Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
şöyle bir hata aldım?

Bakın konunun devamında güzel bir şey demişler eğer okuduysanız.
Mağazadaki "TimeMe" uygulamasının geliştiricisi hem Windows 7 hem de Windows 8'de çalışan "Lite" versiyon bir SDK oluşturmuş. İsterseniz bir de onu deneyin, çoğu kişi bu yöntemin çalıştığını belirtmiş.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ya arkadaşlar unlocklu cihazıma doodle jump ile nfs hot pursuit yüklemiştim sıkıntı yoktu şimdi bir anda baktım kilidi açtım böyle sanki pixel kaybı olan cihazlar gibi ekranı duruyordu sonra düzeldi neden olmuş olabilir ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyler 32bi
Bakın konunun devamında güzel bir şey demişler eğer okuduysanız.
Mağazadaki "TimeMe" uygulamasının geliştiricisi hem Windows 7 hem de Windows 8'de çalışan "Lite" versiyon bir SDK oluşturmuş. İsterseniz bir de onu deneyin, çoğu kişi bu yöntemin çalıştığını belirtmiş.

oo teşekkürler hemen deneyelim

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Eğer olursa haber verin, Lite SDK8.0'ın linkini ilk mesaja ekleyeyim.
Windows 7'li diğer arkadaşlar da faydalansın.
hocam visual studio ile ilgili bir hata verdi galina bu programı istiyor indiriyorum şuan

edit:tamam ona gerek kalmadı telefon suan unlock deneme yapıyorum hadi hayırlısı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ya arkadaşlar unlocklu cihazıma doodle jump ile nfs hot pursuit yüklemiştim sıkıntı yoktu şimdi bir anda baktım kilidi açtım böyle sanki pixel kaybı olan cihazlar gibi ekranı duruyordu sonra düzeldi neden olmuş olabilir ?

Tam olarak görmeden sorunun neden kaynaklandığını anlamak zor.
Ancak bazen ekran kilidini açtığınızda renklerin karmakarışık olarak belirdiği olabiliyor.
Ekran kilidini kapatıp tekrar açtığınızda düzeliyor.
Eğer yaşadığınız sorun böyle bir şeyse, nadiren de olsa olabilen bir durum, doodle jump ile alakası olduğunu sanmıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ancak bazen ekran kilidini açtığınızda renklerin karmakarışık olarak belirdiği olabiliyor.
Eğer yaşadığınız sorun böyle bir şeyse, nadiren de olsa olabilen bir durum, doodle jump ile alakası olduğunu sanmıyorum.
o sorun glance screen hatası ve black'ten sonra düzeltildi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
suan subwayi kuruyorum bakalım ama takıldı sanki

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
edit subway yuklendi yontem calısıyor!

@bulutsuzgece hocam programı ilk sayfaya ekleyebilirsin

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Aynen öyle oldu. Eyer tekrar olursa ss almaya çalışırım.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ya ben bu sdk yı yüklerken komut yöneticisi yöneticiniz tarafından engellenmi hatası alıyorum çözümü nedir acaba

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
tweakler çalışmıyor
survialcraft yukledim çalışıyor

beats

beats

Üye
ya ben bu sdk yı yüklerken komut yöneticisi yöneticiniz tarafından engellenmi hatası alıyorum çözümü nedir acaba
yönetici olarak çalıştır seçeneği yok mu sağ tıkta

Üst Alt