beats
Üye
Turbo aramızdamısın ..
hahhaha o mu bilmem ama bu adamı hep sen ele veriyorsun
çok kötüsün 
Turbo aramızdamısın ..
hahhaha o mu bilmem ama bu adamı hep sen ele veriyorsun
çok kötüsün 
şöyle bir hata aldım?
oo teşekkürler hemen deneyelimBakın konunun devamında güzel bir şey demişler eğer okuduysanız.
Mağazadaki "TimeMe" uygulamasının geliştiricisi hem Windows 7 hem de Windows 8'de çalışan "Lite" versiyon bir SDK oluşturmuş. İsterseniz bir de onu deneyin, çoğu kişi bu yöntemin çalıştığını belirtmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oo teşekkürler hemen deneyelim
tamam 5 dkya haber veriyorumEğer olursa haber verin, Lite SDK8.0'ın linkini ilk mesaja ekleyeyim.
Windows 7'li diğer arkadaşlar da faydalansın.
lütfenEğer olursa haber verin, Lite SDK8.0'ın linkini ilk mesaja ekleyeyim.
Özgür abi cevap verir misin? Sorunum yukarıdaEğer olursa haber verin, Lite SDK8.0'ın linkini ilk mesaja ekleyeyim.
hocam visual studio ile ilgili bir hata verdi galina bu programı istiyor indiriyorum şuanEğer olursa haber verin, Lite SDK8.0'ın linkini ilk mesaja ekleyeyim.
Ya arkadaşlar unlocklu cihazıma doodle jump ile nfs hot pursuit yüklemiştim sıkıntı yoktu şimdi bir anda baktım kilidi açtım böyle sanki pixel kaybı olan cihazlar gibi ekranı duruyordu sonra düzeldi neden olmuş olabilir ?
o sorun glance screen hatası ve black'ten sonra düzeltildi.Tam olarak görmeden sorunun neden kaynaklandığını anlamak zor.
Ancak bazen ekran kilidini açtığınızda renklerin karmakarışık olarak belirdiği olabiliyor.
Ekran kilidini kapatıp tekrar açtığınızda düzeliyor.
Eğer yaşadığınız sorun böyle bir şeyse, nadiren de olsa olabilen bir durum, doodle jump ile alakası olduğunu sanmıyorum.
ama 520 de de oluyor.o sorun glance screen hatası ve black'ten sonra düzeltildi.
Aynen öyle oldu. Eyer tekrar olursa ss almaya çalışırım.Tam olarak görmeden sorunun neden kaynaklandığını anlamak zor.
Ancak bazen ekran kilidini açtığınızda renklerin karmakarışık olarak belirdiği olabiliyor.
Ekran kilidini kapatıp tekrar açtığınızda düzeliyor.
Eğer yaşadığınız sorun böyle bir şeyse, nadiren de olsa olabilen bir durum, doodle jump ile alakası olduğunu sanmıyorum.
edit subway yuklendi yontem calısıyor!
@bulutsuzgece hocam programı ilk sayfaya ekleyebilirsin

yönetici olarak çalıştır seçeneği yok mu sağ tıktaya ben bu sdk yı yüklerken komut yöneticisi yöneticiniz tarafından engellenmi hatası alıyorum çözümü nedir acaba
tweakler çalışmıyor