bende anlamak istiyorumAnladım, hangi yorum olduğunu.![]()

bende bu sitede bi üyede şunu gördüm abi adam herkesin telefon modelini yazdığı yere numarasını yazmıştıDemin bir yorumunu gördüm Mert, Telefonunuz neydi diyen banka çalışanına, Lumia920 diyerek verdiğim cevabı hatırlattın bana.![]()
geçmiş olsun abi ne gibi sıkıntı çıkarıyorVallahi gençler bugün sabah itibariyle aracım bozuldu. Sorunu tespit edemediler yani önümüzdeki haftaya kadar arabam yokama babamın arabayı alabilirim.
![]()
bende bu sitede bi üyede şunu gördüm abi adam herkesin telefon modelini yazdığı yere numarasını yazmıştı
geçmiş olsun abi ne gibi sıkıntı çıkarıyor

abi sen müsait ol yeterli zorda kalmaVallahi gençler bugün sabah itibariyle aracım bozuldu. Sorunu tespit edemediler yani önümüzdeki haftaya kadar arabam yokama babamın arabayı alabilirim.
![]()

dersler nasıl ismailolum dur la bi hafta önceden![]()
geçmiş olsun abi ne gibi sıkıntı çıkarıyor
dersler iyi sayılır abi dediğim gibi ingilizce zaten bitek onuda yapmaya çalışıyorumdersler nasıl ismail
senin nasıl 
bende bu sitede bi üyede şunu gördüm abi adam herkesin telefon modelini yazdığı yere numarasını yazmıştı

abicim araban diesel mi benzinli miSağol Mert sabah tam işyerine vardım derken birden stop etti, çalıştırdım gaz verdim 2000devire kadar çıkıp birden tekrar stop etti. Benzin pompasından şüphelendim ama değilmiş. İnşallah masraflı bir sıkıntı değildir. Sonucu belliyorum.
bana dediğim gibi abi uyar hertürlü yeterki sabah olmasınYine de Cumartesi için sözleşme imzalayak mı?![]()

Araba bozulunca ne denir? Geçmiş olsun denmez heralde.
Sorun oluyorsa, diğer dönemde olabilir. Farketmez.

vallaha tr de iken iyu idi ama şimdi yüksek lisansta bira daha zorlanıyorum iç açıcı degil pekdersler iyi sayılır abi dediğim gibi ingilizce zaten bitek onuda yapmaya çalışıyorumsenin nasıl
![]()

Babamdan alırım Cumartesi gidelim o zaman![]()