Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dex olayı çok fena pek içine girilecek gibi değil evet dizi yoktu bu akşam bende symbian için bir uygulamaya güncelleme çıkardım

Quandrostr

Quandrostr

Üye
apk editör 1.80 nin yapısına biraz baktım 1.70 ile karşılaştırdım sanırım 1.70 de 3 başlık altında toplamış yapımcı içerikleri ama 1.80 e baktığımda yapımcı hiç başlık olayına girmemiş bile bir sürü içerik var ve isimlendirmede yapmamış a aa aa1 a2 aaa4 ve bazılarındada çince karakterler var anladığım kadarıyla kendi imzasına göre ayarlamış olabilir içeriği ama açıp kapama olayını hala tam çözemedim hex olayıylada fazla birşey yapılamıyor

Münkünse bu adresteki uygulamayı inceliye bilirmisin classes.dex dosyasını açıp kapıyabiliyormuş sanırım ama ben yapamadım birde sen deneyip sonucu yazarmısın .

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama eski olmadı ayıklama işlemini tam yapamıyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nova launcheri de hallettim

ercannuzunn

Üye
arkadaşlar cümleten iyi geceler ben telefonumu whatsapp uygulamasını iki defa kurmak istiyorum bu yöntemle ama ayıklamadaki hatayı bir türlü çözemedim acaba yardım edebilecek veya yapabilecek biri var mı yardımlarınızı beklıyorum saygılar.

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar cümleten iyi geceler ben telefonumu whatsapp uygulamasını iki defa kurmak istiyorum bu yöntemle ama ayıklamadaki hatayı bir türlü çözemedim acaba yardım edebilecek veya yapabilecek biri var mı yardımlarınızı beklıyorum saygılar.

2WhatsApp kullanmak için linkine girip uygulamayı indir.

1)Kendi Kurulu whatsupındaki mesajlari yedekle.
2) uygulama yöneticisinden whatsup verisini sil(ya da programı kaldırıp tekrar kur)
3) /sdcard/WhatsApp klasörünün ismini /sdcard/OGWhatsApp olarak değiştir.
4)kuracağın OG versiyonunda eski numaranı onayla, orjinal versiyonda yeni(ikinci) numaranı gir ve onayla.

Xda forumundan alıntı
Verdiğim sitede "howto" kısmında vidyo/fotoğraf/yazılı anlatım var, simgelere tıklıyorsunuz sadece.

Son düzenleme:
bitanesii77

bitanesii77

Üye
okuyana kadar başım döndü, hayatta beceremem, emeğine sağlık kardeşim teşekkürler

ercannuzunn

Üye
2WhatsApp kullanmak için linkine girip uygulamayı indir.

1)Kendi Kurulu whatsupındaki mesajlari yedekle.
2) uygulama yöneticisinden whatsup verisini sil(ya da programı kaldırıp tekrar kur)
3) /sdcard/WhatsApp klasörünün ismini /sdcard/OGWhatsApp olarak değiştir.
4)kuracağın OG versiyonunda eski numaranı onayla, orjinal versiyonda yeni(ikinci) numaranı gir ve onayla.

Xda forumundan alıntı
Verdiğim sitede "howto" kısmında vidyo/fotoğraf/yazılı anlatım var, simgelere tıklıyorsunuz sadece.

Teşekkür ederim çok faydalı bır paylasım oldu..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sonunda özet var inan kısa ve öz anlatsam bu sefer de mesaj yağmuruna tutuluyorum mecburen böyle ayrıntılı anlatmak zorundayısonunda özet var inan kısa ve öz anlatsam bu sefer de mesaj yağmuruna tutuluyorum mecburen böyle ayrıntılı anlatmak zorundayısonunda özet var inan kısa ve öz anlatsam bu sefer de mesaj yağmuruna tutuluyorum mecburen böyle ayrıntılı anlatmak zorundayısonunda özet var inan kısa ve öz anlatsam bu sefer de mesaj yağmuruna tutuluyorum mecburen böyle ayrıntılı anlatmak zorundayım

• Beğen
Tepkiler: maktama
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sonunda özet var inan kısa ve öz anlatsam bu sefer de mesaj yağmuruna tutuluyorum mecburen böyle ayrıntılı anlatmak zorundayım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bildiğim kadarıyla evet sadece dil yapılıyor

@noss_bar bisey sorcam bazi uygulamalarda uygula ici satin alma var.
Bunlarin kirilmislari var yani satin almis gibi full olarak kullaniliyor.
Sende bu konuda birsey yapabilirmisin yani en azindan uygulama icinden reklami kaldirma gibi birsey.
Nimbuzzda yaptigin gibi :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapılır ama en kolayı reklam engellemek için adfree programı o bütün reklamlarıi engelliyor diğer seçenek senin de paylastigin şanslı paketler ama bu tek tek uygulamalari engelliyor adfree kökten çözüm daha iyi tabi bunlar root gerektiriyor genelde uygulamaların pro sürümleri de paylaşıyor onları takip etmek lazım bazı uygulamalar kendi içinde googleden bağımsız reklam olabiliyor onlar da basit resmi ve xml den kodlamasini sildim mi tamamdir var mi böyle bir uygulama Nimbuzz kolaydı reklamların geldiği http adresini siliyordum reklam engelleniyordu ama reklam mekanizmasi tamamen kaldırmak imkansız ara çomak sokmak yeter adfree de aynı mantık google reklam adreslerini host dosyasından siliyor uygulama reklamı nerden alacağıni bilemiyor dediğim gibi olay bu varsa önemli bir uygulama tüm yolları deneyelim şanslı paketlerde böyle bir özellik var güzel uygulama içinden reklam silip yeni düzenlenmiş apk yapabiliyor onunda dil düzenlemesini yaptım bayağı bir özelliği var rompacherin gelişmiş i gibi hex tabanlı çalışıyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapılır ama en kolayı reklam engellemek için adfree programı o bütün reklamlarıi engelliyor diğer seçenek senin de paylastigin şanslı paketler ama bu tek tek uygulamalari engelliyor adfree kökten çözüm daha iyi tabi bunlar root gerektiriyor genelde uygulamaların pro sürümleri de paylaşıyor onları takip etmek lazım bazı uygulamalar kendi içinde googleden bağımsız reklam olabiliyor onlar da basit resmi ve xml den kodlamasini sildim mi tamamdir var mi böyle bir uygulama Nimbuzz kolaydı reklamların geldiği http adresini siliyordum reklam engelleniyordu ama reklam mekanizmasi tamamen kaldırmak imkansız ara çomak sokmak yeter adfree de aynı mantık google reklam adreslerini host dosyasından siliyor uygulama reklamı nerden alacağıni bilemiyor dediğim gibi olay bu varsa önemli bir uygulama tüm yolları deneyelim şanslı paketlerde böyle bir özellik var güzel uygulama içinden reklam silip yeni düzenlenmiş apk yapabiliyor onunda dil düzenlemesini yaptım bayağı bir özelliği var rompacherin gelişmiş i gibi hex tabanlı çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bir tane kirilmis var elimde hem reklam kaldirilmis hemde icindeki ücretli bolumler acilmis.
Onu ekliyimmi incelemen için?

Reklamli uygulamada go sms var uygulama full ama sadece reklam var icerisinde onu reklamsiz yapabilirsen guzel olur

Birde bende root yok :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olur bakarım birkaç gün şehir dışındayım acele etmezsen bakarım

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi