Rainesto
Üye
nasıl bi hata veriyor onuda belirtirsen bilgili kişiler eminim yardımcı olacaklardırya bu lite sürümü setup yaparken komut yöneticisi hata veriyor yok mu çözümü
nasıl bi hata veriyor onuda belirtirsen bilgili kişiler eminim yardımcı olacaklardırya bu lite sürümü setup yaparken komut yöneticisi hata veriyor yok mu çözümü
denetim masası/ işlem merkezi/güvenlik/ uac ve smartscreen görünürnerden kapatılıyor
uac içinnerden kapatılıyor
dediğimi yaptınızmıbu yükleme paketi açılamadı.paketin var olduğundan ve buna erişebilir olduğunuzdan emin olun veya bunun geçerli bir windows installer paketi olduğunu doğrulamak için uygulama satıcısıyla bağlantı kurun yazısı geliyor ayrıca win7 kullanıyorum
kapattım uac ı da smart screen diye bişey bulamadım win7 de birazdan yeniden başlatıcam
win 7 de sadece tarayıcıda var smartscreenkapattım uac ı da smart screen diye bişey bulamadım win7 de birazdan yeniden başlatıcam
hocam link atarmısın özeldenrayman jungle run da güzel oyunmuş![]()

%90 kaldıkBiri cevap verebilir mi garanti dışı mı kaldık( bence kalmadık ) Ögrenebilecegimiz bi yer var mı

hı oldu o zaman :ASDASD@papakudioflu @bulutsuzgece Sizce garanti dışı kaldık mı ?%90 kaldık![]()
asPhaltı almıştımreal racing 2 ve asphalt 8 indiriyorum olursa link veririm
hı oldu o zaman :ASDASD
Real racingide kurdum ben rayman arıyorum
özelden atayım denetemple run braveasPhaltı almıştımReal racingide kurdum ben rayman arıyorum
![]()