Karşılaştırma General mobile Discovery mi galaxy s2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
General mobile Discovery mi galaxy s2 mi?
öncelikle selamun aleyküm
ben bu sefer başka bi konuyla karşınızdayım. 2 telefonunda 2.el piyasasında neredeyse fiyatları aynı,hatta discovery 50-60 lira daha ucuz bile...
ancak bu karşılaştırmayı yapmamın sebebi gta san andreas da s2 nin bariz olarak gm yi bastırdığı kanaatindeyim. yinede bi danışayım dedim sizlere

ha bu arada s2 nin artıları
-custom rom çeşitliliği çok
-ölü piksel sorunu yok
-ekran super amoled
-oyunlarda sıkıntı yok (şimdilik)
eksileri ise (discovery'ye binaen)
-ekran küçük
-işlemci çift çekirdek

hangisini almalıyım önerilerinizi bekliyorum :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Discovery daha guncel bir cihaz o fiyata alacaginiz 2.el s2'nin zaten haşatı cıkmış oluyor,cercevesinin boyasi atmis ekrani cizilmis vs vs temizi de discoverinin 2. elinden pahali oluyor

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Discovery daha guncel bir cihaz o fiyata alacaginiz 2.el s2'nin zaten haşatı cıkmış oluyor,cercevesinin boyasi atmis ekrani cizilmis vs vs temizi de discoverinin 2. elinden pahali oluyor
evet haklısınız ancak donanım biraz daha ön planda benim için tamir görmemiş olması yeterli bi neden :oke:

CANGO97

CANGO97

Üye
Discovery

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
nokia_belle

nokia_belle

Üye
evet haklısınız ancak donanım biraz daha ön planda benim için tamir görmemiş olması yeterli bi neden :oke:
Eger fazla kisisellestirmek istiyorsaniz zaten basi s2 ceker oylelikle ama bir yandanda daha guncel ve ekrani da buyuk discoverynin artilari

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Eger fazla kisisellestirmek istiyorsaniz zaten basi s2 ceker oylelikle ama bir yandanda daha guncel ve ekrani da buyuk discoverynin artilari
peki mali 400 çift çekirdek mi(s2 de. tek çekirdek te olabilir fazla bilgim yok) powervr sgx544 tek çekirdek mi ? sence gpu olarak hangisi daha güçlüdür?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
powervr sgx544,discovery de kullanilan gpu 3 kati olarak s4 te sunuluyor,bundan 1 yil once olsaydi s2'yi tavsiye ederdim ama performans yonunden s2'yi gecer discovery

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
gm discovery gta san andreas oynanış videolarına baktım gölge efekti kapalı ancak s2 de herşey max ayarda tek kasma yok s3 mini ile karşılaştırmış olsaydım -ki çok saçma olur- dediğine hak verebilirdim bilmiyorum acaba s2 alsam pişman olurmuyum? veya gm discovery?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
cep telefonu oyun incelemerin de cok farklar olur,bunu en iyi sen kullaninca anlarsin,sebide o telefonu kullanan agzina kadar doldurmustur telefon zar zor acilir,bide ustune oyun actimi islemci el yakmaya baslar,boylede olabiliyor. Aslinda en iyisi ikisinide ayni anda elinde test edebilirsen daha saglikli oluyor

molla409

molla409

Üye
S2 tabiki kalite farkı var ikisinide kıyasladım telefonların

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
s2 ezer tabikide.milleti bir discovery sevdasi tutmus hadi bakalim :) destek bittu diyorlar cm final kur fistik gibi.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

xapex

Üye
2 senedir S2 kullanıcısıyım. Eşime discovery aldıktan sonra hayran kaldım açıkçası. Bana çok daha akıcı geldi belki hızındandir. Ben discovery derim. Kamerası S2 den bariz kötü ama.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
2 senedir S2 kullanıcısıyım. Eşime discovery aldıktan sonra hayran kaldım açıkçası. Bana çok daha akıcı geldi belki hızındandir. Ben discovery derim. Kamerası S2 den bariz kötü ama.
Bakıcam artık ya eğer temiz bi s2 bulabilirsem alıcam olmazsa gm discovery favorim zaten :)

Invoke

Invoke

Üye
Diskavri.

Çok net yani tartışmaya bile lüzum yok.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Diskavri.

Çok net yani tartışmaya bile lüzum yok.
cok emin konusma arkadasim.cift cekirdekli olduguna falan bakma.donanima bakarak karar verme.ikisininde arayuzu farkli ve arayuzler arasinda stabillik farki var.simdi diceksin bu nediyor diye.soyle ozetliyim.modern combat 4u iphone 3gsde kasmadan oynadim.
Cevap net S2.

Invoke

Invoke

Üye
cok emin konusma arkadasim.cift cekirdekli olduguna falan bakma.donanima bakarak karar verme.ikisininde arayuzu farkli ve arayuzler arasinda stabillik farki var.simdi diceksin bu nediyor diye.soyle ozetliyim.modern combat 4u iphone 3gsde kasmadan oynadim.
Cevap net S2.

Emin olmasam emin konuşmam. İki cihazı da biliyorum, kağıt üzerinde yazanlara bakarak yorum yapmam. Asıl sen, tanımadığın kişiler hakkında kesin yargılara varmamalısın.

Metin137

Metin137

Üye
ben s2 kullanıyorum oyunlarda hiç sorun yok ayrıca rom gibi konularda discoveryden daha iyi

Türe

Türe

Üye
Discovery

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Emin olmasam emin konuşmam. İki cihazı da biliyorum, kağıt üzerinde yazanlara bakarak yorum yapmam. Asıl sen, tanımadığın kişiler hakkında kesin yargılara varmamalısın.
hayir yargilamadim ben sadece bilgine ek bilgi kattim.bu discvovery sevdasi ne anlamadim ben.s2 gibi bir telefonla karsilastirilmasi mantiksiz.tamam diskarda guzel ama kendisinden ustun telefonlarla karsilastirmayin.
diskarin alternatifi s3mini ve o segmentte bulunan cihazlardir