abicim araban diesel mi benzinli mi benzinli kardeşim :(
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: abicim araban diesel mi benzinli mi Genişletmek için tıkla ... benzinli kardeşim
ismail Üye __xXx__' Alıntı: vallaha tr de iken iyu idi ama şimdi yüksek lisansta bira daha zorlanıyorum iç açıcı degil pek Genişletmek için tıkla ... e normal abi o kadarı sonuçta alışan gerek falan herşey yeni gibi senin için
__xXx__' Alıntı: vallaha tr de iken iyu idi ama şimdi yüksek lisansta bira daha zorlanıyorum iç açıcı degil pek Genişletmek için tıkla ... e normal abi o kadarı sonuçta alışan gerek falan herşey yeni gibi senin için
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: bana dediğim gibi abi uyar hertürlü yeterki sabah olmasın Genişletmek için tıkla ... akşam 10 gibi buluşalım öyleyse inşallah
İsmail' Alıntı: bana dediğim gibi abi uyar hertürlü yeterki sabah olmasın Genişletmek için tıkla ... akşam 10 gibi buluşalım öyleyse inşallah
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: benzinli kardeşim Genişletmek için tıkla ... acaba yakıt silindir yuvasında yeterince sıkışmiyor da ondan mı -qarapapaq-' Alıntı: @__xXx__ Tanışmadık, bu arada ben Mert. Genişletmek için tıkla ... bende arda tanıştığıma memnun oldum yaş kaç memleket nere iyice tanıyalım kardeşim aslen trabzon büyüme kocaeliliyim
OttomaN TigeR' Alıntı: benzinli kardeşim Genişletmek için tıkla ... acaba yakıt silindir yuvasında yeterince sıkışmiyor da ondan mı -qarapapaq-' Alıntı: @__xXx__ Tanışmadık, bu arada ben Mert. Genişletmek için tıkla ... bende arda tanıştığıma memnun oldum yaş kaç memleket nere iyice tanıyalım kardeşim aslen trabzon büyüme kocaeliliyim
OttomaN TigeR Üye Anlamadım vallahi kardeşim, kısaca beni değiştir mi demek istiyor bilmiyorum. sekiz yıldır tek bir sorun bile çıkarmadı maşallah.
Anlamadım vallahi kardeşim, kısaca beni değiştir mi demek istiyor bilmiyorum. sekiz yıldır tek bir sorun bile çıkarmadı maşallah.
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: akşam 10 gibi buluşalım öyleyse inşallah Genişletmek için tıkla ... merttede tamamsa tamam
OttomaN TigeR' Alıntı: akşam 10 gibi buluşalım öyleyse inşallah Genişletmek için tıkla ... merttede tamamsa tamam
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: merttede tamamsa tamam Genişletmek için tıkla ... Cumartesi akşam saat 10.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Anlamadım vallahi kardeşim, kısaca beni değiştir mi demek istiyor bilmiyorum. sekiz yıldır tek bir sorun bile çıkarmadı maşallah. Genişletmek için tıkla ... maşallah abi ama inşallah ufak bir sorundur inşallah silindir de yeterince sıkıştırmama sorunu olmaz
OttomaN TigeR' Alıntı: Anlamadım vallahi kardeşim, kısaca beni değiştir mi demek istiyor bilmiyorum. sekiz yıldır tek bir sorun bile çıkarmadı maşallah. Genişletmek için tıkla ... maşallah abi ama inşallah ufak bir sorundur inşallah silindir de yeterince sıkıştırmama sorunu olmaz
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: veya hava Filtresi sıkıntı olabilir yeterince yakit hava karışımı saglanmiyor olabilir Genişletmek için tıkla ... Bakalım ne çıkaracaklar!!!
__xXx__' Alıntı: veya hava Filtresi sıkıntı olabilir yeterince yakit hava karışımı saglanmiyor olabilir Genişletmek için tıkla ... Bakalım ne çıkaracaklar!!!
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Cumartesi akşam saat 10. Genişletmek için tıkla ... evet 9:30da olabilir abi dönmesi rahat olur
OttomaN TigeR' Alıntı: Cumartesi akşam saat 10. Genişletmek için tıkla ... evet 9:30da olabilir abi dönmesi rahat olur
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: maşallah abi ama inşallah ufak bir sorundur inşallah silindir de yeterince sıkıştırmama sorunu olmaz Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim
__xXx__' Alıntı: maşallah abi ama inşallah ufak bir sorundur inşallah silindir de yeterince sıkıştırmama sorunu olmaz Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bakalım ne çıkaracaklar!!! Genişletmek için tıkla ... hayırlısı abi ama inşallah küçük bir sorundur
OttomaN TigeR' Alıntı: Bakalım ne çıkaracaklar!!! Genişletmek için tıkla ... hayırlısı abi ama inşallah küçük bir sorundur
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: evet 9:30da olabilir abi dönmesi rahat olur Genişletmek için tıkla ... O zaman çiftlik için biraz erken olur ama bana uyar
İsmail' Alıntı: evet 9:30da olabilir abi dönmesi rahat olur Genişletmek için tıkla ... O zaman çiftlik için biraz erken olur ama bana uyar
ismail Üye @__xXx__ abi memleket trabzon ise takım ts demi OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman çiftlik için biraz erken olur ama bana uyar Genişletmek için tıkla ... mertede uyar bence
@__xXx__ abi memleket trabzon ise takım ts demi OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman çiftlik için biraz erken olur ama bana uyar Genişletmek için tıkla ... mertede uyar bence
OttomaN TigeR Üye Ooooo vakit olmuş bir buçuk, bana müsaade gençler. Hayırlı cumalar vede geceler diliyorum, selametle.
Ooooo vakit olmuş bir buçuk, bana müsaade gençler. Hayırlı cumalar vede geceler diliyorum, selametle.