Beklentilerin ve istediklerin nedir ?
Uygulamalar da oyunlarda programlarda her hangi bi donma yapmayacak bi süre telefonla uğraşınca fazla ısınma yapmaması ileri de ki oyunlar programlar için de ideal olsun kamerası prof. Olması gibi bi beklentim yok ama fazla fazla da kötü bulanık çekmesin ses kalitesine gelince de zaten pek iyi ses kalitesi yok arkadaşımim telefonunda gördüğüm kadarıyla bi de merak ettiğim bi soru acaba bu G2 cihazında hangi sıkıntılar sorunlar çıkıyor
beklentim uygulamalar da oyunlarda programlarda her hangi bi donma yapmayacak bi süre telefonla uğraşınca fazla ısınma yapmaması ileri de ki oyunlar programlar için de ideal olsun kamerası prof. Olması gibi bi beklentim yok ama fazla da kötü bulanık çekmesin ses kalitesine gelince de zaten pek iyi ses kalitesi yok arkadaşımim telefonunda gördüğüm kadarıyla bi de merak ettiğim bi soru acaba bu G2 cihazında hangi sıkıntılar sorunlar çıkıyor
bi de bildiğim kadarıyla bu cihaz da hafıza kart desteği yok 16 gb ile 32 gb arasında ikinci el fiyatında ne kadar bi farklılık var bilgisi olan var mi