Yakın Çekim Modu Flash Kapalı Bulutlu hava Odaklama açık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yakın çekim Bulutlu hava Flash kapalı Odaklama öne ve açık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aslında bilen arkadaşlarım bilir Telefonda Gizli flash var yani flash açmadan daha iyi çekim yapmakta telefon ve oto netlemeyi kapatıp manuel netleme açarsanız çok şaheser çekiyor..bir arkadaş iphone 4s in ortam çekiminden bahsetmiş daha iyi diye Lakin gerek fs değeri gerek bit değeri iphoneden daha üstün o yüzden lumia 920 kadar net ve iyi çekim normal kamerası ile yapacağını sanmıyorum.
ayrıca telefonunu yeni alan arkadaşlarıma dip not : Bu telefonu ilk eline alıp foto çekenler ilk çekimlerde tökezler açık ve net söylüyorum bu telefonun kamerasına ve ışığa duyarlılığına alışmanız en az 2 aydır yani demek istediğimi prof foto çekenler anlar cihaza alışmadan uzman bir fotoğrafcı dahi bununla 4 + 4 lük foto çekemez bu cihaz çok farklı ben şahsen N9 ile çok şahane resimler çekiyordum ve çok seri cihazdı ( halen onun kadar seri foto çekenini görmedim gerçi ) ama buna çok foto çektiğim halde 2 ayda zor alıştım cihaz çok farklı yani demem o ki fotoğraf çekmek tuşa bas çek değil arkadaşlar ışık oyunları vardır her kemeranın bir ışık duyarlılığı ve tepkisi vardır her cihaz aynı konumda aynı ışıkta net foto çekmez.