alical33
Üye
abi yine son noktayı koymuşsun

abi yine son noktayı koymuşsun![]()
kardeşim. 

abi yakında lumia 1020 çıksın bende 1020 ile karsınıza çıkacam bu aradada abi muhabbet kuşun çok güzel 
Program var hocam ama sabit objeleri çekmelisin 3 farklı foto çekiyor üst üstte bindiriyor genelde Lumia 920 ve bu serilere program kurmaya gerek yok ama amber ve gdr2 den sonra kamera berbatlaştı pro cam beklediğimden berbat çıktı smart cam en berbatı anlayacağınız telefonu güncellediğime çok pişman oldumhdr nasıl çekiliyor![]()

telefon belirtseydin iyi olurduEvet bayadır boş kaldı burası yeni resimlere devam güncellemeler ve sonrasında görüntü kalitesinde birazda olsa düşüş var.. :
Caminin olduğu fotoğraf çok iyi.Evet bayadır boş kaldı burası yeni resimlere devam güncellemeler ve sonrasında görüntü kalitesinde birazda olsa düşüş var.. :
Mesaj düzeltildi Lumia 920telefon belirtseydin iyi olurdu
ilk konudada belirlidir
Hdr'nin süperi mi varmış? Yanlış anlamayın bilmiyorum gerçektendeSüper Hdr çekimi nasıl yapıyoruz ?
süper hdr demiş ama kastı resim süper demekHdr'nin süperi mi varmış? Yanlış anlamayın bilmiyorum gerçektende

Süper Hdr çekimi nasıl yapıyoruz ?
Ben HDR Photo Camera kullanıyorum satın alalı çok oldu ve üzerine tanımamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhdr için bunlar iş görür