Karşılaştırma General mobile Discovery mi galaxy s2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bosuna s2 ile discovery'i kiyaslamayin,burada s2'nin ikinci eli discovery'e yakin tamam ama bu demek oluyor ki sadece burada gecerli. Ayrica s3 mini discovery'le ayni performansta degildir siz sadece fiyat performansini karsilastiriyorsunuz,o zaman biz de çin'in fiyatlarini sunalim bakin surda boyle diyelim? Biçilen fiyatla alinan performas her kullaniciya gore degisir o yuzden bos yere ayni fiyatlara 2. el fiyati yakin olan ayri kulvarlarda olan telefonlari eş deger sanmaya gerek yok zaten s2,s3 mini bunlarin ikisi de ayni seviyede olan telefon degil basta ekran boyutundan dolayi farkli sinifa giriyor iki samsung

Invoke

Invoke

Üye
hayir yargilamadim ben sadece bilgine ek bilgi kattim.bu discvovery sevdasi ne anlamadim ben.s2 gibi bir telefonla karsilastirilmasi mantiksiz.tamam diskarda guzel ama kendisinden ustun telefonlarla karsilastirmayin.
diskarin alternatifi s3mini ve o segmentte bulunan cihazlardir

Resmen direk 4 çekirdek 2 çekirdek olayına bakarak karar verdiğimi iddia etmişsin ya da öyle anlaşılıyor. Neyse...

Discovery'nin alternatifi S3 mini değil. Discovery sevdam da yok, mantıklı olanı söylüyorum. S2 de discoveryden üstün bir cihaz değil.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@-qarapapaq- maxinin mobil sitesinde alintisi bozuk,seni kast etmemistim,alinti yapiyorum ama olmuyor,bir onceki mesajimi cengiz icin yazmistim onun soylediklerine karsilik olarak,s2'yle bir tutmasi o yuzden simdi olmustur o yazdigim,sitede alinti bozuk olunca mesajlar karisti

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Resmen direk 4 çekirdek 2 çekirdek olayına bakarak karar verdiğimi iddia etmişsin ya da öyle anlaşılıyor. Neyse...

Discovery'nin alternatifi S3 mini değil. Discovery sevdam da yok, mantıklı olanı söylüyorum. S2 de discoveryden üstün bir cihaz değil.
ben performans testlerine bakmadim sen bakdinmi peki?
cekirdek olayina falan bakmadim.s2 gunluk kullanim olsun performans olsun guzel bir cihaz.
Bosuna s2 ile discovery'i kiyaslamayin,burada s2'nin ikinci eli discovery'e yakin tamam ama bu demek oluyor ki sadece burada gecerli. Ayrica s3 mini discovery'le ayni performansta degildir siz sadece fiyat performansini karsilastiriyorsunuz,o zaman biz de çin'in fiyatlarini sunalim bakin surda boyle diyelim? Biçilen fiyatla alinan performas her kullaniciya gore degisir o yuzden bos yere ayni fiyatlara 2. el fiyati yakin olan ayri kulvarlarda olan telefonlari eş deger sanmaya gerek yok zaten s2,s3 mini bunlarin ikisi de ayni seviyede olan telefon degil basta ekran boyutundan dolayi farkli sinifa giriyor iki samsung
diyecek birseyim yok oyle olsun bakalim.iyi gunler.bunu hakli oldugun icin degil tartismak istemedigim icin yazdim.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Tamam beyler tartismaya lüzum yok birinde olmayan ötekinde var. Araştırmalarima göre de s2 de mali 400 ün 4 çekirdekli gpu su varmış powervr sgx544mp bununla baş edemez kanaatindeyim. Ama en yakın zamanda inşallah ikisini de karşılaştırcam
Bu arada s3 mini gm discovery nin yanindan bile geçmez.

Invoke

Invoke

Üye
Yanlış araştırmış olmayasın? @HAM ZA S2de Mali400MP olması lazım. 4 çekirdekli değil.

Benchmarklara fazla takılma ama Discovery, S2den daha düşük puanlar almıyor. Antutu skoru daha yüksek, diğerlerinden haberim yok. Benchmarkları fazla önemsemiyorum. Şöyle söyleyebilirim kendi adıma, diskavrinin s2den düşük kalan tarafı kamerasıdır. Onun dışında şunu da söyleyim iki cihazda çevremde olan cihazlar. Hatta S2 ile bayağı içli dışlıyım. =P S2 mi GMD mi sorusuna kesinlikle GMD derim. Ayrıca GMD'nin ekranı 720p ve 4.7" yani daha büyük boyutlar ve yüksek çözünürlük. @Cenqizhan.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış araştırmış olmayasın? @HAM ZA S2de Mali400MP olması lazım. 4 çekirdekli değil.

Benchmarklara fazla takılma ama Discovery, S2den daha düşük puanlar almıyor. Antutu skoru daha yüksek, diğerlerinden haberim yok. Benchmarkları fazla önemsemiyorum. Şöyle söyleyebilirim kendi adıma, diskavrinin s2den düşük kalan tarafı kamerasıdır. Onun dışında şunu da söyleyim iki cihazda çevremde olan cihazlar. Hatta S2 ile bayağı içli dışlıyım. =P S2 mi GMD mi sorusuna kesinlikle GMD derim. Ayrıca GMD'nin ekranı 720p ve 4.7" yani daha büyük boyutlar ve yüksek çözünürlük. @Cenqizhan.
S2 ve s3 ün antutu bilgilerine baktım ikisinde de mali-400mp yazıyor s3 deki gpu 4 çekirdek değil mi ?

