Lg G2 vb. Cihaz kullanan arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 vb. Cihaz kullanan arkadaşlar...
Lg G2 kullanan arkadaşlar lütfen cihaz ile ilgili bilgilendirme yapar misiniz yorumunuz nasıl bu cihaz ile ilgili veya tavsiye edebileceğiniz cihaz var mi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Beklentilerin ve istediklerin nedir ?

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Ben Kullandım ve Gayet Memnun Kalmıştım. 5-6 Ay Boyunca Hiç Takılma, Kasma, Donma Problemi Yaşamadım. Pili Yeterli, Ekranı Çok Canlı ve Net, Kamerası Oldukça İyi Ama Gece Flaş Çekimlerinde Biraz Sarı Çekiyor Gibi Geldi Bana... Tek Beğenmediğim Yanı Hoparlörü. Sesi Yeterli Çıkıyor Ama Müziklerde Çok Tiz Çıkarıyor. Kulaklık İle Gayet Başarılı Olduğunu Söyleyebilirim.
Eğer Beklentilerini de Belirtirsen Daha Net Yardımcı Olabilirim ;)

• Beğen
Tepkiler: wegas23
abuzer02

abuzer02

Üye
Slm kardeşim ben yurtdışı siyah renkli LG g2 32GB olanını aldım 4 gündür kullanıyorum çok memnunum kamera çekimleri çok kaliteli şarz ömrü iyi kasma ve donma rastlamadım ısınma sorunu yok e tabi fazla kurcalanırsa birazcık ısınma var tabiki internet hızı iyi
Ekranı 5.2 inç olmasına rağmen elle rahat tutulabiliyor işlemci çok güçlü 2.27 ghz hızında Qualcomm snapdragon 800 ve 4 çekirdekli ram 2 GB org desteği var özellikle kişiselleştirme çok iyi herşeyiyle çok iyi telefon yinede tabiki tercih sizin ben kendi izlenimlerimi aktardım hadi kolay gelsin.

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
G2 32gb kullanıyorum
Kamerası dışında bi sıkıntısı yok

Kamera derken;
Auto mode da fazla iso açıyor oda enstantenyi yüksektiyor elde foto çekmek zor oluyor heleki gece tripot olmadan düzgün foto çekmek için cerrah gibi ellere sahip falan olmak lazım
Ama iyi cihaz

• Beğen
wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
Beklentilerin ve istediklerin nedir ?

Uygulamalar da oyunlarda programlarda her hangi bi donma yapmayacak bi süre telefonla uğraşınca fazla ısınma yapmaması ileri de ki oyunlar programlar için de ideal olsun kamerası prof. Olması gibi bi beklentim yok ama fazla fazla da kötü bulanık çekmesin ses kalitesine gelince de zaten pek iyi ses kalitesi yok arkadaşımim telefonunda gördüğüm kadarıyla bi de merak ettiğim bi soru acaba bu G2 cihazında hangi sıkıntılar sorunlar çıkıyor
beklentim uygulamalar da oyunlarda programlarda her hangi bi donma yapmayacak bi süre telefonla uğraşınca fazla ısınma yapmaması ileri de ki oyunlar programlar için de ideal olsun kamerası prof. Olması gibi bi beklentim yok ama fazla da kötü bulanık çekmesin ses kalitesine gelince de zaten pek iyi ses kalitesi yok arkadaşımim telefonunda gördüğüm kadarıyla bi de merak ettiğim bi soru acaba bu G2 cihazında hangi sıkıntılar sorunlar çıkıyor
bi de bildiğim kadarıyla bu cihaz da hafıza kart desteği yok 16 gb ile 32 gb arasında ikinci el fiyatında ne kadar bi farklılık var bilgisi olan var mi :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt