Lightning Rom V2.1 BETA | 4.4.2 | Galaxy Wonder [ ÇIKTI ]

Sponsorlu Bağlantılar

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 4.4.2 daha yeni olduğu için tweak ler fazla yok . Performansın vasat olacağını düşünürken çok iyi çıktı . Aslında fazla oyun denemedim sadece mostwanted ı denedim fakat hiç bu kadar akıcı oynamamıştım . Romu denemek isteyen arkadaşlar mesaj atsın . Çalışıp çalışmadığı onaylanınca paylaşılacaktır .

visali

visali

Üye
Rom u denemek isterim kardeş.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Rom u denemek isterim kardeş.
2 Saate Yollarım .Rom Görüntüleri EklendiEn kısa sürede v2.1 çıkacaktır . Kesinlikle sorunsuz ve daha iyi performans olacak . Performans tweak leri daha çıkmadığı için ekleme yapamadım .Romu yapabildiğim kadar lite yapmaya çalıştım . Dosya boyutuna aldanmayın . Rom Hazır Kendi sistemimi kaldırıp yaptığım rom dosyasıyla kurdum . Hiçbir sıkıntı çıkmadı . CWM 6.0.4.4 Kullanın . 6 Aşağısı kullanırsanız cihazı brick edebilirsiniz .Konu üzerinde CWM 6.0.4.4 Mevcut .

Son düzenleme:
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
v2 link nerde dostum?:-)

ismailnayir

Kapalı Hesap
yeni sürüm hayırlı olsun
yalnız birşey var, marak uyandıran reklamlar gibi önce slogan gösterilir sonra reklam
senin de oyle olmuş 2.1 yakınn

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
visali

visali

Üye
1-) Ayarlar/Performance/Processor

ustam ayarlarda performance diye bi yer bulamadım yanlış olan ne??????Kardeş v1 daha güzledi bu biraz karışık olmuş gibi geldi bana
1) xperia klavye v1 de vardı ve çok güzeldi.
2) açıklamada yazdığın ayarları yapamıyorum önceki mesajda attığım (((( Ayarlar/Performance/Processor )))) ve diğerlerini göremiyorum ayarlar kısmında yanlışmı yükledim nasıl oldu bilmiyorum yardım edersen sevinirim

şimdiden teşekkürler..telefon açılırken ve kapanırken hız olarak v1 e göre çok yavaş ve çoğu yer ingilizce bu yüzden anlamadığım yerleri var

iyi olarak söyleyebileceğim yerleri ise widgetlar artık menüde sağa kaydıkça çıkmıyor bu güzel omuş duvar kağıtları güzel olmuş

mem034

Üye
Hocam galeri nerde galeri ? :D

visali

visali

Üye
hoca yarım yapmış bu sefer v1 çok güzeldi buda güzel ama eksikleri var yukarıda yazdığım gibi. başta ayarları yapamadım zaten.

ismailnayir

Kapalı Hesap
1-) Ayarlar/Performance/Processor

ustam ayarlarda performance diye bi yer bulamadım yanlış olan ne??????Kardeş v1 daha güzledi bu biraz karışık olmuş gibi geldi bana
1) xperia klavye v1 de vardı ve çok güzeldi.
2) açıklamada yazdığın ayarları yapamıyorum önceki mesajda attığım (((( Ayarlar/Performance/Processor )))) ve diğerlerini göremiyorum ayarlar kısmında yanlışmı yükledim nasıl oldu bilmiyorum yardım edersen sevinirim

şimdiden teşekkürler..telefon açılırken ve kapanırken hız olarak v1 e göre çok yavaş ve çoğu yer ingilizce bu yüzden anlamadığım yerleri var

iyi olarak söyleyebileceğim yerleri ise widgetlar artık menüde sağa kaydıkça çıkmıyor bu güzel omuş duvar kağıtları güzel olmuş

visali

visali

Üye
ayarlar kısmını açabildim açıklamayı tam okumamışım özür dilerim
ama xperia klavye yüklü olarak gelseydi güzel olurmuş bide v1 e göre yavaş gibi geldi bana

tekrar teşekkürler..üstad ısrarla xperia keyboard ı istiyorum senden v2.1 e onuda koy lütfen..

Son düzenleme:
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Hocam galeri nerde galeri ? :D

Dediğim gibi lite olması için herşeyi kaldırdım . İsterseniz Google playden eksik uygulamaları indirebilirsiniz .
ayarlar kısmını açabildim açıklamayı tam okumamışım özür dilerim
ama xperia klavye yüklü olarak gelseydi güzel olurmuş bide v1 e göre yavaş gibi geldi bana

tekrar teşekkürler..üstad ısrarla xperia keyboard ı istiyorum senden v2.1 e onuda koy lütfen..

Cm 11 final olmadığı için final romlarına göre geride olabilir . Benim amacım 4.4.2 kullanmanız :) Final sürümüne kadar çıkarcağımı sanmıyorum 2.1'den sonra . Çünkü eksikleri ve sorunlar olabiliyor .

Cm11'e çok fazla eklenti yok bildiğim kadarıyla . Gözümden kaçtığı için görmemişte olabilirim . 2.1 Çıkarmamın Nedeni Bu Zaten . Eklenti ve Tweakler çıktığı zaman sorunsuz kullanacağız . Eksik gördüğünüz şeyleri mesaj atarsanız 2.1 'de hepsini düzeltebilirim .

• Beğen
Tepkiler: visali

ismailnayir

Kapalı Hesap
rom pek light sayılmaz 323mb
gerekisz uygulamalar sesler vs silinebilir özellikle klavye 40 küsür mb
roma yüz yanıma eklenmiş
gapps olarak eklenebilir art desteği de var

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
rom pek light sayılmaz 323mb
gerekisz uygulamalar sesler vs silinebilir özellikle klavye 40 küsür mb
roma yüz yanıma eklenmiş
gapps olarak eklenebilir art desteği de var

Aslında normal rom dosyası yapar gibi yapsam 100 mb gibi bir şey oluyor fakat bazı arkadaşlarda sorun çıktı o yüzden kendi yöntemimle yapıyorum . Başkasıda yapmış olabilir ama ben görmedim . 2.yazdığına bakamıyorum sorun oluyo artısı ne

ekrembos123

Üye
kardeş hata veriyor bende bi hecanla yukledim ama tırt hata aldık

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Kamera çalışıyor mu arkadaşlar

JiTeM86

Üye
napıyoz şimdi bozuk diyiyorlar yükleyekmi :D

ekrembos123

Üye