere yansıyor mu o görebilirmiyim?
Yanlis anlamadiysan ne gonderdigini gormek istiyorsun dogrumuBunu ancak karşı taraf gorebiliyor gonderen cihaz goremiyor malesef
yusufgiderim
Üye
Konu Sahibi
evet onu soruyorum. Android cihazlarda görebiliyorsun ama
zaferozkan
Üye
Tabi ki bu işin piiri zaten symbian dır android te neymiş Google satın almadan önce kim biliyordu, rahatlıkla görebilirsin üzüm zamandır kullanmadığım için tarifini veremeyeceğim ama o özellik var N8 ile bitti bizim symbian maceramız iphone da iphone
HAM ZA
Üye
Elimde bi belle telefon olsa buna kesin cevap verirdim ancak hatırladığım kadarıyla bt ile gönderme işlemi dosya yöneticisinde seçtiğin dosyaları "gönderme işlemi tamamlandı" dedikten sonra gene seçili olarak kalıyordu sanırım onun dışında 2.-3.parti uygulamayla gösteriyorsa bişey diyemem dediğim gibi belle de bunu sadece alıcı cihaz görebilir
zaferozkan
Üye
Dosya yönetici kendinde olduğu için başka programa yada uygulamaya gerek yoktu, direk kullanılıyordu n8 i iyi hatırlıyorum
ben androidden çok symbian kullandım ben böyle bi özellik duymadım varsada nasıl görceğiz bi anlatsana?
zaferozkan
Üye
O zaman ben soruyu yanlış anladı dostum, benim anladığım şuydu bt alınan dosyaları görebilirimiyiz, bende evet diyorum gelen kutusu gibi birşey olması lazım çok oldu bırakalı cihazı,
zaferozkan
Üye
Evet gönderdiğimiz imiş soru pardon kolay gelsin
Mesut Aktaş
Co-Admin
kısaca cevap yok
yusufgiderim
Üye
Konu Sahibi
Tüh keşke olsaydı önemli bi durum vardı neyse teşekkür ederim bilgiler için
siegfried
Üye
BT ile alinan nesneler Gelen Mesajlar da görünür (N808 FP2)
Mesut Aktaş
Co-Admin
Soruyu anlamadığın açık
yusufgiderim
Üye
Konu Sahibi
gelen mesajları değil giden bluetoot nesnelerini sormuştum