Buğra

Buğra

Admin
Elbette discovery :oke:
oyunda iyi olmasının sebebi s2 nim cozunurlugu dusuk siz o oyunu discovery de HD ekranda oynuyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman ve HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Elbette discovery :oke:
oyunda iyi olmasının sebebi s2 nim cozunurlugu dusuk siz o oyunu discovery de HD ekranda oynuyorsunuz :)
Usta varya senide dahil ettik konuya :)
Sence discovery alsam pişman olurmuyum acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Usta varya senide dahil ettik konuya :)
Sence discovery alsam pişman olurmuyum acaba ?
Tam butce verin bana yardımcı olayım :)
Elbette memnun olursunuz hali vazırda 20ye yakın custom rom var bizim cihaz icin.

Invoke

Invoke

Üye
S2 ve s3 ün antutu bilgilerine baktım ikisinde de mali-400mp yazıyor s3 deki gpu 4 çekirdek değil mi ?

Mali400-MP 1 ile 4 çekirdek arasında olabiliyor, diye biliyorum. S2de 1 hadi bilemedin 2 çekirdek vardır.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Tam butce verin bana yardımcı olayım :)
Elbette memnun olursunuz hali vazırda 20ye yakın custom rom var bizim cihaz icin.
Yaklaşık 500 lira filan ben touchwiz arayüzüne alışkın olduğum için discovery ye pek sıcak bakamadim doğrusu touchwizli custom romlar da performans nasıl discovery de?
Mali400-MP 1 ile 4 çekirdek arasında olabiliyor, diye biliyorum. S2de 1 hadi bilemedin 2 çekirdek vardır.
Benim forumlarda okuduğum s2 gpu sunun 4 cekirdekli olduğu s2 kullanan daha iyi bilir tabiki.

MaxipmaN

Üye
4 çekirdekli olması mantıken imkansız 3 yıllık telefon çünkü ikisi arasında da gmd her türlü daha iyi s2de pikseller belli olur ama gmd hd ekranla başı çeker bazı oyunlada bir tık geride olması önemli değil

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Invoke

Invoke

Üye
S2de pixeller belli mi olur? :blink: O kadar da değil.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
4 çekirdekli olması mantıken imkansız 3 yıllık telefon çünkü ikisi arasında da gmd her türlü daha iyi s2de pikseller belli olur ama gmd hd ekranla başı çeker bazı oyunlada bir tık geride olması önemli değil
Tamam ppi oranı düşüktür ama o kadar da kötü değil :)
Bakalım temiz bi s2 bulursam ucuza ondan düşünüyorum olmazsa gm discovery de kötü değil :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
S2de pixeller belli mi olur? :blink: O kadar da değil.
480x800 ppi biraz düşük kalır gmdnin yanında biraz sırıtır ama renk konusunda kesinlike s2 amoledden dolayı fark atar düşüncesindeyim c6dan gmdye bakınca bile gmdnin renkleri bi garip geliyor lcd olmasından dolayı alışkanlıkla alakalı

dayannight

dayannight

Üye
bende gmd almayı düşünüyorum ama arkadaşta var telefon şarj sorunu ortaya çıktı birde kamerasını beğenmedim bazı fotoğrafları iyi bazılarında hafif bulanıklık var birde gps biraz geç bağlanıyor açıkcası kararsız kaldım bu fiyatada uygun telefon bulmak zor.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
480x800 ppi biraz düşük kalır gmdnin yanında biraz sırıtır ama renk konusunda kesinlike s2 amoledden dolayı fark atar düşüncesindeyim c6dan gmdye bakınca bile gmdnin renkleri bi garip geliyor lcd olmasından dolayı alışkanlıkla alakalı
bende aynı düşüncedeyim seninle amoled ekran candır ya :) ips miş lcd miş fos kalır yanında :) amoled ekranlı çok telefon kullandım gözüm alışkın değil lcd ye :)

• Beğen

MaxipmaN

Üye
bende aynı düşüncedeyim seninle amoled ekran candır ya :) ips miş lcd miş fos kalır yanında :) amoled ekranlı çok telefon kullandım gözüm alışkın değil lcd ye :)
göz zevkimiz aynıymış :cool

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
bende gmd almayı düşünüyorum ama arkadaşta var telefon şarj sorunu ortaya çıktı birde kamerasını beğenmedim bazı fotoğrafları iyi bazılarında hafif bulanıklık var birde gps biraz geç bağlanıyor açıkcası kararsız kaldım bu fiyatada uygun telefon bulmak zor.
arkadaşına söyle güncelleme yapsın telefona son güncellemeyle o sorunlar çözüldü diye duydum ama tabi gm discovery kullanan arkadaşlar benden daha iyi bilir :)
göz zevkimiz aynıymış :cool
c6-01,s4 mini ve s3 kullandığım için ips ekran gerçekten berbat kalıyor :sirit:

• Beğen