Yardım C6-01 Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Güncelleme Sorunu
Arkadaşlar ben size telefonumun güncellemesi konusunda birşey soracaktım.
Telefonda güncellemeleri kontrol ettiğimde Hiç bir güncelleme yok diyor. Nokia Suite'den de baktığımda hiç bir güncelleme yok. Nokia Suite son sürüm. Telefona daha önce hard fotmat attım sonra tekrar güncelledim ama her zaman *#0000# yaptığımda Son Güncellenme: Güncellenmedi diye yazıyor. Resimde de görebilirsiniz. Bunun sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
sıkıntı yok bendede öğle :)

• Beğen
Tepkiler: azattt
azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaşlar bir de bu hard format attıktan sonra telefon değişti fotoğraf ve video düzenleyici yok. Ve galeride bir resimde seçenekler yapınca görüntüyü kullan vardi o da yok neden olabilir

Emrgncy

Emrgncy

Üye
eyvallah arkadaşlar bir de bu hard format attıktan sonra telefon değişti fotoğraf ve video düzenleyici yok. Ve galeride bir resimde seçenekler yapınca görüntüyü kullan vardi o da yok neden olabilir
son yazılımı tekrar flashlayacaksın telefonuna...

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
son yazılımı tekrar flashlayacaksın telefonuna...
arkadaşım bilgisayardan iki kez tekrar güncelleme yaptım ama yok hard format attıktan sonra ilk güncellemeyi telefondan yaptım. Sonra bilgisayardan iki kere daha yeniden yükledim ama gelmedi bir türlü.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşım bilgisayardan iki kez tekrar güncelleme yaptım ama yok hard format attıktan sonra ilk güncellemeyi telefondan yaptım. Sonra bilgisayardan iki kere daha yeniden yükledim ama gelmedi bir türlü.
sen pc suit ile güncelleme yapıyorsun ondan gelmiyor, phoenix ile flashlıyacaksın...

• Beğen
Tepkiler: azattt

MaxipmaN

Üye
telefondan guncellersen o yazı değişir

Emrgncy

Emrgncy

Üye
forumda ayrıntılı anlatım yapan konu olacak, biraz araştırırsan bulursun, modifikasyon bölümündeydi yanlış hatırlamıyorsam :hmmm

metboy38

metboy38

Üye
dostum tlfnu burda
hacklesin link SYMBIAN Belle
refresh HACK [basit
ve resimli anlatım]burdan hackle istedin türkçe uygulamayı kur

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
metboy38